Davon Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Co se tu resi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 přijde mi, že většina lidí nechápe "za roh". Prostě děje se to, tak na to kašlem, no a co. Takhle se jen vytváří živná půda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 OK takze budeme kontrolovat vsechny inzeraty jedny po druhym a budeme zjistovat kteryy je adekvatni a ktery ne ten co ma moc levnou cenu budem automaticky mazat protoze to je asi kradeny tam kde zas nekdo prodava draho budeme taky mazat protoze to je zase zlodejna v tom pripade vypisuju konkurs asi tak na 10 moderatoru!! nebo misto sekce bazar dame odkaz na skoda-originalni dily a je to :-) lidi neblaznete uz nesnasim podvody a zasadne je nedelam ale zaroven taky nejsem policajt in zerat na servisky jsem sam jiz parkrat smazal ale to jsem opravdu nevedel ze se prodavaj i ve skodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Protoze mi tahle diskuse a hlavne chabe argumenty diskutujicich pripadji nemoralne trapne, rozhodl jsem se, ze budu prodavat servisni knizky. Cena stejna jako v servisu. Pokud nekdo mate zajem, napiste mi... A myslim to vazne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Protoze mi tahle diskuse a hlavne chabe argumenty diskutujicich pripadji nemoralne trapne, rozhodl jsem se, ze budu prodavat servisni knizky. Cena stejna jako v servisu. Pokud nekdo mate zajem, napiste mi... A myslim to vazne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Protoze mi tahle diskuse a hlavne chabe argumenty diskutujicich pripadji nemoralne trapne, rozhodl jsem se, ze budu prodavat servisni knizky. Cena stejna jako v servisu. Pokud nekdo mate zajem, napiste mi... A myslim to vazne! prosím, tímto se všem diskutujícím omlouvám za chabost a morální trapnost svých příspěvků ..., neberte je v potaz, jsou nicotné... A myslím to vážně ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Protoze mi tahle diskuse a hlavne chabe argumenty diskutujicich pripadji nemoralne trapne, rozhodl jsem se, ze budu prodavat servisni knizky. Cena stejna jako v servisu. Pokud nekdo mate zajem, napiste mi... A myslim to vazne! prosím, tímto se všem diskutujícím omlouvám za chabost a morální trapnost svých příspěvků ..., neberte je v potaz, jsou nicotné... A myslím to vážně ! Vidis to, tak nakonec je "nemoralne trapne" bejt proti podvodum, fakt obrazek spolecnosti (uz ted vidim, jak odpurce napada napsat, ze prodavat servisku neni podvod, a to ostatni?), kdyz tu pak bude nekdo kricet, ze ho nekdo okrad, znasilnil, podved, budu se jen tise smat a radovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 no co, věak si to pak srovná na někom jiným... je to přece normálka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Protoze mi tahle diskuse a hlavne chabe argumenty diskutujicich pripadji nemoralne trapne, rozhodl jsem se, ze budu prodavat servisni knizky. Cena stejna jako v servisu. Pokud nekdo mate zajem, napiste mi... A myslim to vazne! Já si myslím, že by to chtělo nějakou morální reportáž.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deadzygote Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Protoze mi tahle diskuse a hlavne chabe argumenty diskutujicich pripadji nemoralne trapne, rozhodl jsem se, ze budu prodavat servisni knizky. Cena stejna jako v servisu. Pokud nekdo mate zajem, napiste mi... A myslim to vazne! ty si vazne kokotor... vim, chabe a navic nemoralne trapne, ale ta tvoje radoby chytra kompozice vetnych spojeni co tu predvadis me proste vyprovokovala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Protoze mi tahle diskuse a hlavne chabe argumenty diskutujicich pripadji nemoralne trapne, rozhodl jsem se, ze budu prodavat servisni knizky. Cena stejna jako v servisu. Pokud nekdo mate zajem, napiste mi... A myslim to vazne! ty si vazne kokotor... vim, chabe a navic nemoralne trapne, ale ta tvoje radoby chytra kompozice vetnych spojeni co tu predvadis me proste vyprovokovala... neumis pochopit souvětí, nebo tě to iritovalo jen tak... asi ano, takže další tristní odpověď do sbírky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Protoze mi tahle diskuse a hlavne chabe argumenty diskutujicich pripadji nemoralne trapne, rozhodl jsem se, ze budu prodavat servisni knizky. Cena stejna jako v servisu. Pokud nekdo mate zajem, napiste mi... A myslim to vazne! ty si vazne kokotor... vim, chabe a navic nemoralne trapne, ale ta tvoje radoby chytra kompozice vetnych spojeni co tu predvadis me proste vyprovokovala... neumis pochopit souvětí, nebo tě to iritovalo jen tak... asi ano, takže další tristní odpověď do sbírky... Po nemoralne trapne ted pro zmenu tristni, kluci, politologie