Březen 12, 200718 r Autor Strojnické tabulky - Bible strojaře. njn,ale kvuli jednomu načrtu je nebudu kupovat
Březen 15, 200718 r Strojnické tabulky - Bible strojaře. njn,ale kvuli jednomu načrtu je nebudu kupovat tak si je půjč v knihovně ne?? Strojnický tabulky se přeci vždycky hoděj....
Březen 16, 200718 r Strojnické tabulky - Bible strojaře. njn,ale kvuli jednomu načrtu je nebudu kupovat tak si je půjč v knihovně ne?? Strojnický tabulky se přeci vždycky hoděj.... K čemu jen mně by se hodily
Březen 16, 200718 r Ten muj odkaz Ti na okotovani jednoho sroubu nestaci? TADY najdes i matici, aby jsi to mel komplet
Březen 17, 200718 r Bezvadný,a nemáš ještě jak okotovat závity na šroubu? Jak zavity na sroubu ... vzdyt je to v tom odkazu kotovano ...
Březen 18, 200718 r Bezvadný,a nemáš ještě jak okotovat závity na šroubu? Nevim sice, k jakemu ucelu to potrebujes, ale ZDE jsou snad vycerpavajici informace. Nebo sem zkus dat rozmery (zavit, delka, hlava) a nekdo, kdo ma AutoCad nebo podobny program, Ti ho treba nakresli. Ja ovsem nic na kresleni ted nemam. Upraveno Březen 18, 200718 r od oct
Březen 18, 200718 r Autor Mám do školy okotovat komplet šroub tak,aby se dal vyrobit,tudiž tam musí být i střední pruměr,velký,maly apod hovadiny
Březen 18, 200718 r Kdyz je to takto, tak si myslim, ze tabulky vyuzijes i pozdeji. Zkus nejaky antikvariat nebo knihovnu skoly.
Březen 18, 200718 r Autor Kdyz je to takto, tak si myslim, ze tabulky vyuzijes i pozdeji. Zkus nejaky antikvariat nebo knihovnu skoly. já se na to vyprd,a v pondělí to mám odevzdat
Březen 18, 200718 r Kdyz je to takto, tak si myslim, ze tabulky vyuzijes i pozdeji. Zkus nejaky antikvariat nebo knihovnu skoly. já se na to vyprd,a v pondělí to mám odevzdat Nic Proti ale ABY SE DAL ŠROUB VYROBIT TAK TI OPRAVDU STAČI šroub okotovat podle toho odkazu. Nějaký malý a střední průměr závitu k výrobě nepotřebuješ.
Březen 18, 200718 r Kdyz je to takto, tak si myslim, ze tabulky vyuzijes i pozdeji. Zkus nejaky antikvariat nebo knihovnu skoly. já se na to vyprd,a v pondělí to mám odevzdat Nic Proti ale ABY SE DAL ŠROUB VYROBIT TAK TI OPRAVDU STAČI šroub okotovat podle toho odkazu. Nějaký malý a střední průměr závitu k výrobě nepotřebuješ. Protoze jsi nahore psal "podle CSN"!!!
Březen 19, 200718 r Mám do školy okotovat komplet šroub tak,aby se dal vyrobit,tudiž tam musí být i střední pruměr,velký,maly apod hovadiny Na vyrobu sroubu potrebujes prave jen velky prumer zavitu pokud se vyrabi pomoci zavitoveho ocka. Pokud se soustruzi pomoci noze, tak se to dela podle tabulek a kontroluje se kalibrem. Aby jsi potreboval zakotovat vrholovy uhel, stoupani, maly a stredni prumer tak by to musel byt nenormalizovany zavit. Takze uciteli ci ucitelce rekni, at se koukne do tabulek a neplaca ptakoviny ... jinak jestli chces tak mi hod nejake info a udelam ti to v CATII ... howk Upraveno Březen 19, 200718 r od Dimi-Dimi
Březen 20, 200718 r Mám do školy okotovat komplet šroub tak,aby se dal vyrobit,tudiž tam musí být i střední pruměr,velký,maly apod hovadiny Na vyrobu sroubu potrebujes prave jen velky prumer zavitu pokud se vyrabi pomoci zavitoveho ocka. Pokud se soustruzi pomoci noze, tak se to dela podle tabulek a kontroluje se kalibrem. Aby jsi potreboval zakotovat vrholovy uhel, stoupani, maly a stredni prumer tak by to musel byt nenormalizovany zavit. Takze uciteli ci ucitelce rekni, at se koukne do tabulek a neplaca ptakoviny ... jinak jestli chces tak mi hod nejake info a udelam ti to v CATII ... howk Přesně tak stačí velký průměr + stoupání pokud není základní řada a pak muže být ještě tolerance. Úhel je dán typem závitu. střední průměr + malý je pak z tabulek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.