Publikováno Březen 9, 200718 r Chtěl jsem se zeptat,mám O II r.v. 2005 Elegance,dá se naprogramovat automatické vytažení okýnek když zamknu auto centrálem/nyní musím držet tlačítko zamykání,dokud se okna nezavřou/
Březen 9, 200718 r Cosby tuším niečo také robil, ale na O1 a F1 každopádne podľa TOHOTO som to nenašiel, prípadne pozri toto odkial je ten súbor... Co lze a kdo co umi nastavit prez VAG ??, dodatecne aktivace ruznych funkci??? http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...omatick%E9&st=0
Březen 9, 200718 r Autor Mám rok výroby 2005 a nejde mi to,ale u 2007 to jde,ale nevím jak to zprovoznit.
Březen 9, 200718 r Take mi to funguje pouze pokud drzim tlacitko MR2006. A pokud je mozne to zmenit rad to vyzkousim take bych uvital zamknout a okenka by vyjela sama nahoru aniz bych drzel stale to tlacitko
Březen 9, 200718 r Lepší je držet to tlačítko, než aby zajely po zamknutí pak by totiž nešlo je nechat otevřené kvůli větrání. Mi to vyhovuje tak jak to je Upraveno Březen 9, 200718 r od Lancelot
Březen 9, 200718 r ...nesúvisí to dajak s alarmom? ja mám MR2006 a okná sa zatvárajú aj keď nedržím tlačítko...
Březen 9, 200718 r Mám rok výroby 2005 a nejde mi to,ale u 2007 to jde,ale nevím jak to zprovoznit. Já mám vyrobenou v 2004 a no problém stahují se, je fakt že tam byl alarm z výroby, ale to by snad nemuselo mít na to vliv. Jo a taky to auto bylo na export, tak nevím jestli tam třeba nejsou nějaké maličkosti jinak udělané. To netuším, ale mi to na dálku normálně při přidržení u zamykání zavře okna, u otevírání když podržím, tak se okna stáhnou dolů.
Březen 9, 200718 r no ale práve že ja ho nemusím držať zmačknuté, iba zamknem a odídem a okná sa sami zavrú
Březen 9, 200718 r Mám rok výroby 2005 a nejde mi to,ale u 2007 to jde,ale nevím jak to zprovoznit. Já mám vyrobenou v 2004 a no problém stahují se, je fakt že tam byl alarm z výroby, ale to by snad nemuselo mít na to vliv. Jo a taky to auto bylo na export, tak nevím jestli tam třeba nejsou nějaké maličkosti jinak udělané. To netuším, ale mi to na dálku normálně při přidržení u zamykání zavře okna, u otevírání když podržím, tak se okna stáhnou dolů. Tak v tomhle případě se auta z dovozu neliší..vlastní zkušenost
Březen 9, 200718 r Na Cosby To znamena ze kdyz se to nastavy tak se pri otevirani auta podrzi tlacitko a okna se oteviraji ale pri zavreni auta se tlacitko drzet nemusi je to tak ----????
Březen 9, 200718 r ...nesúvisí to dajak s alarmom? ja mám MR2006 a okná sa zatvárajú aj keď nedržím tlačítko... Mám MR2005 a musím podržet tlačítko..nebo klíček. A to samé na otevření. Jinak alarm mám a když nechám otevřená okna, neaktivují se mi ultrazvuky.. To mi vyhovuje, když je auto na dohled,třeba na zahradě nebo tak, můžu nechat pootevřená okna.
Březen 10, 200718 r Na Cosby To znamena ze kdyz se to nastavy tak se pri otevirani auta podrzi tlacitko a okna se oteviraji ale pri zavreni auta se tlacitko drzet nemusi je to tak ----???? To nevím.V komfortce se dá nastavit pouze že lze stáhnout,drží li se tlačítko.Ale zkusím to zjistit
Březen 14, 200718 r Autor Zítra mi budou dodělávat park.senzory,zkusím se na to optat,jestli to jde nějak nakódovat.Nemáte s tím ještě někdo nějakou zkušenost??
Březen 14, 200718 r Zítra mi budou dodělávat park.senzory,zkusím se na to optat,jestli to jde nějak nakódovat.Nemáte s tím ještě někdo nějakou zkušenost?? Ked som si konfiguroval auto, tak som mal tuto poziadavku. Musel som si objednat alarm nie od vyroby, ale zvlast doinstalovany a aby podporoval dialku, musel som si doobjednat modul k tomuto alarmu na zatvaranie okien pri zamykani za 3500,-sk . Je to niejaky druh METY pripojeny na CAN BUS . Vsetko mi objednali a zapojili v Skoda servise(AutoPark BA), kde som si kupoval auto. Mam MR2006 .
Březen 14, 200718 r Aj ja tam mám tú METU, takže to vyzerá že to vyťahovanie okien neovláda riadiaca jednotka motora ale alarm... Upraveno Březen 14, 200718 r od 62454
Březen 14, 200718 r Já mám taky Metu z příslušenství, a okna mi chodila i před tím..když zamknu auto a aktivuju alarm s otevřenými okny, tak se nespustí vnitřní čidla..jinak vše chodí jak před instalací alarmu.. Jako funkci na dovírání a tak mají třeba jablotrony, které pro to mají special vývod jako signál pro elektriku oken..aspoň tak to bylo u Akcentu, který jsem dával do Fanouše..
Březen 14, 200718 r á mám taky Metu z příslušenství, a okna mi chodila i před tím..když zamknu auto a aktivuju alarm s otevřenými okny, tak se nespustí vnitřní čidla a to ja práve nemôžem ja keď zamknem s otvorenými oknami, o sekundičku sa zavrú. vnútorné senzory deaktivujem iba tým že dvakrát zapnem zapaľovanie, ale okná nemôžem nexať otvorené aj keď niekedy by som potreboval vetranie...
Březen 31, 200718 r Ja som dával neorigos alarm s DO a to dovieranie rieši práve alarm. Ak nechcem dovierať okná, tak zamknem auto len kľúčom. Vtedy sa ani alarm neaktivuje. Takto mi to vyhovuje.
Duben 17, 200718 r To jsou jen dohady...Jestli to jde, tak napiste adresu kde a jak se to dela a je po diskusi.. Honza
Únor 19, 200817 r Treba do alarmu snimač na doťahovanie okien asi 400 sk Upraveno Únor 21, 200817 r od lukaa
Duben 14, 200817 r hm, tak já nevím, já mám rv 2006 a nevšiml jsem si, že by se okýnka po zamčení sama vytáhla nahoru...
Duben 14, 200817 r Já mám všechny OII v Eleganci a u všech to jde...ale né samovolně....musí se podržet tlačítko zamčení,pak to okna vytáhne,zavře šíbr apod.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.