Přejít na obsah

Srázek v Trutnově??

.Viki

Doporučené příspěvky

Kluci tak tam by to slo - je tam placene parkoviste ze asi? To spodni je pro autobusy.

A jak vim tak tam je dobre zamerena kamera mestske policie a hodne to tam hlida :) Budou mit na nas velkou podivanou.

No placený sice je, ale o víkendu se nikde v trutnově neplatí (teda pokud to není nějaká novinka), parkoviště pro busy je v tý horní části

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
No placený sice je, ale o víkendu se nikde v trutnově neplatí (teda pokud to není nějaká novinka), parkoviště pro busy je v tý horní části

Ok ale stejne tam budem na ocich co?

Odkaz ke komentáři

nakej presnejsi udaj nemam Navigaci!

po příjezdu od HK na první Trutnovskej kruháč se dáš do prava (směr náchod) vyjedeš trochu do kopce, projedeš větší křižovatku, potom budeš mít po pravý ruce dva opravený starší domy, a hned za nimi je parkoviště.

na předchozí stránce je mapka :palec2:

Editováno: , autor: .Viki
Odkaz ke komentáři

Jel bys taky?? Kdyby jel i Lugo, tak bychom byli pěkná trojka ;)

Asi jo !!! ikdyž ta dálka ? Ale když mohl Dakie do Ostravy tak proč ne - vždyť mám přece tolik času !!!

S kým pojedeš v autě ? (mladej chce jet se mnou sám páč se mu líbilo že moch sedět ve předu) - :w00t1: snad už budou i ty disky. :w00t1:

Odkaz ke komentáři

já je tam asi už dám v sobotu....už mě ty zimáky nebavěj.. ;)

ty jsi z Vrchlabí ne? v Trutnově to je pohoda, uplně bez sněhu ale tady u nás je toho pořád dost, ale jde to dolů, do srazu máme 3 týdny tak to do tý doby snad bude dole, už se koleček nemůžu dočkat

Odkaz ke komentáři

ty jsi z Vrchlabí ne? v Trutnově to je pohoda, uplně bez sněhu ale tady u nás je toho pořád dost, ale jde to dolů, do srazu máme 3 týdny tak to do tý doby snad bude dole, už se koleček nemůžu dočkat

jo, z Vrchlábka...sníh jde pryč mno, ale člověk ještě zatim neví...klidně zase může něco spadnout sakra...

Editováno: , autor: ChevChelios
Odkaz ke komentáři

Asi jo !!! ikdyž ta dálka ? Ale když mohl Dakie do Ostravy tak proč ne - vždyť mám přece tolik času !!!

S kým pojedeš v autě ? (mladej chce jet se mnou sám páč se mu líbilo že mohl sedět ve předu) - :w00t1: snad už budou i ty disky. :w00t1:

Ty tvoje disky jsem už viděl na Jihlavské na předváděcí Kie Ceed, vypadají super !!

Asi pojedu buď z bráchou nebo s Romčou ... Dám vědět. Jsem rád, že se Ti ta Ostrava líbila, ikdyž počasí bylo na pikaču :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...