NOS Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 (editace) zajímalo by mě jaké prostory máte k dispozici ??? já tyhle: dvůr kde bydlím a navíc mám k dispozici malou garáž Editováno: 24. Březen 2007, autor: NOS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 24. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 a garáž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 a ještě nechce pod levou gumou klíče a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 To si fotil uz po "VELKYM UKLIDU" vsak ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 To si fotil uz po "VELKYM UKLIDU" vsak ??? Jojo,Milo uz jsem se do toho pustil co jsem si ted v patek namlatil tlamu o basu s naradim, chytnul jsem nerva a zaclo to letat, ted uz budu moci otevrit vsecky dvere u auta a jeste i kolem nich projdu=)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Ahojte tak ja garazuju tady,je to predelana stodola ale na parkovani vpohode,jinak ty cihli naskladane nalevo uz tam nejsou pro jistotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Tak ja kolegoveee oddychujem v takejto obyvacke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.