najmis Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 Jj..určitě...budu mít pro vás nějakou změnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Pánové super srazik. Zima byla, ale pokec dobry. Ja jsem si ani nevsimnul, ze by nekdo fotil. Jinak cesta domu moc nic: za Úpicí tahaly hasici auto z prikopu, tak jsem tam skejsnul skoro do pul10. To najmis: modrej maxik dost dobry, zacinam premyslet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Ja jsem jel druhou stranu domu - pres Hajnice - tam v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 14. Duben 2007 Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 Čus všichni trutnováci.... jak se vede..co nového...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 14. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 copak copak?? přemýšlíš o novém sjezdu?? tady u mě toho je novýho dost, dnes jsem potkal nějakýho d..la a tak to odneslo sklo v zrcátku řidiče, a za týden jsem objednanej na výměnu čidla řízení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan.jarfa Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Zdarec,chlapi pojede někdo z TRUTNOVA 11-14.5 do PRAHY na sraz??Mohli jsme udělat spanilou -T-P- Co Vy na to?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Tak já bych do Práglu jel...ale zatím je to ještě daleko a nevím jestli bude čásek....jinak to nezní špatně.... Co na to ostatní....??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 15. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 taky bych se zajel mrknout ale času je i o víkendu mooc málo, tak bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Na me to je jeste mooooc daleko pulka kvetna, uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 No už se to pomalu blíží...ještě nejsem rozhodnutej ale docela bych jel... Jinak zítra budu mít to překvapení.... Hodím foto do sekce "moje fábie" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 21. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 tak to jsem zvadav co to bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 tak to jsem zvadav co to bude A já jsem zvědavej na reakce..... Je to dost zásadní změna a skoro celý den práce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Tak sup sup, uz horime nedockavosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Tak sup sup, uz horime nedockavosti http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...2037&st=200 sem si se nedíval....???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Tak sup sup, uz horime nedockavosti Čus chlape...mám pro tebe doma ten maxík..tak se pak ozvy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Čus...tak jel by někdo naten 5.sraz Škodahome.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 2. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 čus být to někde poblíž tak bych o tom třeba uvažoval ale tohle je celkem z ruky a navíc ani ten čas by se na to asi nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Já ještě nevím na 100%... nikdo další...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Nazdarek panove, za tyden jedu na chalupu, tak co se zase nekde sejit a poklabosit? Tedy pokud nejedete na ofiko sraz skodahome. Treba 12.5.07? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 5. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 teoreticky to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 No posledni dobou delam 12tky ale na víkend se urvu pokud nebude pracovni sobota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Tak super, do konce tydne to jeste upresnime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Hlavne aby bylo hezky a neprselo lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 6. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 když to bude zase tak v šest bude to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moravecmilan21 Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 ahoj lidi rád bych se s vámy sešel a pokecal toho 12.5 by šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.