Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím,

hledám šikovného mechanika/elektrikáře, který mi vymění přístrojovou desku za verzi s maxidotem na (F) MR2005, Elegance, s PP a zprovozní ji včetně překódování ŘJ atd. Budíky si koupím sám, potřebuju zajistit jen montáž. Preferuju kvalitu, cena až v druhé řadě. Praha a blízké okolí.

Nabídky prosím zde :-)

Vloženo (editace)

OK na žiadosť som toto téma znovu otvoril, takže tí čo viete nahodiť maxík sem sa,

ak to nepôjde, zamknem znovu...

Editováno: , autor: profor
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Zdar, taky bych měl zájem. Jen mám problém se zárukou. Auto mám koupené jako nové tento měsíc. Nerad bych aby prodejce při případné reklamaci dal ruce pryč, jen proto, že mám maxíka. ICQ na mě je 260 711 376.

R.

• o 4 týdny později...
Vloženo

Jo, je to přesně co říkáš: "Maxidot je velký PC v palubovce". U cosbyho jsem byl a stálo to zato :palec2: . Město pěkný, dobře tam vařej a dokonce i pivko -_- .

Teď mám v autě toto:

p3300020tz1.jpg

R.

Vloženo (editace)
Kde jsi nocoval?

Nakonec jsme jeli do Bašky a tam u "známejch", viděl jsem je prvně ;) . Znal jsem pouze jejich dceru a ta nebyla doma. Druhý den ráno na Lysou Horu a večer Stodolní v Ostravě. Cesta do Prahy byla náročná :scooter: .

R.

Editováno: , autor: Zekon
Vloženo

Děkuji za odpovědi pánové... :palec2: Musím se ale přiklonit na stranu Hozny72, jelikož jsem z Mělníka, tak Štramberk je pro mě podstatně dál... Jaká je prosím cena? A jak to je s částí pro rádio, když nemám origoš?

Vloženo

2Honza72: montuješ i na Superba? Na kolik by mě to přišlo (včetně budíků)?

Na Moravu se dostávám hodně málo a to tam mám všechny kamarády a rodinu :-((

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...