Hany Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Pri prerazeni, behem te 0,5 sec. se ozyva takovy jakoby pisklavy zvuk, mozna se mi to jen zda, nebo to delaji zimaky... Doufam, ze mne nekdo nerekne, ze je to turbo, asi bych se z toho uz picnul. H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Tak to mě to zase během přeřazení na stupně co jsou blíž k palubovce zacinká - kovově...jen občas tak to zatím neřeším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Pri prerazeni, behem te 0,5 sec. se ozyva takovy jakoby pisklavy zvuk, mozna se mi to jen zda, nebo to delaji zimaky...Doufam, ze mne nekdo nerekne, ze je to turbo, asi bych se z toho uz picnul. H. Hany nevím, ale nebude to třeba turbo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 4. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Hany nevím, ale nebude to třeba turbo ? Sam se sebou jsem se vsadil jestli si rypnes a vyhral jsem By mne prekvapilo, kdyby si to neudelal . H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 já jo ? To bych ti nikdy neudělal. Ale stejně to turbo asi nebude, protože to nepíská, ale houká jako sova. Asi takhle : hůůůůůůůůůůůů, hůůůůůůůůůůů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 4. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 já jo ? To bych ti nikdy neudělal. Ale stejně to turbo asi nebude, protože to nepíská, ale houká jako sova. Asi takhle : hůůůůůůůůůůůů, hůůůůůůůůůůů. Ty jo, ty umis dve veci naprosto skvele a to trefit hlavou hrebik a rypat H. To rika clovek, co si libuje v ironii a v praci vsichni cumi jak teleta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 tak ty tak na mně jo? Já se tady snažím, abych identifikoval zvuk po netu, předvádím ti tady sovu, jak živou a ty mně za to ještě setřeš. To sem si teda nezasloužil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 4. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 tak ty tak na mně jo? Já se tady snažím, abych identifikoval zvuk po netu, předvádím ti tady sovu, jak živou a ty mně za to ještě setřeš. To sem si teda nezasloužil. Jirko, promiiiiiiiin, uz budu hodnej, hlavne se nenaser a nezadej o zruseni registrace . H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 4. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Ted mne napada, prisla ti ta pokuta co jsme onehda resili??? Z nejakeho toho stacionaru?? H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 jaký registrace, já nikde registrovanej nebyl. Lustrační osvědčení mám čistý. Na pokutu je ještě brzo, a to i kdyby mně vážně vyfotili. Ale seš hodnej, že mně udržuješ ve střehu. Skoro jsem už na to zapomněl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 4. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 jaký registrace, já nikde registrovanej nebyl. Lustrační osvědčení mám čistý. Na pokutu je ještě brzo, a to i kdyby mně vážně vyfotili. Ale seš hodnej, že mně udržuješ ve střehu. Skoro jsem už na to zapomněl. Ty mi neco povidej tom, ze ti neco natiram, sakra, musim zjistit jak zrusit registraci H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 jak jseš jednou registrovanej, nikdo ti to neodpáře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 4. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 jak jseš jednou registrovanej, nikdo ti to neodpáře. No, nevim jak ji to doma ted vysvetlim H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Zdarec, mám stejnej problém, při řazení divný písklavý zvuk, skoro to nejde slyšet, objevilo se to tak asi před třemi týdny. Hlavně když je studený potor, a udělá to jen parkrát ze začátku, pak už je klid. Takže ví někdo co s tím??? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 19. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Ted mam pujcenou 4x4 skoro tchanu, a ma stejne zimaky jako ja a pri razeni vydava stejny zvuk. Tak doufam, ze s prechodem na letni se to vyresi . H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 koukam, že oktávky pískaj skoro všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 No mně po 1900km píská spojka, respektive něco při mačkání spojky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 já jo ? To bych ti nikdy neudělal. Ale stejně to turbo asi nebude, protože to nepíská, ale houká jako sova. Asi takhle : hůůůůůůůůůůůů, hůůůůůůůůůůů. Pamatuješ Na samotě u lesa? " Vejš Radime..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 jak jseš jednou registrovanej, nikdo ti to neodpáře. A to řekl i Vítek se Sidovským Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Ale čisto teoreticky by to fakt mohlo byť to turbo, lebo ja ho počujem tak minútku, kým je motor ešte studený. Obvykle si aj vypnem rádio, nech ho aspoň chvíľu počujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Ať je to co je to, celkem mě to znervózňuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 28. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Ale čisto teoreticky by to fakt mohlo byť to turbo, lebo ja ho počujem tak minútku, kým je motor ešte studený. Obvykle si aj vypnem rádio, nech ho aspoň chvíľu počujem. Diamante na dvou temer stejnych octavek, vcetne barvy?? Jedna ma 26 000 a druha 6 000, nemyslim si, ze to tak bude... H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 No ale pokiaľ to robí u novej aj u staršej, tak by to fakt nemuselo byť známkou poruchy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco2 Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Pri prerazeni, behem te 0,5 sec. se ozyva takovy jakoby pisklavy zvuk, mozna se mi to jen zda, nebo to delaji zimaky...Doufam, ze mne nekdo nerekne, ze je to turbo, asi bych se z toho uz picnul. H. Pisklavy zvuk pri prerazovani se mi ozyval taky a casem k tomu pribyl i stejny zvuk pri vypnutem zahratem motoru a otacenim klice v zapalovani. Po dvou neuspesnych pokusech v servisu zjistili zavadu na (? tahle klapky odvodu vyfukovych plynu? ).povedlo se uz nepiska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Presne ja mam ten isty problem pri nastartovani ked taha cerpadlo to kratučko piskne a potom ked pridavam pri cca 1000 ot/min. To je tak ako ked piskne male kuriatko. A aj ked ho vypnem . Kamarat hovoril ze to môze byt nejaka klapka. No uvidime chcem s tym ist do servisu. Zaruka je zaruka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.