Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

hledám šikovného mechanika/elektrikáře, který mi vymění přístrojovou desku za verzi s maxidotem na (F) MR2005, Elegance, s PP a zprovozní ji včetně překódování ŘJ atd. Budíky si koupím sám, potřebuju zajistit jen montáž. Preferuju kvalitu, cena až v druhé řadě. Praha a blízké okolí.

Nabídky prosím zde :-)

OK na žiadosť som toto téma znovu otvoril, takže tí čo viete nahodiť maxík sem sa,

ak to nepôjde, zamknem znovu...

Upraveno od profor

Jsem z Neratovic..

Delal jsem zatim tri kousky na Fabii, tak snad by nemel byt problem..

Honza

Tel. 604566244

Jinak radsi delam Octavie I, ale Fabia neni taky problem -_-

• Autor

Díky, beru na vědomí, až budu mít přístrojovku, ozval bych se... :)

• 2 týdny později...

Zdar, taky bych měl zájem. Jen mám problém se zárukou. Auto mám koupené jako nové tento měsíc. Nerad bych aby prodejce při případné reklamaci dal ruce pryč, jen proto, že mám maxíka. ICQ na mě je 260 711 376.

R.

Pokud někdo budete chtít,udělám to na Severní Moravě včetně zajištění Maxidotu v různých kombinacích

• 4 týdny později...

Pánové, nechci vypadat jako tupec.. Maxidot je velký PC v palubovce?? Nevíte někdo jak se pohybuje cena? Šel by do Fabule Ambiente 2004 r.v.?? Dík za odpovědi!

šel by,no problém.Pokud chceš,zajistím-namontuji.Štramberk -více na cosby@centrum.cz

Jo, je to přesně co říkáš: "Maxidot je velký PC v palubovce". U cosbyho jsem byl a stálo to zato :palec2: . Město pěkný, dobře tam vařej a dokonce i pivko -_- .

Teď mám v autě toto:

p3300020tz1.jpg

R.

Kde jsi nocoval?

Kde jsi nocoval?

Nakonec jsme jeli do Bašky a tam u "známejch", viděl jsem je prvně ;) . Znal jsem pouze jejich dceru a ta nebyla doma. Druhý den ráno na Lysou Horu a večer Stodolní v Ostravě. Cesta do Prahy byla náročná :scooter: .

R.

Upraveno od Zekon

Mohu taky zajistit, jak budiky, tak jejich modifikaci i prizpusobeni- v Neratovicich...To se kvuli budikum jezdi pres pul republiky?

Honza

jezdí jezdí

honza72: tak já tam jel i z důvodu, že jsem měl nové auto a potřeboval jsem najezdit nějaký ty km. Taky jsem si tam udělal tři dny volna.

R.

Tak to daji ranec za cestu..Nechapu, ale asi mas nejake fluidum :o)

Nebo laka Tatrovacke muzeum :o)

proč to nechápeš??Já jezdím třebas dělat i do Prahy.Pražáci jezdí za mnou.

Najet nejake ty km? Tak to jase snazim porad o opak a nejak mi to nejde :p:p:p

Ale jet na druhou stranu polokoule kvuli maxiku...Ale budiz,mne by lakalo spis to muzeum..

honza72: vidíš, na muzeum jsem úplně zapoměl. Taky jsem tam byl, je to hned vedle.

R.

Hm,muzeum v Neratovicich nemame, tak to mam teda smulu...Ale nakodovat maxidoty tu umime taky :)

Děkuji za odpovědi pánové... :palec2: Musím se ale přiklonit na stranu Hozny72, jelikož jsem z Mělníka, tak Štramberk je pro mě podstatně dál... Jaká je prosím cena? A jak to je s částí pro rádio, když nemám origoš?

2Honza72: montuješ i na Superba? Na kolik by mě to přišlo (včetně budíků)?

Na Moravu se dostávám hodně málo a to tam mám všechny kamarády a rodinu :-((

astrana: když nemáš origoš rádio, bude horní "třetina" černá. To samé, když ho máš a vypneš.

R.

Presne tak. Je treba mit koncernove radio, aby byla na displeji prave pustena stanice..

V Koprivnici vari pivo? Tam je pivovar?

Jejej :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.