whiskadelic Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Doufam, ze ne nikdo z klubu... http://www.novinky.cz/krimi/po-narazu-do-s...1207_ji9ke.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 No díky bohu, že jsem všechny pičoviny v mládí úspěšně přežil. Sem tam se to někomu nepodaří, ale blbnuli jsme všichni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 hodne smutny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 No díky bohu, že jsem všechny pičoviny v mládí úspěšně přežil. Sem tam se to někomu nepodaří, ale blbnuli jsme všichni. ono blbnutí a blbnutí, rozpůlit Octávku už není blbnutí, nevím kolik jeli, asi násobně víc než jen na blbnutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiskadelic Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 ja jsem taky blbnul, ale v ty dobe max z zigulem samo ze se snim taky dalo zabit...jezdil 160 s kopce )) ale proste kdyz nema nekdo vrozeny pud sebezachovy a odpovednosti za druhe, tak to konci takhle.... jen me nejde do hlavy, ze ten strom vydrzel...a pritom to neni nejakej tlustej kmen ale par kminku dohromady, jak sem koukal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 No díky bohu, že jsem všechny pičoviny v mládí úspěšně přežil. Sem tam se to někomu nepodaří, ale blbnuli jsme všichni. ono blbnutí a blbnutí, rozpůlit Octávku už není blbnutí, nevím kolik jeli, asi násobně víc než jen na blbnutí presne tak, to musela bejt desna pecka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 ja jsem taky blbnul, ale v ty dobe max z zigulem samo ze se snim taky dalo zabit...jezdil 160 s kopce )) ale proste kdyz nema nekdo vrozeny pud sebezachovy a odpovednosti za druhe, tak to konci takhle.... jen me nejde do hlavy, ze ten strom vydrzel...a pritom to neni nejakej tlustej kmen ale par kminku dohromady, jak sem koukal... ono když to nasčítáš tak je z toho pěkný kmen s velkou pevností a odřený není moc vysoko, bohužel při jakémkoliv nárazu do stromu nebo sloupu bokem je z auta bumerang a drtí se všechno, obecně mě dost děsí počet stromů okolo našich cest, ve světě nejsou u hlavních snad vůbec, taktéž příkopy - prostě vyletíš do kukuřice a jseš v poho, u nás se zabiješ o strom, protože z cesty není úniku nebo se zapíchneš do příkopu příp. můstku pro vjezd na pole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 No díky bohu, že jsem všechny pičoviny v mládí úspěšně přežil. Sem tam se to někomu nepodaří, ale blbnuli jsme všichni. ono blbnutí a blbnutí, rozpůlit Octávku už není blbnutí, nevím kolik jeli, asi násobně víc než jen na blbnutí presne tak, to musela bejt desna pecka.... škoda, že nebyla svodidla, v takové zatáčce by asi měly být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 (editace) Já to nechápu... Lidi jezdí jako hovada Sice na to občas taky šlápnu, ale pud sebezáchovy mi to nedovolí tam, kde se to prostě nedá Kdybych včera nedával při cestě do Práglu pozor, tak jsem moh kvůli jedný krávě skončit v nemocnici nebo možná v rakvi... Co já, ale ty 3 kámoši, co jsem vezl a měl za ně odpovědnost... Editováno: 12. Březen 2007, autor: Kuči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 já jsem včera jel z Brna směrem na Svitavy, ale co tam někteří volové vymýšleli, no to bylo hustý. Plná plná, předjíždí se, já skoro jedu příkopem a borec neuhne, nezařadí se a pádí dál. A to rozhodně nebyl sám. A tech pomníčku kolem této silnice tam není málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Tou zatáčkou jezdím denně do práce a ve stovce se dá v pohodě vyjet, tak tipuju, že jeli tak 150 - 160....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Tohleto je taky hustota... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 ...naštěstí se jim nic vážného nestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiskadelic Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Hohoho...jeste ze nejel vlak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Hohoho...jeste ze nejel vlak To jsem si říkal taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 To je z toho KAMIONY NA KOLEJE, pak to udela jeden a je (ohen) na strese Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Sakra, doufal jsem že Octa je pevnější To bych měl trocha asi občas zpomalit, ale když ten podvozek..... že krysarr ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Osud to tak chcel Podobne ako toto nové TTčko - o jedného debila menej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Ďaľšia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiskadelic Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Kdyz sme u tech bouracek....ridic ovsem prezil http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=3105304 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiskadelic Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 http://rozzlobenimuzi.com/?media=260 toto uz neni pekny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 http://rozzlobenimuzi.com/?media=260 toto uz neni pekny Do prdele,to je fakt hrozný.Na druhou stranu když si představím,že by mě takovej nalitej páreček někde sestřelil,tak mi jich ani není líto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Sakra, doufal jsem že Octa je pevnější To bych měl trocha asi občas zpomalit, ale když ten podvozek..... že krysarr ? Cece, pokud nejezdis nachcanej a s tim podvozkem co mas, ja bych se nebal :palec: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Opravdu smutny proste hruza,,,,ale ta Audina...to je taky sila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.