nebo filozofie, to jsou vase vedy? Ja uz vazne nemuzuuuuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deadzygote Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 neumis pochopit souvětí, nebo tě to iritovalo jen tak... asi ano, takže další tristní odpověď do sbírky... mozna... mozna si jen nepochopil sarkasmus, nechci tady slovickarit... o mem chapani se taky nebudeme prit, proste me pobavila (ne prvni) reakce Martinoslava... souhlasim s nejakymi argumenty u obou stran, sam znam cloveka, co si koupil novou servisni knizku, protoze koupil auto bez ni a auto si poctive servisuje dal. nevim, jestli je to original nebo duplikat a v tomto pripade je to jedno, protoze vim ze by to pri prodeji nezneuzil. pokud nekdo vedome knizku pri prodeji zfalsuje, pak je to nehorazny svinstvo, ale samotny zakaz prodeje to podle me neresi... takze zase je to vsechno jen o lidech a jejich svedomi... ja se v ramci moznosti ridim heslem zij a nech zit, ale zaroven myslim na to, ze na kazdou svini se vari voda... sorry za dalsi tristni odpoved... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Jenze to jsem uz zase u tech argumentu, ktere, nevim proc, nedokazete pochopit. Pro me je to jasne - servisni knizky prodava sama skodovka = nevidim duvod, proc by se nemohly prodavat tady. Argumentace o zneuziti je sice pravdiva, ale zneuzit ji muze az ten, kdo si ji koupi a je preci uplne jedno jestli si ji koupi tady nebo primo v servisu. Jestli takhle chcete obvinovat, pak obvinujte ale treba prodejce nozu, ze prodava noze, obvinujte prodejce hamburgeru, ze prodava nezdrave jidlo, obvinujte prodejce kuchynskych valecku, za to ze s nimi manzelky mlati pres hlavu manzely, obvinujte polovinu lidi z bazaru, ktery prodavaj veci s nelegalnim puvodem. Opravdu tu vasi sverepou obhajobu zakazu prodeje servisek nechapu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Taky bych chtel videt svet jenom cernobile, ale na to sem asi prilis inteligentni, sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 No, to asi jsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Taky bych chtel videt svet jenom cernobile, ale na to sem asi prilis inteligentni, sorry Cernobile, nebo ruzove? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Taky bych chtel videt svet jenom cernobile, ale na to sem asi prilis inteligentni, sorry Cernobile, nebo ruzove? Ruzove uz mam za sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Taky bych chtel videt svet jenom cernobile, ale na to sem asi prilis inteligentni, sorry Cernobile, nebo ruzove? Ruzove uz mam za sebou Myslím, že už to řešit nemusíme zaslepenost obhajovatelů je taková, že nemáme šanci vysvětlit, že podvádět se nemá. A navíc servisky se zde již neoběvují asi ho již zavřeli tak mu přeji at spoluvěznům co nejvíce padá mýdlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Dalsi zajimave tema Kvete tu i prodej falzifikatu znamych znacek. (autor sam priznava, ze to neni original, ale stitky, jsou pry kvalitne prisite ) http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=22729&st=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 14. Duben 2007 Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 Dalsi zajimave tema Kvete tu i prodej falzifikatu znamych znacek. (autor sam priznava, ze to neni original, ale stitky, jsou pry kvalitne prisite ) http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=22729&st=0 No, tak majitel snad ani neví, co nabízí, protože zprvopočátku psal, že se jedná o "značkové oblečení NIKE PUMA DIESEL" a "originál vše našitý nic nalepenýho" a později připouští, že se jedná o fake, kdy teda nestydatě pomocí veřejné inzerce na internetu nabízí nelegální zboží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 14. Duben 2007 Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 Myslím, že už to řešit nemusíme zaslepenost obhajovatelů je taková, že nemáme šanci vysvětlit, že podvádět se nemá. A navíc servisky se zde již neoběvují asi ho již zavřeli tak mu přeji at spoluvěznům co nejvíce padá mýdlo. _icon_smich.gif _icon_smich.gif Mě přišlo podobné slovo, ale naštěstí jsem se doftípil kol-99.gif kol-91.gif A todle se může?To není podvod?Kámo fakt nic ve zlém,ale když chceš být čestný,tak buď čestný za každých okolností a ne jenom když se Ti to hodí do krámu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Takže po nedávné zkušenosti musím opět konstatovat - TOTO FORUM PODPORUJE PODVODY!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Takže po nedávné zkušenosti musím opět konstatovat - TOTO FORUM PODPORUJE PODVODY!!! ono kdyz nenapises konkretne o co jde tak je celkem zbytecny vubec neco psat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.