pan.jarfa Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 No Já bych jel taky,ale v 6h fakt taky nee .Jarfa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 16. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 tak co třeba v deset nebo v 10:30, na víkend se má počasí zlepšit, tak snad bude dobře, ještě mě zajímá, jestli chcete jet dovnitř nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 16. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 tak pokud vyjde tato předpověď počasí bude to ok http://www.meteopress.cz/index.php?action=1-2-1-25-152 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan.jarfa Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 (editace) No tak koukám asi jenom 3mušketýři, TO SNAD NÉÉ , http://www.tuningxcars.com/tuning-sraz-rozkos/ Editováno: 20. Květen 2007, autor: pan.jarfa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Já se dovnitř s autem nepohrnu... Jinak to semnou vypadá bledě páč má v sobotu-ještě nevím v kolik hodin přijet kupec na moje současný alu..takže kdyžtak budu muset odjet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 17. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 najmis: zrovna ty se nepohrneš? s takovým luxusním interierem? ale to je jedno, mě jen zajímalo kde budu parkovat, tak v kolik teda pojedem? v deset z trutnova? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 najmis: zrovna ty se nepohrneš? s takovým luxusním interierem? ale to je jedno, mě jen zajímalo kde budu parkovat, tak v kolik teda pojedem? v deset z trutnova? Čau..tak mužem si dát sraz třeba v 10h na EMW...?Snads e ještě někdo přidá doufám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 najmis: zrovna ty se nepohrneš? s takovým luxusním interierem? ale to je jedno, mě jen zajímalo kde budu parkovat, tak v kolik teda pojedem? v deset z trutnova? Čau..tak mužem si dát sraz třeba v 10h na EMW...?Snads e ještě někdo přidá doufám.. o co jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 najmis: zrovna ty se nepohrneš? s takovým luxusním interierem? ale to je jedno, mě jen zajímalo kde budu parkovat, tak v kolik teda pojedem? v deset z trutnova? Čau..tak mužem si dát sraz třeba v 10h na EMW...?Snads e ještě někdo přidá doufám.. o co jde? Pojed se mrknout s námi.. na rozkoši je Tuning sraz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 18. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 jj tak v deset budu tam, kdo teda jede? zatím jen tři? a nikomu se odvnitř nechce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 18. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 tak změna, co až v půl jedenáctý? musím čekat na přítelkyni, ale můžem se tam na desátou sejít a já pak jen pro ní zajedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 tak změna, co až v půl jedenáctý? musím čekat na přítelkyni, ale můžem se tam na desátou sejít a já pak jen pro ní zajedu Tak v 10:30h... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 18. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 díky kámoš mě překecává abych zajel dovnitř, tak ještě nevím jestli budu taky parkovat venku, taky se musím s tou hudbou trošku pochlubit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan.jarfa Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Omlouvam se : Na Rozkoš přijedu ale později(práce volá) Sorry Jarfa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 20. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 rozkoš byla tento rok dobrá, celkem dost aut, nakonec jsme dorazili jen dva, tady mám dvě fotečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 20. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Pěkný.... Škoda že mi chcípla baterka dřív než jsem stihl něco nafotit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Nazdarek panove, velka omluva, ze jsem se nedostavil minulou sobotu. Zasekal me otec, ze pry nutne musime udelat napravu na jeho aute. Ze jede za tyden do Berlina na sraz Subaru a tak to musi mit hotove. A diky zapraskanemu pocasi se to trochu protahlo. Takze sorry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan.jarfa Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 rozkoš byla tento rok dobrá, celkem dost aut, nakonec jsme dorazili jen dva, tady mám dvě fotečky Jak J E N . D V A ??? T Ř I ... Později ale přeci . Jarfa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Myslím že je jedna věc,kterou by sme měly udělat...a to dát si čísla..pak nebude problém... Moje číslo tady na foru s trochou hladání najdete.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 kdo pojede na tuning Party Hradec králové na letišti.???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 27. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 čus já jedu určitě ale jen v sobotu na den, asi, určitě se ještě sejdem před hradcem a domluvíme se přesně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 čus já jedu určitě ale jen v sobotu na den, asi, určitě se ještě sejdem před hradcem a domluvíme se přesně jasný..já mám ten víkend noční..takže bych si vzal 1 den dovču pokud se někdo najde za mě... určitě se někde stuknem a pokecáme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan.jarfa Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 (editace) Zdravím.Jel bych , ale jedu do DKnL.-http://www.old-racing.cz/ Editováno: 29. Květen 2007, autor: pan.jarfa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 29. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 tak kdy se pánové sejdem a domluvíme na HK? nabízí se víkendy 9-10 nebo 16-17 tak kdy se vám to hodí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.