bruno7 Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Dobry den, Asi se ptam jako uplny amater, coz teda stejne jsem. V inzeratu jsem objevil Fabii RS 1.4 benzin 50 kW r.v. 2004. Nevim, co je na tom pravdy, az do dneska jsem byl presvedcen, ze se RS vyrabi pouze v nafte a v 1.9. Na fotkach je to ovsem RSko - spoilery, sedacky, volant atd... Mrknete sem: http://www.cars.cz/xchanger/uni/carList.jsp?A_N=N&offset=120 je nekde uprostred stranky. Je to tak nebo ne? Diky a cau. Bruno7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Fabia RS sa robila jedine s motorom 1.9TDI 96kw. Spomínané auto v inzeráte je obyčajná Fabia, ktorá má RS nárazník a ďaľšie úpravy a vyzerá, ako keby to ozajstná RS bola. Ale nie je! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 50kw nene rs to neni .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Fabia RS sa robila jedine s motorom 1.9TDI 96kw. Spomínané auto v inzeráte je obyčajná Fabia, ktorá má RS nárazník a ďaľšie úpravy a vyzerá, ako keby to ozajstná RS bola. Ale nie je! Este bola aj RS 115k benzin pre juzny trh, Grecko ci kde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 (editace) hm už som to našiel...ta strieborna? maxik na zeleno, a ma dva napojove držiaky...popi... ale buď to nie su foto toho auta alebo neviem lebo mu svieti na palubke žhavenie...tak. Editováno: 4. Březen 2007, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 asi chyba v metrixu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 jj fabia RS jedine 1.9TDi 96kW 6gang....nic jinyho!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Dělaly se TDI a 1.4 16V 115 koníků...ale už jsem viděl i označení RS Line ze Škodovky, kdy auto vypadalo jak RSo, ale bylo to htp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 jj fabia RS jedine 1.9TDi 96kW 6gang....nic jinyho!!! Ok, je tak. Ta 116k bola sport edition Sport edition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Tak tohle jsem se dočetl u jiného RSa na výše uvedeném serveru... castrol TXT, velmi opečovávané auto, ježděno velmi ohleduplně, super stav!!!! kvalitní chip CIMBU (124kW)-provedeno u dealera Škoda=záruka o.k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Tak tohle jsem se dočetl u jiného RSa na výše uvedeném serveru...castrol TXT, velmi opečovávané auto, ježděno velmi ohleduplně, super stav!!!! kvalitní chip CIMBU (124kW)-provedeno u dealera Škoda=záruka o.k. deš do ní jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 jj fabia RS jedine 1.9TDi 96kW 6gang....nic jinyho!!! Ok, je tak. Ta 116k bola sport edition Sport edition jj presne tak!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno7 Vloženo 4. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Takze nekupovat? Me by teda stacila i tahle, jestli je to 1.4 htp. vypada dobre a na pravou RS stejne nemam? Tak co, mam do ni jit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Takze nekupovat?Me by teda stacila i tahle, jestli je to 1.4 htp. vypada dobre a na pravou RS stejne nemam? Tak co, mam do ni jit? 1,4 MPi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 V inzeratu jsem objevil Fabii RS 1.4 benzin 50 kW r.v. 2004. Výroba Fábií 1,4 50 kW si myslím skončila už ale v první polovině roku 2003, kdy tuhle kubatůru postupně nahrazovali motory 1,2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno7 Vloženo 4. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Takze jeste navic kecaj co se tyka roku vyroby. Hm, neni to moc duveryhodny. Kde mam teda hledat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Presne tak, chtel jsem to take napsat. Milda ma pravdu - MPi se prodavaly jen do poloviny roku 2003. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 ono ten rok vyroby sa casto uvadza ako modelovy alebo dokonca rok uvedenia do prevadzky. najlepsie je to zistit s vin a mam. len aby si nezistil podla vinu ze je to rok 01 p.s.: minule stoji predo mnou fabia zo stitkom 1,4 16V (55kW) a zbadam ze je to junior. tak som sa pousmial zeby skodovka zacala vyrabat junior RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.