Přejít na obsah

motor 1,4 TDi - doporučíte?

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

všetko sa dá...istý čas som si pomáhal krátky nástavcom na gólo-sadu,ktorý som omotal na konci izolačkou tak,aby som to dal tesne cez lamelu...

tu máš LINK,ako ilustračne vyzerá origo http://vw.snapon.com/specialtoolsdetail.aspx?itemid=27080006 ..ten je síce ale tuším na OII

A lze si nějaký takový vystřeďovák vyrobit doma?? Když jí nedám pesně tak nenandám převodovku asi co?

nie,nedostaneš ju tam...

Editováno: , autor: libero
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem použil na vystředění plastovou instalatérskou rouru myslim že půl coulku, je přesný průměr co je na lamele a na motoru. :kol-28:  jinak převodovku sem tam už taky dostal, již je připevněná na všech šroubech a držákách, jen sem přišel po tom na to, že kousek plechu co je mezi motorem a převodovkou je u poloosy venku cca 3-4cm, a není v mezeře, to snad nevadí ničemu ne??? Už to nechci rozebírat. 

Odkaz ke komentáři

Ano ano, jezdím, a ten rozdíl je obrovský. Dával jsem převodovku EWT, a mimo 1 jsou snad všechny kvalty delší, musím tet víc řadit a více vytáčet motor zvlášť při 4 a 5 stupni. A jak s tohle převodovkou se jakoby ztratil trochu ten výkon po chipu, při akceleraci to tolik netlačí do sedačky jako s původní převodovkou. :kol-28: ale jízda po dálnici je lepší, při 2500 otáčkách tam mám nějakých 120 tuším, moc si nepamatuju ještě. :kol-28:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...