century Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Včera jsem se vracel z Plzně a na konci obchvatu na přeštice jsem dostal smyk a urazil jsem dva elektrony. prasknul mě kryt zrcátka, a lehce mam škráblí blatník a nárazník. snad to půjde rozleštit. Jak jsem dostal smyk tak jsem vletěl do patníků a trochu jsem je poposunul. pár hodin jsem dostal a letěl jsem přes 150 metrů. zastavil jsem se až na autobusové zastávce. naštěstí tam nic nejelo a nikdo to neviděl. díky bohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Včera jsem se vracel z Plzně a na konci obchvatu na přeštice jsem dostal smyk a urazil jsem dva elektrony. prasknul mě kryt zrcátka, a lehce mam škráblí blatník a nárazník. snad to půjde rozleštit. Jak jsem dostal smyk tak jsem vletěl do patníků a trochu jsem je poposunul. pár hodin jsem dostal a letěl jsem přes 150 metrů. zastavil jsem se až na autobusové zastávce. naštěstí tam nic nejelo a nikdo to neviděl. díky bohu Jaktoze jsi dostal smyk? Bylo to namrzle nebo co? ...hlavne ze mam uz 14 dnu letni gumy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 25. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 spíš bych řekl, že jsem píchnul a dostal smyk. byli tam 3 díry a nebo jsem dostal mikrospánek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 25. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 tady ten uraženej elektron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 25. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 snad to pude rozleštit. neví někdo co stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 25. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 a zrcátka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 25. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 tady ten uraženej elektron Ještě nevíte jak se jmenuje přesně tenhle typ elektronu. davalo se to na fabie dřív jako nejlepší elektron.. přesný název. Budu schánět dva nové nebo jeté. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 (editace) mam takovej pocit ze to je Charme 6J x 15" ....cena noveho kolem 2500,- no a pokud nemas ty rejhy az hluboko do karoserky tak by to trea tempem melo jit... Editováno: 25. Březen 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 25. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 mam takovej pocit ze to je Charme 6J x 15" ....cena noveho kolem 2500,-no a pokud nemas ty rejhy az hluboko do karoserky tak by to trea tempem melo jit... díky ti moc. díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 mam takovej pocit ze to je Charme 6J x 15" ....cena noveho kolem 2500,-no a pokud nemas ty rejhy az hluboko do karoserky tak by to trea tempem melo jit... díky ti moc. díky moc v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Nechci ti brát iluze,ale spousta těch rýh vypadá až do plniče, tam ani tempo nepomůže.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.