Petris Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Mám r.v. 03 najeto cca 100.000 km a tak nějak zjišťuju, že z mého mazlíka se pomalu stává pěknej žebřiňák. nejradši bych nechal vyměnit všechny silnetbloky a čepy aby byl klid ale cena se stabilizátorem bude asi smrtelná... Nepodstoupil jste to už někdo v origo servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 tlumiče včetně horního uložení a ložisek 4.800,- kč, silentbloky ramen 530.- kč, kotouče a destičky 2.200,- kč materiál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 přidej ještě čepy řízení a čepy do ramen ... v hardcore verzi i poloosu (chceš komplet, ne ?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 přidej ještě čepy řízení a čepy do ramen ... v hardcore verzi i poloosu (chceš komplet, ne ?) mám 120k km a čepy včetně kostí a stabiku o.k., ty cenovky jsem dával, protože jsem teď měnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 tlumiče včetně horního uložení a ložisek 4.800,- kč, silentbloky ramen 530.- kč, kotouče a destičky 2.200,- kč materiál a proč zmiňuješ cenu kotoučů a desek? jaké mají ty vliv na bouchání nápravy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 tlumiče včetně horního uložení a ložisek 4.800,- kč, silentbloky ramen 530.- kč, kotouče a destičky 2.200,- kč materiál a proč zmiňuješ cenu kotoučů a desek? jaké mají ty vliv na bouchání nápravy??? protože proč, prostě jsem to dělal najednou ta vo co go Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 no jo no dyť nic neříkám. myslel jsem že ti to třeba taky nějak mlátilo, což by byla ale blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 26. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Děkuju za info a jsem rád i za cenofku těch brzd. Taky mě to brzo čeká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.