Folie na oknech - Stránka 3 - Interiér - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Folie na oknech

mr.pecoun

Doporučené příspěvky

Dnes ráno jsem v Chrudimi viděl naprosto odstrašující případ použití fólie. Borec to měl na kufrovým Loganu. Byl červenej, přední boky měl normal, zadní už hodně tmavé. Z boku to nevypadalo zle. Ale zadní okno! To byla síla, popraskaný, jakoby to měl podlepený nějakou mapou, loupalo se mu to, myslím, že pod tím měl i vodu. Zrovna tam něco nakládal, tak jsem to nezkoumal ale byl to děs!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tomasch napsal:
Jo, akce, ale mají narváno. Máš už ty fólie namontovaný? Jak to vypadá s kvalitou? Uměnjí to, když jsou noví?

Mě objednali na až před vánocema :unsure: , ale za tu cenu :palec2: .

T.

mno jeste to nemam a prave se rozhoduju. Novy jsou jen v UL ,jinak to delaj uz dlouho v Litaku a Moste. s tim terminem je to fakt des. Ale jdu do toho. :palec2:

tak objednano, az na 23.12 no to me poser, ale rikal, ze v pondeli bude volat na druhou pobocku pro dalsi lepice a ze mi da vedet.

Editováno: , autor: Blacky
Odkaz ke komentáři

• o 7 měsíců později...
  • o 5 měsíců později...

Přemýšlím jaké folie dát na auto nebo se na to vyprdnout

Určitě si předek nedám víc než je zákon (tonovaná skla),nerad bych měl potíže v případě havarijky, takže buď čiré folie, nevím zda pomůžou proti smažkám a nebo nic.

Zadek dát propustnost 25 včetně kufru, či kufr víc?

Další věc je barva, zda černá, lesklá či do barvy.

Pročítal sem forum a ceny se dost liší, ale 5 tisíc za to rozhodně nedám, za to mám takřka trysky lol

fotka auta pro představu..

post-26059-1251916301_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Musim rict, ze Sunset mam jenom kvuli tomu, ze v aute uz byl. Na druhou stranu, zpetne to beru jako vec, ktera hlavne pomaha vzhledu auta - na R totiz to zatmaveni NIJAK NERUSI a naopak podle me vzhledu hodne pomaha - kdyz vidam provedeni Comfort bez Sunsetu, pusobi to auto opravdu i s poradnyma kolama tak nejak neprirozene. Takze suma sumarum - dal bych je tam, ale jenom decentni mirou a KAM PATRI - tzn. ne pres treti brzdovy, ne na predni okna apod.

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Zdravim .. nějak zacinam v těch foliích bloudit :D pokud vim tak novější auta už mají upravená skla s uv filtrem coz vypadaj trochu do zelena .. a ve vyhlasce je ze uz se nesmějí upravovat :D tak proc taky píšete že jste si tam dali ty povolený ? když tam žadny byt nemužou ? (mluvim o předních) sice sám mam vzadu uhláhy a ve předu zlatej střed :D ale nějak mě ty různorodé názory berou :D .....

A jestě jedna věc , co muzou udelat chlupatí když Vás chytnou s fóliema ? podle mě nic.jen Vám je může pochválit :D problemy jsou pouze na STK ne ?

Odkaz ke komentáři

Tak to jsem stale nezjistil co muzou udelat :D Jako sundat je pred nima jo ? tak na to nemaj právo . vzdyt lidske oko nedokaze zachytit odstin zatmaveni . a propustnost . .leda ze by meli nejaky merice . .coz jsem nevidel ..

Ptal jsem se uz hodne hlidek jen tak provokativne co by mi udelali a pokazdy mi rekli ze nic . tak jako nevim jak to je ..a vzit technicák ? :D to snad ne

Odkaz ke komentáři

předníma bočnímy musí vidět na obličej, normální hlídka ti nic neudělá, ale jestli bys nasral něčím dopraváky, tak asi nezpůsobilost k provozu.Zkus to a uvidíš, když pojedou před tebou, tak je předjed na plné, potom vybrzdi a když tě předjedou a rozvítí stopku, tak je podjed zprava :smich:

Odkaz ke komentáři

:andílek: takovy cune nejsem :D ne ptal jsem se i dopravaku .. kua ted patram po netu a vsiml jsem si ze nesmi zakrivat 3 brzdove svetlo :( ale me to zakryva -. .jsem si toho vsiml az ted . nevite jak se sundava to svetlo ?? abych to mohl odriznout ?? a muzu to oriznout ? abych neposkodil vyhrivani ??

Odkaz ke komentáři

taky nechapu . .kdyz potkam nejaky luxusnejsi auto . jako je audi nebo passat ci bmw ..dostkrat jsem videl ze meli na prednich oknech uhlaky .. komplet . cernota .

tak bud maj prachy na pokuty nebo jak to teda je ?? ..

vi nekdo co muze udelat policajt pri sil. kontrole ?

jakej postih muze byt za folie ? kdyz tam jsou svetlejsi nez vzadu ?

Odkaz ke komentáři

petrumr napsal:
nech si tam dát folie v barvě vozu, ale asi za 5 táců to nebude.Na jaře chci do toho jít, ale jenom zadek a kufr.Ve předu stačí mně origoš.Vyvaruj se pokovení, musíš to pořád leštit.

pokovený skla mám už na druhým autě a s leštěním žádnej problém není a to vzadu jezdí dvě malý dětska.post-23065-1255642843_thumb.jpg

Editováno: , autor: p.zitka
Odkaz ke komentáři

možná záleží jak se to pokovilo, známý měl fabku s pokovením a bylo tam vidět každá stopa a ted na romstra si udělal raději folie.Ty to máš pokovený zevnitř?Ty otisky jsou vidět zvenku, asi zevnitř to vytváří zrcadlo a otisky vevnitř nejsou venku vidět.

Editováno: , autor: petrumr
Odkaz ke komentáři

jj,mám to pokovený z vnitřní strany a asi záleží na kvalitě udělání.chlápek co mi to dělal říkal že někteří mají starý mašiny a nebo používají horší material(pokovuje se čistým titanem ale někteří ho ředí)Já si to nechal dělat v Olomouci a přitom jsem z Brna (v Brně to taky dělají ale není to ono).ta cesta se určitě vyplatila a můžu jen doporučit.Pokovení má velkou výhodu proti foliim,že je pres ně perfektně vydět ven i v noci a nemusíš stahovat okno aby jsi vyděl kam parkuješ.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...