.Viki Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 tak pánové, kvůli tomu že ani nevím kolik z vás je z Trtunova nebo blízkého okolí, padl nápad uskutečnit malý srázek s pokecem někde na benzince v Trutnově. Datum bych zatim nechal otevřené a na domluvě všech. Tak co na to říkáte?? najde se tady někdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 23. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 hm no tak tady z trutnova asi nikdo není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan.jarfa Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Zdravím Trutnov jsem pro , kdy a kde? Jarfa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan.jarfa Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 - mr.pecoun - najmis - pan.jarfa - .viki - Tak kdo ještě ? J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Trutnováci a nechcete to udělat v tom hradci??????30.3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 24. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 30.3. mám odpolední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Jj v trutnově by to taky šlo.... kdybych to neměl jako hovado zasviněný,tak klidně dneska... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Ja jsem kousek od Trutnova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 No tak sem zvědavej jestli se shodnem nějak s volným časem...aby sme se nescházeli ve 2 lidech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 24. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 tak ty jsi psal, že máš volno 1x za dva týdny, tak dej datum, pokud možno sobotu alespoň dva týdny do předu a uvidíme jak to dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 tak ty jsi psal, že máš volno 1x za dva týdny, tak dej datum, pokud možno sobotu alespoň dva týdny do předu a uvidíme jak to dopadne Tak co třeba 7.4. kolem 19H....??šlo by...?nebo v kolik by se hodilo vám...? Místo navrhuju:EMW(aralka) lidl parkoviště Šlo by....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 25. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 u mě by to na 99% mělo jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 (editace) u mě by to na 99% mělo jít Fajn... a co čas...??Není 19h pozdě...?Kdyžtak navrhni čas... Jo a místo dobrý nebo jinde...? Editováno: 25. Březen 2007, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 25. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 možná bych přehodil místo na to parkoviště u benziny na nový silnici na pec, jak je ten zavřenej market, nevím co je to za benzinu ale mohl by tam být vetší klídek a kafe maj v automatu určitě taky a čas?? co v 18?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 možná bych přehodil místo na to parkoviště u benziny na nový silnici na pec, jak je ten zavřenej market, nevím co je to za benzinu ale mohl by tam být vetší klídek a kafe maj v automatu určitě taky a čas?? co v 18?? Voe...mi čteš myšlenky ne.... Ted mi to docvaklo...sem tam dneska fotil auto a plac jako kráva a nikde ani noha,ani ruka... benzínka za rohem.... Mě tech 18h nevadí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 25. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 koukal jsem na fotky tvýho auta a tak mě to místo napadlo, i na fotečky tam bude pak pěkný místo, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 koukal jsem na fotky tvýho auta a tak mě to místo napadlo, i na fotečky tam bude pak pěkný místo, jj...Bude hromadný foto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Se doufám přidají i ostatní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 25. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 no zatím jsme dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Tak je to ještě 14 dní....aby to parkoviště pak nebylo plný a po Trutnově nechodlily fámy že otevřeli novej márket.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan.jarfa Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Zdravím,pokud mě to dopadne , tak se mnou můžete taky počítat.Jinak příští týden 31.3.2007 je "den otevřených dveří v Autostylu TU"......přijeďte si vyzkoušet novou Fabii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Zdravím,pokud mě to dopadne , tak se mnou můžete taky počítat.Jinak příští týden 31.3.2007 je "den otevřených dveří v Autostylu TU"......přijeďte si vyzkoušet novou Fabii. Tak už sme 3 jak 3 mušketýři... No tak kdo další...??? Jinak já té FII ještě nepřišel na chut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Jsem kousek od Trutnova - 25 km - vyhovuje 7.4. tak budu to tu sledovat chlapci - doufam ze to dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 tak se budu těšit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 (editace) jinak dneska bylo docela hezky...snad bude ještě líp... Editováno: 25. Březen 2007, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.