Bemo Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 (editace) David Hasselhof pred 30 rokmi jj, toje "hustej borec" šukající ovečky na tričku, v autě a doma jsem naštěstí nebyli Editováno: 31. Březen 2007, autor: Gil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 (editace) Bol tam aj nemenovany spion z Vychodnej zeme v prestrojeni ... Editováno: 31. Březen 2007, autor: Bemo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 David Hasselhof pred 30 rokmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Diletant a maliar v jednej osobe....tie obrazky na zadnom skle su jeho vytvorom.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 (editace) tak si tak skromne myslim, ze to bol moj posledny zraz. naco sa já budem stretavat s ludami, kerý daju do auta vsetky svoje peňáze. ved keby som si aj prestal kupovat cigaretle a prezervativy, aj tak nikdy neusporim na eRSove ptakoviny a ine fajnovosti.... no aspon som tam bol oholeny a mal som umyte auto, vsak nemenovany bemusko. P.S.: najlepsie bolo , ked niekto zvolal : "aha, mini" ! a vsetci sa otocili, lebo hladali peknu Slovenku, suloziveho typu. a ono islo okolo Mini Cooper auto. este lepsie bolo, ked niekto zvolal druhy krat :"aha, mini"! kazdy uz na to mastil, ved naco sa obzerat zase za tym malym autom. a ona tam kracala rozmnozovania chtiva 18-nastka...pri srdci ma este teraz boli. akosi mam nizko to srdce... Editováno: 31. Březen 2007, autor: colins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Tak už jsem taky doma ... jo a rekord z rána jsem trhnul pěkný fotky ... jinak jsem rád, že jsem poznal další tváře z fora a bylo to fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 tak si tak skromne myslim, ze to bol moj posledny zraz.naco sa já budem stretavat s ludami, kerý daju do auta vsetky svoje peňánze. ved keby som si aj prestal kupovat cigaretle a prezervativy, aj tak nikdy neusporim na eRSove ptakoviny a ine fajnovosti.... no aspon som tam bol oholeny a mal som umyte auto, vsak nemenovany bemusko. P.S.: najlepsie bolo , ked niekto zvolal : "aha, mini" ! a vsetci sa otocili, lebo hladali peknu Slovenku, suloziveho typu. a ono islo okolo Mini Cooper auto. este lepsie bolo, ked niekto zvolal druhy krat :"aha, mini"! kazdy uz na to mastil, ved naco sa obzerat zase za tym malym autom. a ona tam kracala rozmnozovania chtiva 18-nastka...pri srdci ma este teraz boli. akosi mam nizko to srdce... To vazne nemusis chodit ked ma chces takto lustrovat To bolo az tak vidiet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Tak už jsem taky doma ... jo a rekord z rána jsem trhnul pěkný fotky ... jinak jsem rád, že jsem poznal další tváře z fora a bylo to fajn kua, bobik, ktoryze si mi ty tam bol ? ziadnu spevacku som tam nevidel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Tak už jsem taky doma ... jo a rekord z rána jsem trhnul pěkný fotky ... jinak jsem rád, že jsem poznal další tváře z fora a bylo to fajn kua, bobik, ktoryze si mi ty tam bol ? ziadnu spevacku som tam nevidel ... si pořád koukal po rozmnožování chtivých nositelkách minišukní jinak VRS alias ReSo byl taky...seděl v popelnici u McDonalda a poslouchal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 31. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 a Bemo tú fotku ti raz vrátim....vajčák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 profor Výstraha - kdy 31.3.2007, 19:17 Zvýšit výstrahu Za postovanie mojich ohavných fotiek... smile.gif Tomuto sa vravi utlak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Bobik: Tož vitaj doma! Ešte doplním, že v tom koši sme ho spoznali podľa toho, že aj ten kôš mal rovnakú ip adresu A aký je teda nový rekord? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 31. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 profor Výstraha - kdy 31.3.2007, 19:17Zvýšit výstrahu Za postovanie mojich ohavných fotiek... smile.gif Tomuto sa vravi utlak zvykaj si a týmto si sa od čiernovlásky ale maximálne vzdialil.... a Gil.... DIKYYYYYYYYYYY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Bobik: Tož vitaj doma! Ešte doplním, že v tom koši sme ho spoznali podľa toho, že aj ten kôš mal rovnakú ip adresu A aký je teda nový rekord? jj a na koši byl nalepenej znáček V//RS stihnul jsem to za 55 minut ....tedy o 5 minut lepší čas jak ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 jj a na koši byl nalepenej znáček V//RS Hmm ale bol o 3 desitinky mm nakrivo ...to nemohol byt V///RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 31. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 BTW: Fidelek: DPS má Bobík Tonny: repráčik má Bobík Bobík = kuriér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 jj a na koši byl nalepenej znáček V//RS Hmm ale bol o 3 desitinky mm nakrivo ...to nemohol byt V///RS ach áno, to je pravda... byl to ReSo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 BTW:Fidelek: DPS má Bobík Tonny: repráčik má Bobík Bobík = kuriér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 31. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Resa už podla mňa hospitalizovali pre akútne celodenné štikútanie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Bobik: Hmmm, to je zlepsenie o niekoľko percent! A priemerná spotreba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Resa už podla mňa hospitalizovali pre akútne celodenné štikútanie... štikútanie = ejakulacia ??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 31. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Resa už podla mňa hospitalizovali pre akútne celodenné štikútanie... štikútanie = ejakulacia ??????? tak to u teba funguje??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Bobik: Hmmm, to je zlepsenie o niekoľko percent! A priemerná spotreba? rano 6,8 a teď 8,9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Resa už podla mňa hospitalizovali pre akútne celodenné štikútanie... štikútanie = ejakulacia ??????? tak to u teba funguje??????? kua, to nevies, ze chlap ma len 3 mozgove bunky ? 1. kedy mi da ? 2. kua, pivo je studene ? 3. zase zdrazili benzin ?? alebo v mojom pripade lahko poopravim : pivo=vino benzin=LPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Collins boduje... Jinak mne to mooooc mrzi ze jsem nemohl jet - muselo to byt opet super a poznat nove tvare je vzdy super.. Hlavne ze Vam vyslo pocasi... Bobik se zase ukajel na cizich autech - vid Bemo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.