Xp3 Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Zdar kluci. Dnes jsem si všimnul, že můj brzdový pedál začíná vykazovat při pohybu do stran docela slušnou vůli. Vezmu-li rukou nebo i nohou pedál a viklám s ním do stran, má dobrý 2mm vakl a cvaká. Najeto pouze 75.000 km. Pedál plynu ani spojky do strany vůli nemá. Je to OK, nebo můžu čekat, že při prudčím brzdění mi upadne? Díky za postřehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Určitě neupadne.Asi moc intenzivně šlapeš na pedál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Upadne neupadne, každopádne by som to riešil, nevedel by som s tým jazdiť, na 120ne mi to robilo tiež a dosť ma to sralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 2. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 No na pedál musím šlapat dost, bo je to 2001 bez ABS. No jestli pedál časem neupadne, tak na to seru. BTW: co bych musel spravit aby byl pedál OK ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.