Host bikaf Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Zdar, mám blbý tušení, tak se radši zeptám... když běží klima, tak je slyšet jakési bzučení, není to moc hlasité, ale je evidentí, že tón bzučení se zvedá s vyššími otáčkami. Někdy to bzučet přestane, jindy zas začne, a to během jedné jízdy. Tak 50 na 50. Co to sakra je? (jo, mam F1, 1.4 16V 74kW) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host bikaf Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 nikdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 (editace) netrap sa s tym je to normalne.Pozoroval som to aj ja na starom aute.Myslim ze to je od expanzneho ventila.V nom nastava skrtenie tak to bude ono. PRESUVAM do Interieru Editováno: 29. Březen 2007, autor: makov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomi FC Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 suhlasim s makovom, je to normalne, robi to bezne, hlavne ked nebezi na plny vykon .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Ahoj radši se zeptám brácha kupuje octu MR2000 a cosi klepe v kompresoru klimy vliv otáček motoru není.....klima ale chadí normálně....je to známka že kompresor jde do kytek nebo jen špatná spojka...(nevím jak je to udělané nikdy sem to neřešil) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptor181 Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Mam taky dojem ze kompresor na klimu ma elektromagneticku spojku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Me klima dost (ale fakt DOST) hlasite bzuci pokud venku prsi a ja mam zapnutou klimu a soucasne nastavenou teplotu vyse nez na minimu. A taky mi bylo receno je to normalni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Normální to není, tento problém jsem měl taky. nech si zkontrolovat množství média v klimatizaci. Já ji měl úplně prázdnou, protože byla prasklá trubka. Tahle sranda mne stála 7 000 Kč. Přeji hodně zdaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Kolgovi klima taky bzucela a uteklo mu medium!!! Od te doby klid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 koukam a zacinam se bat taky se me obcas tet v parnych dnech rozbzuci klima ale ne pokazde nekdy prestane nekdy je to fakt sila (urcite ten zvuk znate pokud mate starsi PC a vetracek vam zacne delat border brcenim tak presne to dela) A taky je to slyset v zavisloti na otackach. Hura do servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pat Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Taky mi ten kompresor bzučel, bylo tam málo chladiva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesK Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Mě to dělá na novým autě 1,416V který má najeto 15tkm i na starým 1,4 Mpi co má najeto 125tkm. Dělá to jen občas, myslel jsem že je to normální. Kdyby bylo málo chladícího média nedělalo by to pořád? Že by bylo málo chladiva v novým autě se mi nezdá, klima funguje normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Pokud by bylo malo chladiva tak by imho klima nefungovala normalne, nechladila by hned za 10 sekund po zapnuti atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Taky bzučím a mám čerstvě doplněné médium. Myslím, že je to normální jev, klima po doplnění funguje parádně. Po 2 letech tam prý bylo jen cca 50% média a taky chladila čím dál míň. Takže budu doplňovat 1x ročně. Navíc je mi ten bzučící zvuk docela příjemný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 ty jo takze ten obcasny vrkot jako uz zapraseneho vetraku v PC je normalni? (treb a kdyz to mam na max tak je ticho ale jakmile mam danou teplotu tak to obcas prave zasne vrnet jako blazen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Je to normální. Co jsem vypozoroval, tak to dělá hlavně když jede klima na malý výkon. Tátovi v Mitsubishi to je slyšet daleko víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Je to normální. Co jsem vypozoroval, tak to dělá hlavně když jede klima na malý výkon. Tátovi v Mitsubishi to je slyšet daleko víc. hmm tak dik docela me ten zvuk vadi je takovej nemocnej a jet furt na max klimu se me take nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 No jsem rad ze nejsem sam ale dobre to neni. Mne klima ted zacala bzucet kdyz to tak reknu "jako by mi nekdo pustil do auta plyn" Dela to tak 14dnu a zacalo to pri desti, kazdy den ji mam zaplou a chladi porad dobre, utika mi napln? Nebo jak je to? Auto mam rok stare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaliVali Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 (editace) Ahoj, mě klima bzučí podle otáček motoru. Bylo mi řečeno, že to může být malým množstvím chladiva, a pokud nevím v jakém je stavu, tak raději klimu nezapínat. Taky se mi zdá, že moc nechladí a zapne se někdy až na potřetí, i když kontrolka na tlačítku klimy se rozsvítí hned. Po doplnění a dezinfekci klimy dám vědět zda nastala nějaká změna. Editováno: 25. Červen 2007, autor: DaliVali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Tak mohu potvrdit, taky mi to bzucelo, a dnes to prestalo fungovat zcela. Bylo pry malo chladiva a malo chladiva bylo pac netesnila nejaka trubka v motorovem prostoru vpredu vlevo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 safra ja tam snad radeji zajedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louda Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 No mě to nebzučí s otáčkama ale spíš mi to pořád jak když syčí a málo chladí. Když je motor studený tak trošku chladí ale jak se zahřeje tak je to jen takový vlažný vzduch.Myslíte že je tam málo chladiva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubi Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 chladivo ma v sobe barevnou primes, aby se dal jednosduse identifikovat unik (vetsinou zluta barva), takze pokud nekde na klima trubkach atd najdete jakesi barvivo (mastna kapalina) tak vam klima uchazi...jinak i nova klima muze mit malo chjladiva, protoze se toho dava asi 0,5kg na cely okruh, nekdy staci kdyz chybi par gramu a uz to neni ono...a zmerit presne a taky to tak nadavkovat je nekdy problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 No já pozoruju podobná problém. Na volnoběh jak sepnu klimu tak se ozývá drnčení jak sepnu klimu. Slysim to jen na volnobeh teda. Klima normalne teda normalne chladi. Tak nevim no. Začal jsem to pozorovat od servisni prohlidky. Cisili mi teda klimu jesli to neco znamena. Jesli jim trosku media uteklo? Nevim vubec ... mate nekdo nejaky napad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.