Srpen 9, 201114 r Díky za článek, takže ta úprava geometrie vrátí vše do normálu? Nebo jak je to tety. A seřizuje se i geometrie vzadu?
Srpen 9, 201114 r A co se tedy na geometrii seřizuje - sbíhavost, odklon, záklon či příklon rejdového čepu co vlastně?
Srpen 10, 201114 r to presne neviem, jednoducho som mal auto v servise na garancnej a tam ho nastavovali aj na 3D geometrii...
Březen 4, 201312 r Dobrý večer, předem se omlouvám, že otravuju pro někoho možná s primitivní věcí,ale...mám Š-Octavii II combi, 1,9TDI. Dále mám jen obyč klasický škodovácký aludisky 15", zatím jiný, větší disky kupovat nehodlám. V techničáku mám "povolený" letní pneu 205/60/15. Tímtoprosím o radu, jelikož jsem pouhopouhý laik, jestli na ty alu 15", můžudát např. rozměr 205/55/15??? Nebo případně 215/55/15??? Nejde mi teďani o cajty, ani případně o STK, ale čistě o technické vlastnosti auta,tímmyslím např. jestli se to moc nesníží a nebude to každou chvíli škrtat ozem a hlavně, jestli tam ty pneu prostě půjdou, jestli se tam vůbec vejdouatd... Dík.
Březen 4, 201312 r V prvom pripade by si znizil auto o 11 mm a v druhom o 5 mm. Tym, ze znizis vysku pneumatik, zaroven zmensis aj ich obvod, teda zmenis prevodovy pomer - motor bude pri rovnakej rychlosti tocit vyssie otacky (a mat vyssiu spotrebu)... Ale zas pojde lahsie do otacok
Září 12, 201312 r Ahoj, mám možná hloupej dotaz, ale přemýšlím o kolech, co jsou původně na VW (Vitus). Jde středové logo VW vyměnit bez problémů za škodovácké ? http://volkswagen-zubehoer.de/shop_media/images/product_images/popup_images/3C0071496__666.jpg
Září 13, 201312 r Tak zjištěno u prodejce, že středová loga VW mají větší průměr, čili tam logo Škoda nejde.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.