Gil Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 nespi na tom entru Pardón odpuštěno Díky Není zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 pár dalších kousků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 nespi na tom entru Pardón odpuštěno Díky nemáš zač to je děsný ty entry, nechápu kdo tu s tím začal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 pár dalších kousků ty sou rezervní - až Reso dostane blok nebo tak nějak, bude z něj Janka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 nespi na tom entru Pardón odpuštěno Díky nemáš zač to je děsný ty entry, nechápu kdo tu s tím začal Já ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M2C Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Ty woe, já bejt moderátorem týhle sekce, tak máte na příštím srazu na autech všichni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Ty woe, já bejt moderátorem týhle sekce, tak máte na příštím srazu na autech všichni no právě proto moderátorem nejseš a na žádnej sraz tě s P2M nepustíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Ty woe, já bejt moderátorem týhle sekce, tak máte na příštím srazu na autech všichni no právě proto moderátorem nejseš a na žádnej sraz tě s P2M nepustíme A mě s M2C pustíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 jo a jako bacha, M2C (r2d2) se osobně!!!! zná s panem Martinoslavem!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Pěkně úchylný téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 zná s panem Martinoslavem!!!! To je ten co se mu od hlavy odráží sluneční prasátka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 zná s panem Martinoslavem!!!! To je ten co se mu od hlavy odráží sluneční prasátka? jo, ale on je dost důležitej tady jako! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 zná s panem Martinoslavem!!!! To je ten co se mu od hlavy odráží sluneční prasátka? jo, ale on je dost důležitej tady jako! No a co, já se zase znám s klukama z Luneticu a taky to tady nevytrubuju P.s. a jednou jsem potkal na křižovatce Milušku Voborníkovou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 zná s panem Martinoslavem!!!! To je ten co se mu od hlavy odráží sluneční prasátka? jo, ale on je dost důležitej tady jako! No a co, já se zase znám s klukama z Luneticu a taky to tady nevytrubuju P.s. a jednou jsem potkal na křižovatce Milušku Voborníkovou no ale to se furt nedá srovnávat s pane "chlapec ze zatáčky"...tak to tu na mě nezkoušej...Milušku Voborníkovou ani neznám edit: ale když sem byl malej tak sem ležel v nemocnici na pokoji se synem Dalibora Jandy, víš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Perfektní počteníčko, už dlouho jsem se tady tak nepobavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 zná s panem Martinoslavem!!!! To je ten co se mu od hlavy odráží sluneční prasátka? jo, ale on je dost důležitej tady jako! No a co, já se zase znám s klukama z Luneticu a taky to tady nevytrubuju P.s. a jednou jsem potkal na křižovatce Milušku Voborníkovou no ale to se furt nedá srovnávat s pane "chlapec ze zatáčky"...tak to tu na mě nezkoušej...Milušku Voborníkovou ani neznám edit: ale když sem byl malej tak sem ležel v nemocnici na pokoji se synem Dalibora Jandy, víš? Dobře dobře, beru zpět. Miluška není žádný terno, ale "Si moje máma" je proti "házeči prasátek" nějaká známost!!! Mimochodem mám dojem, že Pavko je VRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 A že se nán k tomu nevyjádří Reso, VRS, atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 (editace) Mimochodem mám dojem, že Pavko je VRS Už jsem koukal kde je Prešov Editováno: 19. Březen 2007, autor: Pavko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Mimochodem mám dojem, že Pavko je VRS Už jsem koukal kde je Prešov No 40kw máš, tvým snem je zcela jistě VRS atd. atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 zná s panem Martinoslavem!!!! To je ten co se mu od hlavy odráží sluneční prasátka? jo, ale on je dost důležitej tady jako! No a co, já se zase znám s klukama z Luneticu a taky to tady nevytrubuju P.s. a jednou jsem potkal na křižovatce Milušku Voborníkovou no ale to se furt nedá srovnávat s pane "chlapec ze zatáčky"...tak to tu na mě nezkoušej...Milušku Voborníkovou ani neznám edit: ale když sem byl malej tak sem ležel v nemocnici na pokoji se synem Dalibora Jandy, víš? Dobře dobře, beru zpět. Miluška není žádný terno, ale "Si moje máma" je proti "házeči prasátek" nějaká známost!!! Mimochodem mám dojem, že Pavko je VRS Já ale žádný luseptic neznám Já ujížděl na Maduáru No Pavko se mi už dlouho nezdá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 A nechám si to přestříkat na modrou, jen potřebuju vědět číslo barvy, nemáte kontakt na V//RS, abych se zeptal, on sem už delší dobu nechodí, asi je zaneprázdněn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 A nechám si to přestříkat na modrou, jen potřebuju vědět číslo barvy, nemáte kontakt na V//RS, abych se zeptal, on sem už delší dobu nechodí, asi je zaneprázdněn. Písni Resovi SZ, bude vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Taky mě to mohlo napadnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozlustechnykus Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Jak mali Jaryni, takhle si z ¨cloveka¨ delat srandu Ze se ani trosku nestydite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dufus Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Hmm velmi zaujimava tema dalo mi to prace vsetko to precitat,ale IP adresa urcite neklame,lebo by to bola velmi velka nahoda .Vsetko su to uz len vyhovorky a to je dokonca moj krajan,lebo tiez som z Prešova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.