Kokeš Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Nemáte někdo vzor,jak bych měl okotovat šroub?Samozřejmě dle ČSN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Treba ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Strojnické tabulky - Bible strojaře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Strojnické tabulky - Bible strojaře. njn,ale kvuli jednomu načrtu je nebudu kupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Strojnické tabulky - Bible strojaře. njn,ale kvuli jednomu načrtu je nebudu kupovat tak si je půjč v knihovně ne?? Strojnický tabulky se přeci vždycky hoděj.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Strojnické tabulky - Bible strojaře. njn,ale kvuli jednomu načrtu je nebudu kupovat tak si je půjč v knihovně ne?? Strojnický tabulky se přeci vždycky hoděj.... K čemu jen mně by se hodily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Ten muj odkaz Ti na okotovani jednoho sroubu nestaci? TADY najdes i matici, aby jsi to mel komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 16. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Bezvadný,a nemáš ještě jak okotovat závity na šroubu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Bezvadný,a nemáš ještě jak okotovat závity na šroubu? Jak zavity na sroubu ... vzdyt je to v tom odkazu kotovano ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 (editace) Bezvadný,a nemáš ještě jak okotovat závity na šroubu? Nevim sice, k jakemu ucelu to potrebujes, ale ZDE jsou snad vycerpavajici informace. Nebo sem zkus dat rozmery (zavit, delka, hlava) a nekdo, kdo ma AutoCad nebo podobny program, Ti ho treba nakresli. Ja ovsem nic na kresleni ted nemam. Editováno: 18. Březen 2007, autor: oct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 18. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Mám do školy okotovat komplet šroub tak,aby se dal vyrobit,tudiž tam musí být i střední pruměr,velký,maly apod hovadiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Kdyz je to takto, tak si myslim, ze tabulky vyuzijes i pozdeji. Zkus nejaky antikvariat nebo knihovnu skoly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 18. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Kdyz je to takto, tak si myslim, ze tabulky vyuzijes i pozdeji. Zkus nejaky antikvariat nebo knihovnu skoly. já se na to vyprd,a v pondělí to mám odevzdat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Kdyz je to takto, tak si myslim, ze tabulky vyuzijes i pozdeji. Zkus nejaky antikvariat nebo knihovnu skoly. já se na to vyprd,a v pondělí to mám odevzdat Nic Proti ale ABY SE DAL ŠROUB VYROBIT TAK TI OPRAVDU STAČI šroub okotovat podle toho odkazu. Nějaký malý a střední průměr závitu k výrobě nepotřebuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Kdyz je to takto, tak si myslim, ze tabulky vyuzijes i pozdeji. Zkus nejaky antikvariat nebo knihovnu skoly. já se na to vyprd,a v pondělí to mám odevzdat Nic Proti ale ABY SE DAL ŠROUB VYROBIT TAK TI OPRAVDU STAČI šroub okotovat podle toho odkazu. Nějaký malý a střední průměr závitu k výrobě nepotřebuješ. Protoze jsi nahore psal "podle CSN"!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 (editace) Mám do školy okotovat komplet šroub tak,aby se dal vyrobit,tudiž tam musí být i střední pruměr,velký,maly apod hovadiny Na vyrobu sroubu potrebujes prave jen velky prumer zavitu pokud se vyrabi pomoci zavitoveho ocka. Pokud se soustruzi pomoci noze, tak se to dela podle tabulek a kontroluje se kalibrem. Aby jsi potreboval zakotovat vrholovy uhel, stoupani, maly a stredni prumer tak by to musel byt nenormalizovany zavit. Takze uciteli ci ucitelce rekni, at se koukne do tabulek a neplaca ptakoviny ... jinak jestli chces tak mi hod nejake info a udelam ti to v CATII ... howk Editováno: 19. Březen 2007, autor: Dimi-Dimi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Mám do školy okotovat komplet šroub tak,aby se dal vyrobit,tudiž tam musí být i střední pruměr,velký,maly apod hovadiny Na vyrobu sroubu potrebujes prave jen velky prumer zavitu pokud se vyrabi pomoci zavitoveho ocka. Pokud se soustruzi pomoci noze, tak se to dela podle tabulek a kontroluje se kalibrem. Aby jsi potreboval zakotovat vrholovy uhel, stoupani, maly a stredni prumer tak by to musel byt nenormalizovany zavit. Takze uciteli ci ucitelce rekni, at se koukne do tabulek a neplaca ptakoviny ... jinak jestli chces tak mi hod nejake info a udelam ti to v CATII ... howk Přesně tak stačí velký průměr + stoupání pokud není základní řada a pak muže být ještě tolerance. Úhel je dán typem závitu. střední průměr + malý je pak z tabulek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.