Publikováno Říjen 13, 200618 r Poradíte mi, kde se v Praze a okolí nechají nastříkat kliky do barvy vozu. RSo je bohužel nemá v barvě A cena za komplet všech klik i s montáží ?? děkuji
Říjen 13, 200618 r Taky jsem je kupoval tu na foru za cenu lepší jak nástřik takže stačí jen se koukat. Jinak je lepší koupit i jinou barvu a nechat ji stříknout je s tím míň práce.
Říjen 13, 200618 r Autor oki.Tak já ju hledat snad najdu edit: tak jsem hledal a bohužel jsem nic nenašel Upraveno Říjen 14, 200618 r od Stalin J.V.
Říjen 14, 200618 r oki.Tak já ju hledat snad najdu edit: tak jsem hledal a bohužel jsem nic nenašel Kdyby jsi byl c ČB, tak by nebyl problém je nastříkat tak do 500 i s montáží...
Říjen 19, 200618 r Autor to Gil: dnes jsem mu napsal na ICQ. Tak uvidíme. Každopádně dííkk za kontakt
Říjen 19, 200618 r oki.Tak já ju hledat snad najdu edit: tak jsem hledal a bohužel jsem nic nenašel Kdyby jsi byl c ČB, tak by nebyl problém je nastříkat tak do 500 i s montáží... Bych měl možná zájem...jak rychle se to dá udělat? Nemůžu jezdit týden bez klik...a co zrcátka?
Říjen 20, 200618 r funtom: byl to Vaker Gil: Tak on kliky jen prodává ale nestříká Stalin J.V. : Tak teď jsem mluvil s Kvachem resp. Vakerem, ale on kliky nestříká jen prodává už nastříkaný, ale my scháníme kontakt na nějakýho lakýru v praze aby byl vyzkoušenej a né přehnaně drahej aby jsme mu mohli dát kliky, zrcátka a jiné kravinky na nastříkání že ??.
Říjen 20, 200618 r pred nedavnem mi je tu nekdo taky nabizel, napsal na uvedeny kontakt a prodavajici se mi snazil vnutit zcela jinou barvu a presvedcovalme ze cislo barvy je uplne jine......kdyz sem mu psal pozdeji, tak se mi uz vicekraz neozval
Říjen 21, 200618 r Autor funtom: byl to VakerGil: Tak on kliky jen prodává ale nestříká Stalin J.V. : Tak teď jsem mluvil s Kvachem resp. Vakerem, ale on kliky nestříká jen prodává už nastříkaný, ale my scháníme kontakt na nějakýho lakýru v praze aby byl vyzkoušenej a né přehnaně drahej aby jsme mu mohli dát kliky, zrcátka a jiné kravinky na nastříkání že ??. jj přesně jak říkáš Potřebujeme je nastříkat, ne koupit nové
Říjen 21, 200618 r Chlapi teď jdu na týden do nemocnice (od 30.10.) a potom začnu intenzivně schánět lakovnu tady v praze a až seženu hned vyzkouším a dám vědět.
Říjen 21, 200618 r Prijedte na Moravu, tady VAm to striknem u obeda, pokud mate u Vas takove problemy s lakyrniky
Říjen 23, 200618 r uvazoval som nad tym na buducu jar, myslim ze by nemal byt problem streknut to ako fusku hociakemu lakyrnikovi. ved sa tam hodi zaklad na plasty a potom farba nie? alebo to nieje ono?
Březen 2, 200718 r Ahoj, nemáte někdo dobrou zkušenost, kde to dělají? nejlépe z prahy? nikdy jsme si nic nenechával laknout. Díky
Březen 2, 200718 r už jse to tu hodněkrát řešilo,hledej šmudlo ... Jinak doporučuju sundat kliky a poslat je uživateli Lukáš 1,8 20V 92kw .. Střikne ti je a musím řic že perfektně ... Se zeptej BadySe .. viz treba tady
Březen 2, 200718 r už jse to tu hodněkrát řešilo,hledej šmudlo ... Jinak doporučuju sundat kliky a poslat je uživateli Lukáš 1,8 20V 92kw .. Střikne ti je a musím řic že perfektně ... Se zeptej BadySe .. viz treba tady sundat?? bojím se, nikdy jsme to nedělal
Březen 2, 200718 r pmultimix:Tak začni testovat a pak podej informace .. Podivej se po fore,snad tu bude navod .. urco
Březen 3, 200718 r Moc peknej navod na sundani klik je v instalacnich manualech chtel jsem se zeptat-da se sehnat origo sprej od skodovky s presnym oznacenim laku??? ja bych si chtel totiz ty kliky striknout sam...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.