Přejít na obsah

repro zadní v kombi

Doporučené příspěvky

...třeba tyto...za 565,- + dobírka....

Nejsou tyhle moc obyc?? Vim ze vzadu se toho u kombika moc udelat neda..uz jenom kvuli tomu ze tam uzavrena ozvucnice jen tak nebude :-( od ty doby co sem si koupil novy rediou tak ty zadni original moc nestiha :-) Porad mi neco kvalitniho..s ohledem na to ze zazraky se z toho vykouzlit asi ani nedaji...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

....a co třeba JBL GTO6427 za 1490,- nebo Infinity REF6412cf za 1690,-

....nebo....komponentní JBL P6452 za 3490,- :palec2:

No premyslim o nich..potrebuju jeste signalovy kabel a neco na vytlumeny dveri...prodavas i Tecsound nebo neco podobnyho?? Ze bych si toho od tebe popripade objednal vic aby to bylo kolem tech 3000Kč.. Ty komponentni repro mi pripadaj dozadu moc zbytecny..jediny co od nich chci je, aby nezkreslovaly kdyz to trosku vosolim B) ale basy asi stejne cekat nemuzu ne?

Odkaz ke komentáři

Tím signálovým kabelem myslíš kabel pro připojení zesilovače nebo k připojení repro?Pro tlumení dveří mám taky materiály na bázi bitumenu.Rozměr plátu je 50x25cm a stojí 129,-

U těch 4x6 opravdu nepočítej s basy protože to ani není technicky moýný vzhledem k velikosti membrány.

Odkaz ke komentáři

Jakej je rozdil mezi Bitumenem a Tecsoundem? Tecsound jsem mel v ruce a co vim tak to dela dost lidi s nim...o Bitumenu jsem taky slysel...ale vysledek jsem nevidel - neslysel...Puvodne jsem si predstavoval vetsi platy, ktery bych odstrihal a zbytky vlepil dovnitr dveri... jinak signalovym kabelem jsem myslel kabel cinch-cinch mezi radiem a zesikem... Uz tam jeden mam na predni repr a zaroven na subik, ale novy radio ma i ovladani subiku tak chci natahnout jeste jeden signalovej kabel do zesiku (zesik je 4 kanalovej - dva kanaly predni repr a druhy dva do mustku na subik...)

Odkaz ke komentáři

No....bitumen je hmota podobná tomu tescosoundu, ale to není primárně určený materiál ke tlumení.To jen někdo našel nějakou náhražku.

To že je to v malých plítech tě nemusí mást protože pokud jsi měl dole tapec tak jsi viděl, že velké kusy by jsi jen stěží dokázal aplikovat na vnější plech dveří.

Když už by jsme měli mluvit o kvalitě použitelného materiálu na tlumení rezonancí tak nejvhodnějším materiálem je Dynamat.

Teď se tu určitě sesypou argumenty o drahotě tohoto materiálu.To je ale zavádějící.Už jsme tady ale na toto téma jednou měli polemiku a každý ať si to udělá dle libosti.

Co se týče toho kabelu tak by byl k dispozici již od 180,- až po 500,- za 5m kabel.

post-29-1173132253_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Tak mam docela problem :-( znamej mi pred chvili privezl levneji tyto repr: JBL GTO6427 rozebral jsem kufr, rozbalil krabici a zjistil jsem, ze jsou jen 2ohm :-( Mam radio Pioneer DEH55BT a podle specifikaci umi od 4 do 8ohm :-( Tak nevim co s tim...Bojim se, ze kdyz je tam dam, tak to casem odkouri zesik :-( Poradte co nejrychleji sim sim...mam v garazi rozebrany auto a potrebuju to mit rano pohromade :-(

Odkaz ke komentáři

...klidně je tam dej....dotazoval jsem dovozce a bylo mi sděleno, že nové typy rádií si s touto zátěží dokáží poradit...

Jde o to no :-( kdyby si s tim ten zesik bez problemu poradil, tak by to bylo napsany v manualu...ted premejslim jesi radsi nemam zkusit ty repr vratit (i kdyz to bude asi problem) a koupit 4ohm :-(

Odkaz ke komentáři

Diky za rady..nakonec jsem reproduktory vymenil za Powerbass S-462...tak sem zvedavej jak budou hrat....

Tak sem naprosto zoufalej...konecne se mi povedlo vymenit ty repro JBL za Powerbass a zvuk z nich je naprosti silenej...ted tam mam jeden powerbas a druhej skoda-papirak a musim rict ze ten skoda-papirak zacne zkreslovat pri mnohem vyssi hlasitosti nez Powerbas...ten "konci" driv

tak premyslim o tom, ze si zajedu zpatky pro ty 2ohm a zkusim co budou delat...JBL by mely byt lepsi ne??

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Ty powerbassy se nekolikrat montovaly a urcite hrajou lip nez origo papirak. Mam zkusenost s 3ohmovejma reprama a nikdy s tim nebyl problem. 2ohmy bych se bal, ze ne kazdy radio zvladne. Taky uz sem mel odpaleny radia, ktery bezely na 2 ohmy.

Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...