SpeederBB Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 Taky mi všichni říkali, ať dávám jedině BOSCH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 jj bud bosch a nebo prvovyrobu coz je taky bosch prebalenej do skodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 29. Červen 2013 Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 Mám dotaz ohledně spojky, je stejná jako u 1.9 TDi ATD??? chci měnit převodovku za tu 1.9TDi do mé 1.4 TDi, tak zdali to mám překopat komplet. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 29. Červen 2013 Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 mam za to ze sou jiny a budes muset vymenit komplet pak poreferuj jak to s tim jede taky bych to tak chtel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-honza_ Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 v 1.4tdi je určitě spojka menší... 216mm u atd 228mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 takže když budu dávat převodovku z 1.9 tdi tak musim i se spojkou jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 nejspis jo a setrvak je taky jinej 1.9 uz mela dvouhmotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-honza_ Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 pokud je shodná hřídel z převodovky tak spojka zustat může.. ATD dvouhmotu nemá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 kdyz sem jednu rozebiral na vrakaci a chtel sem z ni setrvak tak byl bohuzel dvouhmotnej tak nevim jestli to byla uprava majtele nebo to nejaky meli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Tak již mám soma převodovku z 1.9 tdi a rovnou udělám spojku, je potřeba při montáži nové lamely s přítlačákem něco na to aby byla lamela uprostřed??? nebo to tam mám dát a seštelovat od oka??? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 používa sa tzv.vystredovák,ale dá sa to trefiť aj od oka ...treba sa s tým trochu "vyhrať" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 A lze si nějaký takový vystřeďovák vyrobit doma?? Když jí nedám pesně tak nenandám převodovku asi co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 Dá se vyrobit doma,ale bez soustruhu se neobejdeš. Já to dělal jak ti píše LIbero od oka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 (editace) všetko sa dá...istý čas som si pomáhal krátky nástavcom na gólo-sadu,ktorý som omotal na konci izolačkou tak,aby som to dal tesne cez lamelu... tu máš LINK,ako ilustračne vyzerá origo http://vw.snapon.com/specialtoolsdetail.aspx?itemid=27080006 ..ten je síce ale tuším na OII A lze si nějaký takový vystřeďovák vyrobit doma?? Když jí nedám pesně tak nenandám převodovku asi co? nie,nedostaneš ju tam... Editováno: 28. Srpen 2013, autor: libero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 29. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 Jojo, díky, dneska se na to vrhnu a pohraju si s tím. a jakým nejlepším způsobem mám dostat převodovku na motor?? když jsem ji vyndaval tak to byl boj, mám motor pustit co nejvíc k zemi?? co mě pustí hadičky všechny?? a nandavá se bez držáku nabo s? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 29. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 tak jsem použil na vystředění plastovou instalatérskou rouru myslim že půl coulku, je přesný průměr co je na lamele a na motoru. jinak převodovku sem tam už taky dostal, již je připevněná na všech šroubech a držákách, jen sem přišel po tom na to, že kousek plechu co je mezi motorem a převodovkou je u poloosy venku cca 3-4cm, a není v mezeře, to snad nevadí ničemu ne??? Už to nechci rozebírat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 nad pravou poloosou?? ..ten malý plech tam máš??...drží ho 6-ka šróbik..teda,ak sa bavíme o tom istom..potom leda foto,že by si dodal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 30. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 bavim se o plechu co je na motoru, je mezi převodovkou a samotným motorem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 viem o akom plechu píšeš,len neviem ako môže byť 3-4cm vonku...neviem si to jednoducho predstaviť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 30. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 tak vyřešeno, na motoru je plech, a u poloosy je ještě cca 10cm dlouhý plech zvlášť na šroubku, tak ten byl ohnutý, vyšrouboval sem ho narovnal a opět nandal. vše Ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 takže moja prvotná myšlienka sa uberala správnym smerom nad pravou poloosou?? ..ten malý plech tam máš??...drží ho 6-ka šróbik takže,aby sme to zdárne ukončili (i keď už sme dosť OT),tak ide o tento plech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 30. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 Ano to je přesně on. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 30. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 tak co uz jezdis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 Ano ano, jezdím, a ten rozdíl je obrovský. Dával jsem převodovku EWT, a mimo 1 jsou snad všechny kvalty delší, musím tet víc řadit a více vytáčet motor zvlášť při 4 a 5 stupni. A jak s tohle převodovkou se jakoby ztratil trochu ten výkon po chipu, při akceleraci to tolik netlačí do sedačky jako s původní převodovkou. ale jízda po dálnici je lepší, při 2500 otáčkách tam mám nějakých 120 tuším, moc si nepamatuju ještě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 jakej mas vykon pokud to hodne zlenivi tak do toho nejdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.