rolbař Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Plánuje se něco v dohledné době? rád bych se dostavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 nazdarek, jsem na svatky na chalupe, tak co se sejit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 svátky jsou pro mě zabitý, máme hosty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Na me neco leze - ale marodit se nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Na me neco leze - ale marodit se nechce někdo nebo něco?? co příští víkend?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Tak co lidi od Trautce, nepodnikde se někdy něco? je to to nějak chcíplý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 22. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2007 no určitě by se mohlo záleží kolik by se nás sešlo a kdy by to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 (editace) no, podle toho, kolik lidí zareagovalo to zas tak horký nebude Editováno: 24. Září 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moravecmilan21 Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 (editace) když bude slušnější počasí tak proč by ne Editováno: 27. Září 2007, autor: Moravecmilan21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Když nebudu zrovna v arbaitu tak proč ne.....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Co nějaký podvečer? a Taky kolik by se nás sešlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 co třeba příští víkend...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Pristi vikend by i sel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moravecmilan21 Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 mě to taky vyhovuje příští víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 30. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2007 mě taky, co sobota, ale v kolik a kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 mě taky, co sobota, ale v kolik a kde? Já budu muset asi v sobotu pryč...šlo by to nějak dopoledne...?A místo...????co u Lídlu(vedle OMV)...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 30. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2007 tak sobota dopoledne bohužel, jsem zase do dvou v práci, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moravecmilan21 Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 to místo je v pohodě co třeba kolem 10:00 +/- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 No kluci uvidime - co vymyslite a taky jak se to me hodi taky ze ))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan.jarfa Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Sobota - u Lidlu - 10,00 - na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 V 10H by to šlo...mám čas ale tak jen hodinku..pak odjíždím pryč. Takk kdo další dorazí...???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moravecmilan21 Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 já se hlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Ja jeste nevim, to dopoledne je takovy divny, to se vetsinou snazim dohnat veci, ktere jsem nestihl v tydnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Ja jeste nevim, to dopoledne je takovy divny, to se vetsinou snazim dohnat veci, ktere jsem nestihl v tydnu Njn...jak sem psal musím pak odjet..takže nevím no...nebo se srazíme jinej den...:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 pánové tak koukejte vzít hlavně foťák a pak fotky šup sem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.