Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Poradíte mi, kde se v Praze a okolí nechají nastříkat kliky do barvy vozu.

RSo je bohužel nemá v barvě :(:(

A cena za komplet všech klik i s montáží ??

děkuji

kvacho (někde na fóru je kontakt-pohledej) nabízel kliky v barvě za supr cenu ;)

Taky jsem je kupoval tu na foru za cenu lepší jak nástřik takže stačí jen se koukat. Jinak je lepší koupit i jinou barvu a nechat ji stříknout je s tím míň práce.

• Autor

oki.Tak já ju hledat :palec2:

snad najdu

edit: tak jsem hledal a bohužel jsem nic nenašel :(:(

Upraveno od Stalin J.V.

oki.Tak já ju hledat :palec2:

snad najdu

edit: tak jsem hledal a bohužel jsem nic nenašel :(:(

Kdyby jsi byl c ČB, tak by nebyl problém je nastříkat tak do 500 i s montáží... B)

• Autor

to OloZX6R : to bohužel nejsem :(:(

Praha a okolí 50km jsem ochoten přijet :palec2:

Stalin J.V.: Jakou máš barvu auta ??

ja ten kontakt taktez hledal a neuspesne :unsure:

• Autor
Stalin J.V.: Jakou máš barvu auta ??

to alpako: červenou RSku ;-)

hoši hoši ICQ 258-033-533 Kvacho

• Autor

to Gil: dnes jsem mu napsal na ICQ. Tak uvidíme. Každopádně dííkk za kontakt ;);)

hoši hoši ICQ 258-033-533 Kvacho

nebyl to Vaker? :huh:

oki.Tak já ju hledat  :palec2:

snad najdu

edit: tak jsem hledal a bohužel jsem nic nenašel  :(  :(

Kdyby jsi byl c ČB, tak by nebyl problém je nastříkat tak do 500 i s montáží... B)

Bych měl možná zájem...jak rychle se to dá udělat? Nemůžu jezdit týden bez klik...a co zrcátka?

funtom: byl to Vaker

Gil: Tak on kliky jen prodává ale nestříká

Stalin J.V. :

Tak teď jsem mluvil s Kvachem resp. Vakerem, ale on kliky nestříká jen prodává už nastříkaný, ale my scháníme kontakt na nějakýho lakýru v praze aby byl vyzkoušenej a né přehnaně drahej aby jsme mu mohli dát kliky, zrcátka a jiné kravinky na nastříkání že ??.

pred nedavnem mi je tu nekdo taky nabizel, napsal na uvedeny kontakt a prodavajici se mi snazil vnutit zcela jinou barvu a presvedcovalme ze cislo barvy je uplne jine......kdyz sem mu psal pozdeji, tak se mi uz vicekraz neozval

• Autor
funtom: byl to Vaker

Gil: Tak on kliky jen prodává ale nestříká

Stalin J.V. :

Tak teď jsem mluvil s Kvachem resp. Vakerem, ale on kliky nestříká jen prodává už nastříkaný, ale my scháníme kontakt na nějakýho lakýru v praze aby byl vyzkoušenej a né přehnaně drahej aby jsme mu mohli dát kliky, zrcátka a jiné kravinky na nastříkání že ??.

jj přesně jak říkáš :palec2:

Potřebujeme je nastříkat, ne koupit nové ;)

Ano, potřebujem:-)

Chlapi teď jdu na týden do nemocnice (od 30.10.) a potom začnu intenzivně schánět lakovnu tady v praze a až seženu hned vyzkouším a dám vědět. lol

Prijedte na Moravu, tady VAm to striknem u obeda, pokud mate u Vas takove problemy s lakyrniky :D:D

uvazoval som nad tym na buducu jar, myslim ze by nemal byt problem streknut to ako fusku hociakemu lakyrnikovi. ved sa tam hodi zaklad na plasty a potom farba nie? alebo to nieje ono?

• 4 měsíce později...

Ahoj, nemáte někdo dobrou zkušenost, kde to dělají? nejlépe z prahy? nikdy jsme si nic nenechával laknout. Díky

už jse to tu hodněkrát řešilo,hledej šmudlo :p ... Jinak doporučuju sundat kliky a poslat je uživateli Lukáš 1,8 20V 92kw .. Střikne ti je a musím řic že perfektně ... Se zeptej BadySe .. viz treba tady

už jse to tu hodněkrát řešilo,hledej šmudlo :p ... Jinak doporučuju sundat kliky a poslat je uživateli Lukáš 1,8 20V 92kw .. Střikne ti je a musím řic že perfektně ... Se zeptej BadySe .. viz treba tady

sundat?? bojím se, nikdy jsme to nedělal ;):unsure:

pmultimix:Tak začni testovat a pak podej informace .. :D Podivej se po fore,snad tu bude navod .. urco

Moc peknej navod na sundani klik je v instalacnich manualech ;) chtel jsem se zeptat-da se sehnat origo sprej od skodovky s presnym oznacenim laku??? ja bych si chtel totiz ty kliky striknout sam...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.