Přejít na obsah

Najdi si svého V///RS

Doporučené příspěvky

Vloženo

tak sem se ze začátku bavil, ale když Reso odstoupil a začal to tu zahlcovat Bobík a spol tak uroveň tohoto tématu pozvolna upadá.............................rád vám řeknu jak to vlastně je - Všichni sme V///RS

Vloženo
tak sem se ze začátku bavil, ale když Reso odstoupil a začal to tu zahlcovat Bobík a spol tak uroveň tohoto tématu pozvolna upadá.............................rád vám řeknu jak to vlastně je - Všichni sme V///RS

Reso chystá drtivej protiúder - zažádal si o portaci ISP ;)

no někdy se to tady stává, nejde furt jen řešit celosvětový trable s podvozkem a umístěním znáčků ma masku ;)

Vloženo

můžu na vás mít dotaz??? nemohl byste mi někdo napsat přesně jak má bejt umístěnej ten znáček VRS??? pořeboval bych to, ale přesně na milimetry, prosím o radu-------------------------------------------sorry dělám si samozřejmě prd.l, ale nemohl sem si pomoci :smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich: : ..............je to možná tím že mám angínu a sem oblblej práškama :smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich:

Vloženo

uživatel V//RS mi poslal SZ:

Ahoj Bobik.jednu vec si chcem stebou ujasnit pozri sa ja ta nepoznam! ty mna nepoznas ! Tak nechapem preco to urazanie a to varovanie?Ja som napisal jasne do tematu zavriet a vymazat a nie zavriet a dat varovanie a jediny debil si tu ty A neviem cez jaky rok som na fore vela ked som sa registroval vo February Spozdravom Reso

Vloženo
uživatel V//RS mi poslal SZ:

Ahoj Bobik.jednu vec si chcem stebou ujasnit pozri sa ja ta nepoznam! ty mna nepoznas ! Tak nechapem preco to urazanie a to varovanie?Ja som napisal jasne do tematu zavriet a vymazat a nie zavriet a dat varovanie a jediny debil si tu ty A neviem cez jaky rok som na fore vela ked som sa registroval vo February Spozdravom Reso

To uz prestava byt sranda. To je normalne rozdvojena osobnost :)

Vloženo
Já si hlavně myslím, že když něco je v PM, že by to mělo v PM zůzstat, a ne že by se to mělo zveřejňovat.

V 99% ano, ale tohle je právě to 1% :)

Vloženo
Já si hlavně myslím, že když něco je v PM, že by to mělo v PM zůzstat, a ne že by se to mělo zveřejňovat.

asi tak a jelikož byla PM určena mě, tak o zveřejnění rozhoduji já ;)

Vloženo

asi tak a jelikož byla PM určena mě, tak o zveřejnění rozhoduji já ;)

Nčil se a radši mi řekni jestli Vaše výprava do Blavy našla nějaké stopy VRS nebo Resa :smich:

• o 4 měsíce později...
Vloženo (editace)

mozno sa blbo opytam ale cim to vsetko zacalo, preco do neho tolko kopete?

ja akoze nic, ja len chcem vediet cim sa to spustilo.

A pokial to robi naozaj s tym,ze pouziva neviem kolko prezyvok, tak je to divne, by som povedal ze by sa k tomu mal vyjadrit cvokar, inac "GIL" ci gril uz nepamatam je tiez on?som zmateny :blink:

ps: inac ja mam tiez htp 40kW, tak kto vie mozno ze som to aj ja :w00t1:

Editováno: , autor: Julo

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...