Stalin J.V. Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Poradíte mi, kde se v Praze a okolí nechají nastříkat kliky do barvy vozu. RSo je bohužel nemá v barvě A cena za komplet všech klik i s montáží ?? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 kvacho (někde na fóru je kontakt-pohledej) nabízel kliky v barvě za supr cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubman Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Taky jsem je kupoval tu na foru za cenu lepší jak nástřik takže stačí jen se koukat. Jinak je lepší koupit i jinou barvu a nechat ji stříknout je s tím míň práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stalin J.V. Vloženo 13. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 (editace) oki.Tak já ju hledat snad najdu edit: tak jsem hledal a bohužel jsem nic nenašel Editováno: 14. Říjen 2006, autor: Stalin J.V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 14. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 oki.Tak já ju hledat snad najdu edit: tak jsem hledal a bohužel jsem nic nenašel Kdyby jsi byl c ČB, tak by nebyl problém je nastříkat tak do 500 i s montáží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stalin J.V. Vloženo 14. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 to OloZX6R : to bohužel nejsem Praha a okolí 50km jsem ochoten přijet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 14. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 Stalin J.V.: Jakou máš barvu auta ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 14. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 ja ten kontakt taktez hledal a neuspesne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stalin J.V. Vloženo 14. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 Stalin J.V.: Jakou máš barvu auta ?? to alpako: červenou RSku ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 hoši hoši ICQ 258-033-533 Kvacho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stalin J.V. Vloženo 19. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 to Gil: dnes jsem mu napsal na ICQ. Tak uvidíme. Každopádně dííkk za kontakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funtom Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 hoši hoši ICQ 258-033-533 Kvacho nebyl to Vaker? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 oki.Tak já ju hledat snad najdu edit: tak jsem hledal a bohužel jsem nic nenašel Kdyby jsi byl c ČB, tak by nebyl problém je nastříkat tak do 500 i s montáží... Bych měl možná zájem...jak rychle se to dá udělat? Nemůžu jezdit týden bez klik...a co zrcátka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 funtom: byl to Vaker Gil: Tak on kliky jen prodává ale nestříká Stalin J.V. : Tak teď jsem mluvil s Kvachem resp. Vakerem, ale on kliky nestříká jen prodává už nastříkaný, ale my scháníme kontakt na nějakýho lakýru v praze aby byl vyzkoušenej a né přehnaně drahej aby jsme mu mohli dát kliky, zrcátka a jiné kravinky na nastříkání že ??. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 pred nedavnem mi je tu nekdo taky nabizel, napsal na uvedeny kontakt a prodavajici se mi snazil vnutit zcela jinou barvu a presvedcovalme ze cislo barvy je uplne jine......kdyz sem mu psal pozdeji, tak se mi uz vicekraz neozval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stalin J.V. Vloženo 21. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 funtom: byl to VakerGil: Tak on kliky jen prodává ale nestříká Stalin J.V. : Tak teď jsem mluvil s Kvachem resp. Vakerem, ale on kliky nestříká jen prodává už nastříkaný, ale my scháníme kontakt na nějakýho lakýru v praze aby byl vyzkoušenej a né přehnaně drahej aby jsme mu mohli dát kliky, zrcátka a jiné kravinky na nastříkání že ??. jj přesně jak říkáš Potřebujeme je nastříkat, ne koupit nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 Ano, potřebujem:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 Chlapi teď jdu na týden do nemocnice (od 30.10.) a potom začnu intenzivně schánět lakovnu tady v praze a až seženu hned vyzkouším a dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 Prijedte na Moravu, tady VAm to striknem u obeda, pokud mate u Vas takove problemy s lakyrniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 uvazoval som nad tym na buducu jar, myslim ze by nemal byt problem streknut to ako fusku hociakemu lakyrnikovi. ved sa tam hodi zaklad na plasty a potom farba nie? alebo to nieje ono? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Ahoj, nemáte někdo dobrou zkušenost, kde to dělají? nejlépe z prahy? nikdy jsme si nic nenechával laknout. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 už jse to tu hodněkrát řešilo,hledej šmudlo ... Jinak doporučuju sundat kliky a poslat je uživateli Lukáš 1,8 20V 92kw .. Střikne ti je a musím řic že perfektně ... Se zeptej BadySe .. viz treba tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 už jse to tu hodněkrát řešilo,hledej šmudlo ... Jinak doporučuju sundat kliky a poslat je uživateli Lukáš 1,8 20V 92kw .. Střikne ti je a musím řic že perfektně ... Se zeptej BadySe .. viz treba tady sundat?? bojím se, nikdy jsme to nedělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 pmultimix:Tak začni testovat a pak podej informace .. Podivej se po fore,snad tu bude navod .. urco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Moc peknej navod na sundani klik je v instalacnich manualech chtel jsem se zeptat-da se sehnat origo sprej od skodovky s presnym oznacenim laku??? ja bych si chtel totiz ty kliky striknout sam... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.