Publikováno Březen 22, 200718 r Nenasel by se prosim nekdo z vas, kdo ma oskenovanou pasaz instalace mlhovek z dilenske prirucky Fabia RS? Potrebuji videt, jak mlhovky nainstalovat do narazniku a kam prijdou srouby, podlozky a matice. Veskery tento montazni material uz mam nakoupeny, cekam jen na mlhovky. Mam pohled na jiz namontovanou mlhovku v narazniku. Pohled je ale zezadu a nejdou dost dobre videt mista, kde jsou srouby. Vsechny diskuse uz jsem prosel, ale nasel jsem pouze oskenovany navod na montaz pro predfacelift mlhovky a to mne nepomuze. Tudiz, kdyby nekdo navod mel, tak ho sem soupnete.
Březen 23, 200718 r Autor Igore, dik za obrazek. Takze v DP postup neni. Podle ceho tedy montuji ve fabrice RS mlhovky do narazniku? Musi mit na to nejaky predpis. No skoda. RS-ari, pomohlo by mne foto z pohledu na mlhovku z vnitrku narazniku pod uhlem 45 stupnu svrchu, abych videl na srouby, zbytek uz si vydedukuju.
Březen 23, 200718 r Igore, dik za obrazek. Takze v DP postup neni. Podle ceho tedy montuji ve fabrice RS mlhovky do narazniku? Musi mit na to nejaky predpis. No skoda.RS-ari, pomohlo by mne foto z pohledu na mlhovku z vnitrku narazniku pod uhlem 45 stupnu svrchu, abych videl na srouby, zbytek uz si vydedukuju. rád bych pomohl, ale není tam jak strčit dva prsty, natož foťák spíš zkus někoho, kdo už má přestavbu za sebou...Bobik, Fidelek, Maca, Boxer a další
Březen 23, 200718 r Hele, tu DP vubec nepotrebujes.Spatne to namontovat proste nemuzes, pokud jsi trosku zrucny, tak to zvladnes levou zadni
Březen 23, 200718 r Vo fabrike to neriešia. príde to komplet už namontované od dodávatela ale inak tentoo problém budem riešiť aj ja dúfam onedlho... len ma sere že tam nepasujú hmlovky z faceliftu... musím niekoho zohnať kto tie felďácke predáva Upraveno Březen 23, 200718 r od profor
Březen 23, 200718 r Už jsem to Jeffovi psal, z vrchu jsou 2 šrouby skrz úchyt v nárazníku do mlhovky a mlhovka má zespodu takový plech, který se opírá o úchyt v nárazníku. ..montáž: nasadit mlhovku do nárazníku, nasadit šrouby, mlhovku zatlačit co nejvíc dopředu proti nárazníku a utáhnout šrouby,,,tím zatlačením dopředu se dosáhne správného nastavení mlhovky a tím toku světla,,,,toť rada karosářů a už jsem to tak montoval 2x a vše bez problémů.. ps: montáž jen když je nárazník venku..
Březen 23, 200718 r Autor Olo > Tak dopodrobna jsi mne to drive nenapsal, takze diky za upresneni, naraznik uz je doma, ted jiz pouze cekam na mlhovky. Upraveno Březen 24, 200718 r od Jeff
Březen 25, 200718 r Olo > Tak dopodrobna jsi mne to drive nenapsal, takze diky za upresneni, naraznik uz je doma, ted jiz pouze cekam na mlhovky. Sis ten příspěvek radši upravil... po tý dekustaci...
Březen 25, 200718 r Autor Olo > Tak dopodrobna jsi mne to drive nenapsal, takze diky za upresneni, naraznik uz je doma, ted jiz pouze cekam na mlhovky. Sis ten příspěvek radši upravil... po tý dekustaci... Bylo to velice narocne
Červen 22, 201213 r Trochu to tu oživím ..trefil jsem zajíce (debil uskákanej) rozbil mi mlhovku ... tak sem sel a koupil novou .. kdyz chci starou vyndat musí pokaždé nárazník ven? to se mi totiž opravdu moc nechce má někdo nějáký návod jak tohle udělat bez demontáže nárazníku? mám Fabii RS díky za každou radu
Červen 22, 201213 r stačí uvolnit na té straně, kde meníš mlhovku = 4 šrouby v podběhu, jeden u světlometu a dole ve spodním deklu jsou tuším 2...nárazník vyháknout z lišty a dostaneš se tam.....možná by to šlo přez střední mřížku, ale to je na hadí úzké ruce
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.