medvidek13 Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Chtěl jsem se zeptat, jestli nemá někdo zkušenosti s tabletama do benzínu. Údajně by se měl zvednou výkon motoru a snížit spotřeba o 7 až 15%. Mám Fabii 1,4 44 kW, tak nevím jestli to tam dát. http://www.uspora.myffi.biz/en/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Je to blbost. Radši kup auto kvalitnější olej tím mu pomůžeš víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Vodka tabletnaja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Fakt usmevny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 navrhujem zaradit do sutaze "Prispevok Mesiaca" !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 (editace) No mam tu cest mat doma prezentaciu tohto vyrobku. Distributor sam v emajle spominal, ze tabletky v nadrzi sposobia taku usporu, ze na nadrz prejde auto skoro 2-nasobnu vzdialenost. Cize ked to zhrnieme, tak ked tabletku hodis do tanku, kt. ma spotrebu 80l/100km, tak prejdes na 80l 200km, cize usetris 40l/100km. No nekup to Princip ma byt podobny ako pri WS Motor-up, ci jak sa to vola - znizenie trenia v motore... Neviem ako vam, ale mne sa nafta az tak velmi na mazani nepodiela, asi tam mam nieco zle... Editováno: 9. Březen 2007, autor: fabka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 To má bejt ňákej Calgon, či co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 jj. lubrikant v tabletach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 V každým případě koupit a brát ráno v poledne a večer, ale před jídlem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 mne staci ked mi ostane spotreba taka aka je ale musi mi to zdvojnasobit vykon 2*55=110kW (1,8T) konecne dobry motor. ak mi to zaruci vyrobca a bude to skutocnost potom si toho objednam cely kamion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 a já budu mít 220 koní pod kapotou a budu jezdit za 3 litry pokud to koupíme všichni tak půjdou benzínky do kytek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Něco jako stereoidy pro auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 Mňa s támi zázračnými tabletami začal teraz bombardovať jeden dealer a chcel by som nejaké dobré argumenty, ako ho "zabiť". Na argumenty typu, že ak je to také zázračné, tak by to automobilky už dávno používali a nestrkali ťažké prachy do vývoja motzorov s nižšími emisiami dostanem odpoveď typu, že automobilky a ropné spoločnosti sú jedna banda. Ako ho teda odzbrojiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 Jednoduchý,pošli ho někam a to dost důrazně.Jsem dost háklivej na to když mě někdo otravuje a jsem nastartovanej jen někam vlezu a hned slyším máte přání aniž bych se stačil rozkoukat a vůbec natyhle dotěrný vnucovače,to bych mu hned jednu pustil .To máš to samí jako ty zázračný magnetizéry a jen to jsou vyhozený prachy.Pokud chceš něco na zlepšení tak zkus použít VIF pro benzín.Nebo si trochu připlatit a koupit prémiové palivo a víš že je to lepší investice než podvodnej nesmysl v podobě zázračnejch tablet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 Tankujem aditivovaný 100 oktánový benzín, tak snáď aktuálne ani nič lepšie na trhu nie je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 Je, ty zázračný tablety! :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Jestli si chcete vyzkoušet, jaký to je, tak si přihoďte do nádrže benzínu (na naftu to nefunguje - POZOR!) jednu až dvě tablety NAFTALÍNU - ano, toho smradupuchu, co se používá na odpuzování molů v šatnících. Zvedá to oktanové číslo paliva, nesmí se to ale přehánět - když je toho v benálu moc, zadře to minimálně vstřiky. U karbcové "šáde" jsem viděl, jak maník nasypal 10 tablet do půlky nádrže (cca 20l) a auto po pár kilometrech zdechlo - zadřel motor. Je to vyzkoušené, funguje to, bohužel spousta lidí na to i dojela - nedá se přesně dopředu odhadnout, jak rychle se v kterém benzínu (vliv různých směsí prodávaných pod stejným obchodním názvem - základ je sice skoro stejný, ale aditiva si míchá každý producent jiná) tablety rozpustí a pokud se to hodí do "pár litrů na dně" , motor pak cucá koncentrovaný roztok téhle chemikálie a doslova ho to uvnitř dere z kůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Tak to už je do nebe volající. http://www.hit-electronic.com/electronic/eshop/21-1-NEO-SOCKET/0/5/177-Neo-Socket-sporic-paliva-pro-automobily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louki1 Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 pekná hlúposť... a keby som si dokupil rozdvojku a kúpil do auta hned dve taketo zazracne sporice malo by moje auto nulovu spotrebu??? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 No jo no pořád se hledá způsob jak někoho oblbnout a vytáhnout z něj peníze.Magnetizéry už jsou profláknutý a tablety taky, tak je třeba inovovat no.A nekupto za ty prachy :smich: a čím víc jich máš tím líp pak už jen můžeš PHM prodávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek.88 Vloženo 18. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2012 (editace) Zdravím ve spolek, Omlouvám se že to cpu zrovna sem, ale nevěděl jsem kam s tím. Dnes jsem náhodou narazil na ,,zázračné´´ tablety Ecofuel Catalyst™ Tabs, které se přidají do paliva a prý sníží spotřebu chrání motor a tak.Chtěl bych se zeptat jestli s tímto výrobkem máte zkušenost. Mě osobně to přijde jako hloupost, a hlavně vliv na trvanlivost paliva? jak se na to budou tvářit dnešní DPF, vstřikovací systémy atd...? Přidám i odkaz na pročtení http://www.ecosave.cz/ (v žádné případě nedělám reklamu ani nedoporučuji nikomu kupovat!) Editováno: 18. Červenec 2012, autor: marek.88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 18. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2012 Tablety = perpetum mobile už ho někdo vymyslel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Já už názor na tebe mám. Seber si ty svoje zázraky a pakuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Tablety do paliva.pdf Zázračné tablety do paliva....pdf Zázraky s palivem podruhé.pdf Zázraky s palivem.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.