Ovce Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 No při parných slunečních dnech je i přes těch 5% dobře vidět. Horší to je pak když je zataženo nebo se začíná stmívat, ale to zas záleží jak toho prcka zabaví . Každopádně každej preferuje něco jiného. Já mám 20% zadní dveře a 15% kufr a myslím že je to tak akorát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 (editace) Hele malá je nadšená. Moc dobře si je vědomá, že může na kolemjdoucí ťukat a dělat libovolné ksichty a oni ji neuvidí. Spíš mám problém s manželčiným autem, tam je jen clona a to nemá takový efekt, nemůže koukat na sluníčko a v létě je v tom autě hrozné vedro. S tím počasím přes den je to v pohodě až když je šero tak to začíná - hra na slepou bábu. Trochu jsem to vyřešil tím, že jsem si do zadních lamp koupil nové vysoko-svítící žárovky LED Cree abych viděl alespoň v zrcátkách. Zbytek poberou senzory. Editováno: 25. Květen 2015, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Ja mam zadek a zadni boky 5% a mel jsem z toho strach pac na O1 bylo 30% a je to v pohode, nemam problem ani vecer Samozrejme je videt hur nez bez folii, ale zadna tragedie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Tak to máš nejspíš rengenové oči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka mz Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 mischicka>> nevím proč chudáci? V létě můžou být spíš rádi :-) nehledě na to že většinou jezdím sám ... a i v noci je z auta dobře vidět, tyhle SunTeky jsou v 15% propustnosti pěkně průhledný, jasně není to čirý sklo, ale vidím pěkně i v noci nebo za šera (senzory nemám). Ale je pravda že jsem viděl i folie který byly v podobným zatmavení téměř neprůhledný. Bejt to povolený dám si tak 50% propustnost i na přední dveře, ale není, což je škoda, těch 70% to je téměř neznatelný. Ale i ten zadek dost pomohl na snížení teploty v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amimous Vloženo 10. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2016 zdravim, chci se zeptat, zda mate nekdo dobre zkusenosti s nejakou firmou delajici autofolie (wrap) na Nizni morave pobliz brna, nebo vysocina. Zacala se mi po letech sloupavat folie po krajich na strese, tak bych rad zmenu. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukkyss Vloženo 18. Únor 2019 Sdílet Vloženo 18. Únor 2019 Dělá někdo kompletní polepy za dobrou cenu, Ostravsko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondys Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 http://www.autofolietchur.cz/na_uvod.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.