Grygy Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Jojo, presne tak .Cim mene jezdite tim vice se to sere.A navic 50tis km po meste je horsich nez 150tis km po dalnici.SAm tam uz mam skoro 160tis a nic se nesere, jen odeslo turbisko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Také přidávám vodu do mlýny: všechny funguje dobře jen tehdy, když se to používá. Jak se něco nehýbe ale stojí, tak to jenom škodí, jak jsem psal už jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 20. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 no takze pisem po dlhsej dobe.. igor - auto v sobotu zobrali bez akychkolvek okolkov jedine co spravili bolo vymazanie chyb.. za 15minut sa islo naspat odvedy to jazdi tak jak ma bez akychkolvek problemov.. jedine co povedal tecnik ze sa to mohlo rozsvietit a blbnut aj preto pretoze sme na tom isli uuuplne pomaly jemne a citlivo. vraj ten motor ma rad ked dycha lebo vtedy dycha aj kat. takze sa odvtedy na to dupe a vsetko je ok teda zatial spokojnost.. aj ked to nazaciatku vyzeralo hrozne.. mimochodom dnes som isiel s kia ceed 1,6 dizel - 115koni cena 584 000sk stredna vybava.. a mozem povedat ze to ide ako delo.. no a za tu cenu to nema konkurenciu s tou vybavou a motorom.. (to len na okraj..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Byrto: No možno sa už v Porsche polepšili. Ale to čo povedal technik je podľa mňa totálna kravina... To auto bolo objednávané na zákazníka, alebo ste brali nejakú skladovku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 4. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 no takze pisem po dlhsej dobe.. igor - auto v sobotu zobrali bez akychkolvek okolkov jedine co spravili bolo vymazanie chyb.. za 15minut sa islo naspat odvedy to jazdi tak jak ma bez akychkolvek problemov.. jedine co povedal tecnik ze sa to mohlo rozsvietit a blbnut aj preto pretoze sme na tom isli uuuplne pomaly jemne a citlivo. vraj ten motor ma rad ked dycha lebo vtedy dycha aj kat. takze sa odvtedy na to dupe a vsetko je ok teda zatial spokojnost.. aj ked to nazaciatku vyzeralo hrozne.. mimochodom dnes som isiel s kia ceed 1,6 dizel - 115koni cena 584 000sk stredna vybava.. a mozem povedat ze to ide ako delo.. no a za tu cenu to nema konkurenciu s tou vybavou a motorom.. (to len na okraj..) auto bolo objednane.. cakalo sa na neho 7tyzdnov.. dpc co to je stymto forom neviem sa vtom vobec vyznat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.