Cjoctavian Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Ja som vymenil len predny, pretoze zadny RS naraznik jednoducho vizualne na FL nepasuje tymi prelismi, kedze bol bezo zmeny prevzaty z predFL RS... Myslim toto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Téměř hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alda0211 Vloženo 23. Březen 2013 Sdílet Vloženo 23. Březen 2013 Téměř hotovo. ahoj,pls kolik si za to vše dal ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 23. Březen 2013 Sdílet Vloženo 23. Březen 2013 Nepočítal jsem to přesně, moc to ani nejde - měl jsem to všechno přes známé, bazary a tak. Odhadem = 10k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 dá se i levnějc, ale je to pracnější, přední RS nárazník se dá pořídit komplet osazenej a v laku do 5litrů, zadné face v laku 1500,- držáky zádního na ccautodílech asi 140 jeden, konektor k mlhovce 140 jeden a pin po 11,- tak asi nějak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda.viktor Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 Ahoj kamarádi, mám OII 2007 a jsem po bouračce na zadní nárazník, a zvažuji, že tam dám nárazník s odrazkama - RS, a nebo facelift. Máte s tím někdo zkušenosti?.. Je to stejně uchycené?.. vyplatí se to, i za předpokladu prodeje v budoucnu když díl nebude originální dle VIN?.. .. prosím Vás o zkušenosti a názory.. Díky, V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda.viktor Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 ..případně by mi moc pomohlo, kdyby někdo měl číslo dílu RS zadního nárazníku s otvory pro senzory r.2006-2008 ( tedy před facelift).. Díky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 (editace) Ten nárazník s parkovákama je 1Z5 807 421 C. Uchycení by mělo být stejné - návod na demontáž/montáž je od Váši zde. Až se do toho pustíš, tak to prosím zdokumentuj a popiš a vlož do sekce instalačních návodů - sem. EDIT: teď si nejsem jistý, jestli ten návod není na OI - tak pro jistotu přikládám i montážní návod: Editováno: 23. Květen 2013, autor: camel1cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda.viktor Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 ..jj, děkuju.. ale podle obrázku je to skoro jistě OI a sedan... Ale předpokládám že by to mělo být obdobný. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 (editace) Pardon, ta fotka je tmavá a nevšiml jsem si, že to ke kombajn - tak se polepšuju. Je to OII. EDIT: ten kód dílu nahoře je taky pro liftback - kombi je 1Z9807421C Editováno: 23. Květen 2013, autor: camel1cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda.viktor Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 Super! tohle už vypadá lépe:-) .. ještě drobný doplňující otázky... když dám tohle číslo dílu do googlu, tak více jak polovina fotek je normální nárazník s těma nelakovanejma plastovejma lištama - tedy to co mám teď. http://www.google.cz/search?q=1Z9807421C&rls=com.microsoft:cs&oe=UTF-8&startIndex=&startPage=1&um=1&ie=UTF-8&hl=cs&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=jwqfUeqdN8XStAaW-YC4Dw&biw=1366&bih=651&sei=SAufUfT-O8uVswaz94HgAg RS nárazník je přece s odrazkama a bez lišt, je to tak!?.. A co park.senzory?.. jsou stejné, nebo se budou muset dávat jiné?.. pokud jiné, bude si to rozumět s pal.PC?.. kdo s tím má zkušenosti, prosím poraďte:-) nebo odkažte na někoho.. Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 Už si to nějak vyřešil? Nahoď případně foto, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 30. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 Ahoj všem,chtěl bych se zeptat zdali tady někdo nemá kompletní vypis všech dílu co jsou potřeba na výměnu za RS nárazníky(na přední by mi to stačilo) a když by to bylo i s číslama dílu bylo by to super. Díky za případné reakce. A ještě jeden dotaz. Když jsem objednal mlhovky na octavii 2 RS před faceliftem a přišli mi ale bez těch 3 vyrazně vyčnívajících držáku bude problém je přidělat či bude problém ty držáky sehnat? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 30. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 Hoj, zde máš můj soubor, kde jsem si doplňoval všechny věci, které je potřeba na přestavbu na RS. http://leteckaposta.cz/832525762 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 31. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2013 Díky moc za ten seznam. Vůbec bych nevěděl o nějakém držáku předního nárazníku. Ten co tam je se tedy nehodí? A nevíte co je za mlhovku s označením 1ZO 941 699D. Ta mlhovka nemá takové ty 3 vyčnívající držáky což mě docela děsí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 31. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2013 Tyto mlhovky jsou pouze pro facelift / Roomster - nikoliv pro předFACE RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 3. Září 2013 Sdílet Vloženo 3. Září 2013 Díky moc,tak to mě moc nepotěšilo pač mi to prodávající prodal jako mlhovky před faceliftem a na mou žádost že bych je vrátil nereaguje. Takže dál mužu shánět mlhovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek1141 Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 ahoj prosim vás nevíte číslo dilu nebo přesnou adresu kde se dá koupit svorka na mlhovky z Octavie II rs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 14. Září 2013 Sdílet Vloženo 14. Září 2013 Každý originální servis ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 Panove, prosim o radu, menil jsem predni naraznik za RS (O2 Predface) a pod svetly v narazniku jsou 2 diry na kazde strane, kam patri nejaka rozpinaci matice ci co - vedou do drzaku mlhovek a ostriku ... Nevite nekdo cisla tech dilu, jak koukam do Etky, tak nic nemuzu najit ... Diky moc za info. Dan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanrs Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 myslis toto? http://www.cc-autodily.cz/nyt-plast-s-cepem-6-5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanrs Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 ahoj prosim vás nevíte číslo dilu nebo přesnou adresu kde se dá koupit svorka na mlhovky z Octavie II rs malo by to byt toto 1J0973722A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandyho Vloženo 17. Září 2013 Sdílet Vloženo 17. Září 2013 (editace) Ahoj kluci, potřebuji rychlou radu .... potkal jsem pár divokých prasat a kromě blatníků a kapoty musím vyměnit i přední nárazník. Přemýšlím o RS-ovém. Za kolik se dá sehnat komplet osazenej a nejlépe v bílé barvě (Mám OII combi; r.v. 2006)? Díky moc za odpovědi !! :-) Editováno: 17. Září 2013, autor: dandyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Ahoj,co jsem sháněl RS-ovej já tak jsem nikde neviděl komplet. Podařilo se mi na aukru vyhrát auki co o všechny mřížky za 1200kč a mlhovky za 1100kč což mi přišla super cena, a tamtéž jsem sehnal i v mé barvě RS narazník za 1900kč což je taky pěkné. Takže ted už jen sehnat někoho kdo by mi ho tam přidělal pač si na to sám vážně netroufnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek1141 Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Chlapy prosim vás kde se dá koupit ta svorkovnice, na netu sem ji nenašel a v mototechně ji nemaj,pošlete prosím odkaz na nějaký obchod jedná se o svorkovnici na mlhovky z Octavie II RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.