Návštěvník Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 (editace) Pro vsechny: LOC: 50°33'31.58"N, 15°54'34.423"E Editováno: 24. Březen 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 24. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Kluci tak tam by to slo - je tam placene parkoviste ze asi? To spodni je pro autobusy.A jak vim tak tam je dobre zamerena kamera mestske policie a hodne to tam hlida Budou mit na nas velkou podivanou. No placený sice je, ale o víkendu se nikde v trutnově neplatí (teda pokud to není nějaká novinka), parkoviště pro busy je v tý horní části Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 No placený sice je, ale o víkendu se nikde v trutnově neplatí (teda pokud to není nějaká novinka), parkoviště pro busy je v tý horní části Ok ale stejne tam budem na ocich co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 24. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 njn shromažďování snad zakázaný není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Kdy ze je ten sraz a kde ???prijel bych.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 50°33'31.58"N, 15°54'34.423"E je to parkoviště pod starou porodnicí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 (editace) Že bych taky trochu vyvětral Běláska? Dej vědět !!! - pokud už budu mít přezuto tak bych to jel projet Editováno: 27. Březen 2008, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Je to hrozne dopredu, ale asi prijedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 27. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 doufám že už budumít letňáčky, zatím to na to moc nevypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 nakej presnejsi udaj nemam Navigaci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 27. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 (editace) nakej presnejsi udaj nemam Navigaci! po příjezdu od HK na první Trutnovskej kruháč se dáš do prava (směr náchod) vyjedeš trochu do kopce, projedeš větší křižovatku, potom budeš mít po pravý ruce dva opravený starší domy, a hned za nimi je parkoviště. na předchozí stránce je mapka Editováno: 27. Březen 2008, autor: .Viki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Ok dik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Dej vědět !!! - pokud už budu mít přezuto tak bych to jel projet Jel bys taky?? Kdyby jel i Lugo, tak bychom byli pěkná trojka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Jel bys taky?? Kdyby jel i Lugo, tak bychom byli pěkná trojka Asi jo !!! ikdyž ta dálka ? Ale když mohl Dakie do Ostravy tak proč ne - vždyť mám přece tolik času !!! S kým pojedeš v autě ? (mladej chce jet se mnou sám páč se mu líbilo že moch sedět ve předu) - snad už budou i ty disky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChevChelios Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 doufám že už budumít letňáčky, zatím to na to moc nevypadá já je tam asi už dám v sobotu....už mě ty zimáky nebavěj.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 28. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 já je tam asi už dám v sobotu....už mě ty zimáky nebavěj.. ty jsi z Vrchlabí ne? v Trutnově to je pohoda, uplně bez sněhu ale tady u nás je toho pořád dost, ale jde to dolů, do srazu máme 3 týdny tak to do tý doby snad bude dole, už se koleček nemůžu dočkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChevChelios Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 (editace) ty jsi z Vrchlabí ne? v Trutnově to je pohoda, uplně bez sněhu ale tady u nás je toho pořád dost, ale jde to dolů, do srazu máme 3 týdny tak to do tý doby snad bude dole, už se koleček nemůžu dočkat jo, z Vrchlábka...sníh jde pryč mno, ale člověk ještě zatim neví...klidně zase může něco spadnout sakra... Editováno: 28. Březen 2008, autor: ChevChelios Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Asi jo !!! ikdyž ta dálka ? Ale když mohl Dakie do Ostravy tak proč ne - vždyť mám přece tolik času !!! S kým pojedeš v autě ? (mladej chce jet se mnou sám páč se mu líbilo že mohl sedět ve předu) - snad už budou i ty disky. Ty tvoje disky jsem už viděl na Jihlavské na předváděcí Kie Ceed, vypadají super !! Asi pojedu buď z bráchou nebo s Romčou ... Dám vědět. Jsem rád, že se Ti ta Ostrava líbila, ikdyž počasí bylo na pikaču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Uvidíme co zjistíme v podělí nebo v úterý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChevChelios Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 jo a chtěl jsem se optat, co se tedy toho 19.4. podnikne? někam se pojede či co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 31. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 spíš bych to viděl asi jen na pokec, ale nápadům se meze nekladou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Ja bych to videl na nakou spolecnou projizdku aby si nas lidi pekne prohlidli resp. milacky........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChevChelios Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Ja bych to videl na nakou spolecnou projizdku aby si nas lidi pekne prohlidli resp. milacky........ já asi taky, dnes jsem ve Vrchlábku potkal asi 6 udělaných Fábií... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Ja zase krasneho supa se znackou 2H5 9494 snizenej rozsirenej velky kola bomba cerna perlet..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Hmm spanilá jízda po trutnově jo...proč ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.