Návštěvník Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Dobre ja prijedu neco mezitim - 18.30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 tak v kolik? v 18 nebo 19?? zatím čus, snad jen nebude zítra pršet V 18h...jako minule ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 ja asi nejedu, porad prsi a prsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Kluci ja sem moc omlouvam - pritelkyne prilela vlakem z HK do C. Skalice na vlakac tak jsem nemohl. Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Kluci ja sem moc omlouvam - pritelkyne prilela vlakem z HK do C. Skalice na vlakac tak jsem nemohl. Ahoj zrádče.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Kluci ja sem moc omlouvam - pritelkyne prilela vlakem z HK do C. Skalice na vlakac tak jsem nemohl. Ahoj zrádče.... Opravdu jsem musel - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Kluci ja sem moc omlouvam - pritelkyne prilela vlakem z HK do C. Skalice na vlakac tak jsem nemohl. Ahoj zrádče.... Opravdu jsem musel - Jasný...to je snad jedinej rozumnej duvod proč nepřijet.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Diky ja myslel ze uz jsem odepsany z nasi party - kluci ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Takze, octavka ma minus, mudra ma minus, na koho jsem zapomnel...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 13. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 no minus mají všichni co nedorazili tak co ten příští týden? jedem rozkoš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Rozkos ano - to mam kousek - vlastne i pracuji v C.Skalici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Jo a kluci kolik se vas tam seslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Jo a kluci kolik se vas tam seslo Vzhledem k počasí byla učast hojná...4 lidi 4 auta Rozoš bych taky jel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Jo a kluci kolik se vas tam seslo Vzhledem k počasí byla učast hojná...4 lidi 4 auta Rozoš bych taky jel.... Ajajajajaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 No aut bylo chvilku pet a jedna motorka, takze lidi bylo 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 No aut bylo chvilku pet a jedna motorka, takze lidi bylo 6 To uz je lepsi Hosi dnes bylo krasne, byl jsem na Zvicine a na hradu Pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 No aut bylo chvilku pet a jedna motorka, takze lidi bylo 6 Ajo....sem si seděl na vedení bo co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan.jarfa Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Zdravím,všechny trutnováky a spol. Srázek ovlivnilo asi počasí,Praha a objektivní příčiny.Jinak to šlo a už se těším na příště.Co Vy na tu Rozkoš? Za pokus by to stálo co?Ale záleží na počásku,pár foto nakonec. Čus Jarfa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 13. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 zítra mažu pro leštěnku tak bude snad autíčko na sobotu jak nový asi na něm nechám ruce, určitě bych jel když bude slušný počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 (editace) No to jsou ty příjezdy pozdě...nejen že tam nejsem,ale ještě tam byl někdo kdo už tam nebyl,když jsem přijel.... Editováno: 13. Květen 2007, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Kluci neblaznete bude prset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Asi to chce vetsi osvetu, cestou jsem potkal asi 5 kocek v oktavkach a fabiich, aby bylo nejake zpestreni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Asi to chce vetsi osvetu, cestou jsem potkal asi 5 kocek v oktavkach a fabiich, aby bylo nejake zpestreni no téda...já má zvířátka rád.... čičiči..kde jste....??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 15. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 tak jak v sobotu pánové? na kolikátou by jste viděli odjezd z trutnova? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 tak jak v sobotu pánové? na kolikátou by jste viděli odjezd z trutnova? tak já bych jel.....nějak rozumně v 6h vstávat nebudu.. ..taky podle počesí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.