Peete Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Tak co kucí koukali jste?? To byl největší votřes co ty kluci naši předvedli... Jsem rád že jsem tam nebyl a koukal na to z tepla domova, bych byl akorát naštvanej kdybych tam šel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Otres ??? Tak nevim na jakej zapas si koukal, ale asi nasi s nemci to nebyli. Fotbal nadhernej, konecne uz zacinali i kombinavat a ne hrat jenom na Kolera nakopavanou. To, ze se jim nepovedlo dat dalsi gol je holt smula, ale nemci hrali dobre dozadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 No nevim jestli koukal na jinej fotbal, ale myslim, ze muzeme byt radi, ze to skoncilo jen 1:2 ... sanci mel souper na dalsich par kousku !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 25. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Otres ??? Tak nevim na jakej zapas si koukal, ale asi nasi s nemci to nebyli. Fotbal nadhernej, konecne uz zacinali i kombinavat a ne hrat jenom na Kolera nakopavanou. To, ze se jim nepovedlo dat dalsi gol je holt smula, ale nemci hrali dobre dozadu. Si vtipnej hochu.... Právě že celá naše hra ( spíš tak 85% z včerejšího zápasu) spočívala v tom dávat to na Kolera kterej ale jak všichni víme je dřevák a nedokáže spracovat těma jeho dlouhejma nohama přihrávku... nee ale hlavně nedostal žádnej prostor od skopčáků... no a ten gól co jsme dali promiň ale náhoda jak blázen kdyby ta střela nešla do Baroše a od toho se to bůhví jak neodrazilo tak by to šlo ´přesně tam co stál golman a nic by z toho nebylo... Takže jestli si myslíš že hráli dobře tak to nevim, podle mě měli na mnohem mnohem víc pěkná hra to byla úpsledních max. 20 minut co tam nastoupil Kováč a probudil se Baroš... Toť můj názor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Mno sice souper mel moznost dat dalsi, to my jsme meli taky. Ale za posledni dobu (kam radim MS), to byl jejich asi nejlepsi zapas. Na MS to bylo tak, ze ta hra byla kompletne zalozena na nakopu na Kolera, a kdyz tam pak nebyl, nevedeli co maj hrat. Btw. na Kolera sla tak pulka prihravek (ale nechci se tu hadat jestli to bylo 80 nebo 50 nebo 10 % ) a na to, ze u nej vetsinou byli 2-3 gersaci, tak mockrat ten mic neztratil. Koler je tam stejne jen na natahnuti soupere na sebe, aby mel nekdo dalsi prostor pro hru a pak na standartni situac.e Gol sice byla nahoda, ale o tom je fotbal, proste kdyz nemas stesti, tak nevyhrajes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 no právě přijde mi že hrajou jen na náhodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 ono se to casem podda ... snad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Tak já koukal úplně na jinej zápas než gh0 Není mě jasný kdy a kde jsme mohli dát ještě nějaký góly??!! Galásek, Baros, Plašil a stoperská dvojice byl otřesnej výkon. Rosický se snažil, ale neměl s kým. Koller pozbíral neuvěřitelnej počet balónů, ale dopředu bohužel nič moč. Polák jo, ale jinak bída a utrpení. A jednoznačně nejlepší zápas po MS naši předvedli na Slovensku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 kluci rekl bych ze jsme vyhrali jeste ze jsi muzu vybrat pro koho mam fandit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Otres ??? Tak nevim na jakej zapas si koukal, ale asi nasi s nemci to nebyli. Fotbal nadhernej, konecne uz zacinali i kombinavat a ne hrat jenom na Kolera nakopavanou. To, ze se jim nepovedlo dat dalsi gol je holt smula, ale nemci hrali dobre dozadu. ty wo.e na jakej zápas jsi se díval ty?určitě nééé na Česko -Německo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Tfuj, nesnáším název Česko! Když je někdo línej, počínaje novináři, vyslovit název Česká republika, tak nechť se odstěhuje jinam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Panove to byla naprosta tragedie .... !!! Muzeme bejt radi, ze to na skore nebyl vyprask ... Dokud narodak povede ten duchodce tak se vysledku nedockame. MS v Nemecku nestaciklo? A zaverem si rejpnu do toho bl*ba Plasila ... tak nevyrovnaneho fotbalistu jsem nevidel ... nechapu, nechapu. Jsem jen prekvapen, ze nebyl povolan Štajner a dalsi ESA pana trenera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 25. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 (editace) Rosický se snažil, ale neměl s kým. Musím souhlasit na Rosu jsem zapoměl ten to tam tahal dobře... Ale ke konci tý druhý půle už tam moc vidět nebyl nebo se pletu??.. Editováno: 25. Březen 2007, autor: Peete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Je to fuk, benzin levnější nebude... Jo a ani nafta! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 este ste neprisli na to, ze nemate utocnikov ? zabudli ste na MS ? a na tlacovke pred zapasom sa hovorilo, ze tu Eifelovku (Kollera) maju prestudovanu. hehe, ja som vsadil "2" s kludnym svedomim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 tady je pěkně proprali http://fotbal.sport.cz/clanek/111527-na-fo...ra-kritika.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 26. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 tady je pěkně proprali http://fotbal.sport.cz/clanek/111527-na-fo...ra-kritika.html jj Nedvěd nám holt chybí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 26. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 este ste neprisli na to, ze nemate utocnikov ?zabudli ste na MS ? a na tlacovke pred zapasom sa hovorilo, ze tu Eifelovku (Kollera) maju prestudovanu. hehe, ja som vsadil "2" s kludnym svedomim. Vás strčíme do kapsy kdy budem chtít a s prstem v nose Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Fotbal nic moc ale mr.aj první ligu http://fotbal.idnes.cz/za-divoky-vecirek-p..._fot_reprez_ber Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 26. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Fotbal nic moc ale mr.aj první ligu http://fotbal.idnes.cz/za-divoky-vecirek-p..._fot_reprez_ber No tak to je vostrý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Dobře, že prohráli... To co hrajou za to bych jim nezaplatil. Když odvedu špatnou práci tak mi taky peníze nebude nikdo dávat... Poslal bych je dělal lemply líný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 26. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Fotbal nic moc ale mr.aj první ligu http://fotbal.idnes.cz/za-divoky-vecirek-p..._fot_reprez_ber Tak jsem to viděl i ve zprávách... Chudáci jejich manželky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Fotbal nic moc ale mr.aj první ligu http://fotbal.idnes.cz/za-divoky-vecirek-p..._fot_reprez_ber Tak jsem to viděl i ve zprávách... Chudáci jejich manželky... Manzelce da na tyden zlatou kartu a ta bude ticho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Fotbal nic moc ale mr.aj první ligu http://fotbal.idnes.cz/za-divoky-vecirek-p..._fot_reprez_ber Tak jsem to viděl i ve zprávách... Chudáci jejich manželky... Manzelce da na tyden zlatou kartu a ta bude ticho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 manželky zlatý karty maj proto držej nejen ústa .Všechny bych vyhodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.