Nevřis Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Ahoj kluci Známej má problém s Fabii tak se tu na Vás obracím. Byl bych moc rád kdyby mi s tím někdo píchl at vím čeho se chytit. Nebudu to tady znovu vypisovat co a jak ..máte tady přímo link na a autohificlub kde už to řešíme! http://www.autohificlub.cz/forum/10/537574...lem+fabie+%21/0 ještě jednou díky za rady ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 přesunuto do správné sekce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 presne tak ako ti tam uz niektory pisali nesmie sa to pretankovat. to uz bolo aj v spravach ako manicka na shellke natankovala a pri plateni si vsimla ze jej nauctovali cca 55L tak poslala na nich inspekciu ze ona ma 45L nadrz. inspekcia zistila ze je vsetko v poriadku. ona to tam liala liala ak ked pistol vyplo a tak si to kade tade vyliala benzinom odvetranie ..... len som sa smial a urcite ju v najblizsich dnoch cakala navsteva v servise. p.s.: co si to chcel za obrazky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 admin: zmazat tuto uz to tu zalozil inde kde ma prispevok. diki. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Zkus čidlo teploty ikdyž to VAG nepíše,podle toho co píšeš na jiném foru(nechci se tam reg) by to mohlo byt ono.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nevřis Vloženo 21. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 xtrack...aby to nebyla zbytečná investice .. ale taky možnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 admin: zmazat tuto uz to tu zalozil inde kde ma prispevok. diki. A co takhle link na to duplicitní téma? nemůžeme vidět všechno Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Nedávno jsme měl něco podobného. Taky mi to občas špatně startovalo při lehce zahřátém motoru. Startoval jsem a motor nechtěl naskočit, pak byl hrozně cítit benzín. Žádná chyba se mi neukazovala a na Vagu taky nic nebylo. Taky mi měnili palivový filtr, čistili škrtící klapku, ale nepomohlo to. Lámali si s tím hlavu až nakonec jednomu technikovi se nezdála teplota motoru, tak vyměnili senzor teploty motoru a od té doby bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nevřis Vloženo 23. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 snike..myslíš čidlo teploty motoru??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Nedávno jsme měl něco podobného. Taky mi to občas špatně startovalo při lehce zahřátém motoru. Startoval jsem a motor nechtěl naskočit, pak byl hrozně cítit benzín. Žádná chyba se mi neukazovala a na Vagu taky nic nebylo. Taky mi měnili palivový filtr, čistili škrtící klapku, ale nepomohlo to. Lámali si s tím hlavu až nakonec jednomu technikovi se nezdála teplota motoru, tak vyměnili senzor teploty motoru a od té doby bez problému. RE>nevřis V práci sem něco takového řešil chlap přijel že mu měnili "půl"auta...dokoce i škrt.klapku tak toho tam moc nezbylo...přeflashoval sem řj motoru a vyměni čidlo teploty a do dneška je to v pořádku auto startuje jak má a klesla i spotřeba... Myslím že v origo servisu se ceně čidla rovný vyčištění klapky.... čidlo sem sehnal neorigo za 250kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slakom Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Ahoj chalani. Mam tiez Fabiu 1.4 16V a blbne mi starovanie. Bolo to uz skoro vo vsetkych autorizovanych servisoch a nevedia mi prist na chybu. Ked je studeny rano tak chyti na prvy raz a po jazde tiez. Ako nahle necham vychladnut tak je problem. Startuje na druhy a niekedy az na 8 krat. Skusal som odpojit hadicku z ventilu z N80 ktora prichadza od nadrze ale ziadna zmena. Cez ventil to stale taha vzduch po nastartovani nema byt ten ventil pocas startovania zatvoreny.Ktoru hadicku mam odpojit tu od nadrze alebo od nadobky aktivneho uhlia. Teplotu moturu mi ukazuje normalne. Ak mozete tak mi prosim Vas poradte. Inak po nastartovani to ide ako blaznive. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 premerali Ti to cidlo osciloskopom?Moze sa tvarit ze je dobre ale ppritom nemusi byt dobre.Moze robit blbosti.ked nebude startovat skus odpojit ci nahodou nepomoze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slakom Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Ahoj. Chcem sa ta opytat ako to dopadlo s tvojou fabiou. Aku si mal nakoniec chybu ked ti to nechcelo startovat. Ja mam taky isty problem a na diagnostike mi nezistili nic. Ak sa ti da tak mi odpis. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 snike..myslíš čidlo teploty motoru??? Jo myslím tím čidlo teploty motoru. Za studena a při zahřátém motoru to startovalo, problém byl když byl motor lehce zahřátý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.