Přejít na obsah

Předělání interiéru Classic->Elegance


Miressek

Doporučené příspěvky

Rýsuje se možnost možnost povýšit vevnitř z Classica na Eleganci. Mám fábii MR 99, naprosto v základu. kliky na oknech, no centál, 1x bag... Využil bych nabídky najmise a vzal od něj ty díly co nabízí.

Umí mi někdo poradit co všechno by to obnášelo dál? Hádám že by byla potřeba nějaká elektronika navíc. Můžete poradit co všechno navíc by bylo potřeba sehnat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co najmis dodá viz odkaz. Jestli je z toho něco nejasnýho, budu jen rád když mi pomůžeš si to ujasnit. O moc víc sám nevím.

Výsledkem by v optimálním případě měla být správná funkce airbagů, vyhřívání sedaček, fungující stahování oken, funkční ovládání a výhřev zrcátek. Asi bych při tý příležitosti ještě rád dodělávku centrálu (4 dveře, kufr je páčkou zevnitř) a nepohrdnul bych ani palubním počítačem (možná maxi-dot?). Airbag spolujezdce nemám, asi bych ho měl taky sehnat, což? Je potom potřeba měnit i horní díl palubky? Případně by nebylo od věci dát dozadu repro, když už budou dole tapecy. Atd, víc mě teď nenapadá. Jaký další info je potřeba vědět?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmm :-(

Sem si říkal že tej elektriky navíc asi bude dost... Přišla mi na mysl i varianta jen to tam posadit a nic dalšího neřešit, ale byla by to dost škoda. Tohle by asi šlo provést se sedačkama, hádám že tapecy by byly horší. Můžete mi zkusit přiblížit na kolik by vyšel nejlevnější způsob jak to vůbec dostat dovnitř? Na kolik tipujete cenu tý přestavby se vším všudy?

Vím že sem asi trochu otravnej :) Ale na nový auto teď není úplně vhodnej čas. Ani tohle nemám dlouho, akorát chudinka nebyla v nejlepší kondici už když sem jí pořizoval. Rád bych jí dal trochu do pucu, výměna sedaček a tapeců je věc nad kterou uvažuju už od začátku. No a znáte to, člověk si říká, že když už to bude dole, mohla by se dát elektrika do oken, případně ten centrál, ... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja jsem tohle absolvoval .. tedy s tim rozdilem,ze jsem nemenil sedacky .. ale daval jsem nove tapecy + dodelaval central na DO + predni elektrika ..

vyslo to na celkem ranec .. ale nakonec toho nelituji a jsem maximalne spokojen .. mel jsem take classic .. bez niceho .. ;)

Editováno: , autor: bajdik1...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no takze .. sehnal jsem za libovou cenu predni dvere komplet + ze zadnich motorky s centralnim zamykanim za 4500 kc v cene byly i zadni tapecy ( ale tahle koupe byla pecka - jinak se to pohybuje nekde jinde ) .. pak prisel na radu kabelovy interierovy svazek za 2500 kc .. dale vystrelovaci klice sada 1500 kc .. myslim,ze komfortka 1000 kc ..

a pak nastala montaz .. vim,ze to je sakra prace pokud v aute neni nic pripraveneho coz byl muj pripad ..

auto bylo u znameho mechanika skoro tyden a celkova cena za praci skoro 6000 kc ..

takze sakum prask skoro 17.000 kc .. :ph34r:

je to morda a mozna kdybych se ted rozhodoval tak do toho nepujdu .. na druhou stranu je to luxus .. nemel jsem v aute zhola nic a tohle to je neskutecny skok .. nekomu,kdo ma uz nejakou vybavu tak to ani neprijde,ale pro me to byla pecka .. -_-

a jeste dlouho po namontovani jsem marne silou zvyku hledal stahovacky .. :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No výborně, konečně to začíná dostávat konkrétní obrysy. Díky za info ;) Mám zas do zejtra nad čím přemejšlet...

jj..to máš... ;) Já měl předtím auto jen s centrálem a el. okny a ted....je to pohoda..výhřev sedaček,4x okna...

Myslím že je to investice,která se vyplatí....auto bude vypadat mnohem líp.. ;)-_-

A jednou to i někdo ocení,až to budeš třeba prodávat.. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...