Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chtěl jsem se zeptat,mám O II r.v. 2005 Elegance,dá se naprogramovat automatické vytažení okýnek když zamknu auto centrálem/nyní musím držet tlačítko zamykání,dokud se okna nezavřou/

OII to umí od ákladu,co vím

• Autor

Mám rok výroby 2005 a nejde mi to,ale u 2007 to jde,ale nevím jak to zprovoznit.

Take mi to funguje pouze pokud drzim tlacitko MR2006. A pokud je mozne to zmenit rad to vyzkousim take bych uvital zamknout a okenka by vyjela sama nahoru aniz bych drzel stale to tlacitko

Lepší je držet to tlačítko, než aby zajely po zamknutí pak by totiž nešlo je nechat otevřené kvůli větrání. Mi to vyhovuje tak jak to je B)

Upraveno od Lancelot

...nesúvisí to dajak s alarmom? ja mám MR2006 a okná sa zatvárajú aj keď nedržím tlačítko...

Mám rok výroby 2005 a nejde mi to,ale u 2007 to jde,ale nevím jak to zprovoznit.

Já mám vyrobenou v 2004 a no problém stahují se, je fakt že tam byl alarm z výroby, ale to by snad nemuselo mít na to vliv. Jo a taky to auto bylo na export, tak nevím jestli tam třeba nejsou nějaké maličkosti jinak udělané. To netuším, ale mi to na dálku normálně při přidržení u zamykání zavře okna, u otevírání když podržím, tak se okna stáhnou dolů.

umí to každá,pokud se drží tlačítko.POKUD né,dá se to zapnout v komfortce

no ale práve že ja ho nemusím držať zmačknuté, iba zamknem a odídem a okná sa sami zavrú

Já mám vyrobenou v 2004 a no problém stahují se, je fakt že tam byl alarm z výroby, ale to by snad nemuselo mít na to vliv. Jo a taky to auto bylo na export, tak nevím jestli tam třeba nejsou nějaké maličkosti jinak udělané. To netuším, ale mi to na dálku normálně při přidržení u zamykání zavře okna, u otevírání když podržím, tak se okna stáhnou dolů.

Tak v tomhle případě se auta z dovozu neliší..vlastní zkušenost B)

Na Cosby

To znamena ze kdyz se to nastavy tak se pri otevirani auta podrzi tlacitko a okna se oteviraji ale pri zavreni auta se tlacitko drzet nemusi je to tak ----????

...nesúvisí to dajak s alarmom? ja mám MR2006 a okná sa zatvárajú aj keď nedržím tlačítko...

Mám MR2005 a musím podržet tlačítko..nebo klíček. A to samé na otevření. Jinak alarm mám a když nechám otevřená okna, neaktivují se mi ultrazvuky.. To mi vyhovuje, když je auto na dohled,třeba na zahradě nebo tak, můžu nechat pootevřená okna.

Na Cosby

To znamena ze kdyz se to nastavy tak se pri otevirani auta podrzi tlacitko a okna se oteviraji ale pri zavreni auta se tlacitko drzet nemusi je to tak ----????

To nevím.V komfortce se dá nastavit pouze že lze stáhnout,drží li se tlačítko.Ale zkusím to zjistit

• Autor

Zítra mi budou dodělávat park.senzory,zkusím se na to optat,jestli to jde nějak nakódovat.Nemáte s tím ještě někdo nějakou zkušenost??

Zítra mi budou dodělávat park.senzory,zkusím se na to optat,jestli to jde nějak nakódovat.Nemáte s tím ještě někdo nějakou zkušenost??

Ked som si konfiguroval auto, tak som mal tuto poziadavku. Musel som si objednat alarm nie od vyroby, ale zvlast doinstalovany a aby podporoval dialku, musel som si doobjednat modul k tomuto alarmu na zatvaranie okien pri zamykani za 3500,-sk . Je to niejaky druh METY pripojeny na CAN BUS . Vsetko mi objednali a zapojili v Skoda servise(AutoPark BA), kde som si kupoval auto. Mam MR2006 .

Aj ja tam mám tú METU, takže to vyzerá že to vyťahovanie okien neovláda riadiaca jednotka motora ale alarm...

Upraveno od 62454

Já mám taky Metu z příslušenství, a okna mi chodila i před tím..když zamknu auto a aktivuju alarm s otevřenými okny, tak se nespustí vnitřní čidla..jinak vše chodí jak před instalací alarmu.. Jako funkci na dovírání a tak mají třeba jablotrony, které pro to mají special vývod jako signál pro elektriku oken..aspoň tak to bylo u Akcentu, který jsem dával do Fanouše..

mam 2004 a funguje to

á mám taky Metu z příslušenství, a okna mi chodila i před tím..když zamknu auto a aktivuju alarm s otevřenými okny, tak se nespustí vnitřní čidla

a to ja práve nemôžem ja keď zamknem s otvorenými oknami, o sekundičku sa zavrú. vnútorné senzory deaktivujem iba tým že dvakrát zapnem zapaľovanie, ale okná nemôžem nexať otvorené aj keď niekedy by som potreboval vetranie...

• 3 týdny později...

Ja som dával neorigos alarm s DO a to dovieranie rieši práve alarm. Ak nechcem dovierať okná, tak zamknem auto len kľúčom. Vtedy sa ani alarm neaktivuje. Takto mi to vyhovuje.

• 3 týdny později...

To jsou jen dohady...Jestli to jde, tak napiste adresu kde a jak se to dela a je po diskusi..

Honza

• 10 měsíců později...

Treba do alarmu snimač na doťahovanie okien asi 400 sk

Upraveno od lukaa

• 1 měsíc později...

hm, tak já nevím, já mám rv 2006 a nevšiml jsem si, že by se okýnka po zamčení sama vytáhla nahoru...

Já mám všechny OII v Eleganci a u všech to jde...ale né samovolně....musí se podržet tlačítko zamčení,pak to okna vytáhne,zavře šíbr apod.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.