BoŠ Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Potřeboval bych poradit, zda se někdo setkal s následujícím problémem: Několikrát se mi nyní stalo, že při zvyšování otáček v zatíženém i nezatíženém stavu se okolo 2000 ot/min začalo ozývat plechové drnčení, cítit byly i mírné otřesy. po zvýšení otáček tento jev ustal. Poté zase několik set km v pohodě, a zase to tu bylo. V tomto stavu nepomohlo ani vypnutí motoru a znovu nastartování. Čím by to mohlo být? je možné, že by něco podobného mohla dělat netěsnost výfukové soustavy? Nebo nějaký problém se silentblokem ? Dík za příspěvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Potřeboval bych poradit, zda se někdo setkal s následujícím problémem:Několikrát se mi nyní stalo, že při zvyšování otáček v zatíženém i nezatíženém stavu se okolo 2000 ot/min začalo ozývat plechové drnčení, cítit byly i mírné otřesy. po zvýšení otáček tento jev ustal. Poté zase několik set km v pohodě, a zase to tu bylo. V tomto stavu nepomohlo ani vypnutí motoru a znovu nastartování. Čím by to mohlo být? je možné, že by něco podobného mohla dělat netěsnost výfukové soustavy? Nebo nějaký problém se silentblokem ? Dík za příspěvky. Mě něco podobnýho dělal jeden neutaženej šroub na převodovce, ale to nebude asu tvůj případ, nepředpokládám, že si měl převodovku venku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Koukni na kryt katalizátoru - ten by mohl cinkat. A koukni na svíčky - jsou tam 3 - 4 bodové a stává se, že ti upadne jedna packa ze svíčky a pak to cinká a klepe než to vylítne vejfukem ven - to prověř určitě - může to udělat slušnou paseku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BoŠ Vloženo 22. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 To klepání bylo spíš jako prasklý výfuk nebo něco podobného, ozývalo se to spíše těsně vedle noh. Jak klepe například jehla z ložiska ve válci, to vím, to to nebylo, ten zvuk byl opravdu jako plech v rezonanci. Mrknu na ten kryt katalyzátoru. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libodi Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 Měl jsem úplně to stejný,mám stejnou motorizaci jako ty a u mě to byl ten kryt katu,vlastně když jsem se ho dotknul zůstal mi v ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozefff1 Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 (editace) Tak mne nieco zacalo hucat po vymene rozvodov. Vsetko som uz skontroloval a nenasiel som nic. Vsetky diely okrem vodnej pumpy som uz vymenil tak mozno je to prave nou. Stretli ste sa uz niekto s tym? Motor je 1.8 20 VT AUQ Sorry ze som to vopchal prave do tejto temy :-) Editováno: 15. Duben 2014, autor: jozefff1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 Ja som mal motor ako Ty len bez turba raz mi ten zvuk co si dal na video robilo potom to prestalo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusl Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 kolkokrát treba ešte písať že ROZVODY SA ROBIA S VODNOU PUMPOU! ? keď ti odíde pumpa čo spravíš? zase kúpiš celú rozvodovú sadu? ... to je také ťažké vypustiť vodu a povoliť tri šroby? robota na 10 minut.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacyk1 Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 Mel jsem taky takovy problem, jen mi to delalo pri cca 1200ot./min Mel jsem povolene rozvody. Vadny napinak. Vymenil jsem rozvody a bylo po problemu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deo Vloženo 11. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2018 Čauky, mňa by zaujímalo, ako si tento problém vyriešil, čo bola príčina, pretože ja mám to isté.. motor Octavia vRS 2001 132kw AUQ a tie isté zvuky..rozvody komplet vymenené aj s pumpou a furt ten zvuk, hlavne keď sa motor zohreje.. Vďaka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.