1pali Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 Zdravim , predáva niekto ešte podložky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andytwo Vloženo 9. Únor 2020 Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 (editace) Ahojte prosim vas viete mi povedat cislo dielu velky plast asi je to ochrana proti kamienkom. Editováno: 9. Únor 2020, autor: andytwo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter Benčík Vloženo 23. Duben 2020 Sdílet Vloženo 23. Duben 2020 Čaute je tu niekto kto vyrábal resp. Montoval podložky pod pruziny tie ktoré su na obrazku? Ja som si ich vyrobil podla obrazka Rasta Sk ale nevien ci ni tam budu pasovať alebo ako sa to montuje? Skúšal niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vráťa Šafařík Vloženo 23. leden 2021 Sdílet Vloženo 23. leden 2021 V 3. 9. 2017 na 17:49, Rasto sk. napsal: Caute prikladam vykres na zvysenie podvozku podlozky pod predne pruziny .kazdy sustruznik vam to spravy nic zlozite a pasuju a funguju OK. Zdravím nemáte výkres na podložky pod zadní pružiny díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas_tour Vloženo 3. Únor 2022 Sdílet Vloženo 3. Únor 2022 Zdravím vás, v jiném vlákně jsem postoval taky dotaz ohledně pružin pro špatné cesty : https://forum.skodahome.cz/topic/133241-v%C3%BDber-pru%C5%BEin-p%C3%A9rovania-combi-unaven%C3%A9-pru%C5%BEiny/?do=findComment&comment=2563926 Není to celý paket ale chci jen výměnu zadních pružin, abych zvednul zadek, který se mi válí po zemi. Má někdo zkušennosti? Díky za reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.