Piaggio Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Len sa spytam. dnes si zapisujem do dvernych jednotiek a ono pise FF adresa nedostupna ,takze po par minutach mi docvaklo ze mam LIN dvierka. A tak som sa tesil,ze si budem v hici a dazdi na dialku otvaarac a zatvaarac dviarka ako doteraz. Co som prelial krvi nez som to na starej predface fesande aktivoval. Otazka znie ci uz dakto zistil ako sa zapisuje do tych LIN dvernych jednotiek na tych 81xx adresach. Nuz asi teda nic nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki6 Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Pánové, pochopil jsem správně, že facelift už udělat nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 ano, nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Spíše na to nikdo nepřišel... a asi už ani přicházet nebude, protože Fabia 1 už je skoro veterán ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Ono to už z principu po faceliftu nejde. Motory ve dveřích nejsou vůbec datově (po CANu) spojeny s komfortní jednotkou ani autem, takže se k nim nedá ani připojit. Tudíž bez nějaké další jednotky, která si na CANu přečte informaci z komfortky, že je dlouho stisknuté tlačítko ovladače, a pak nasimuluje otočený klíček v zámku, to nejde. A pak tu jsou tací (já ), kterým to po faceliftu funguje, nepotřebují k tomu žádné další krabičky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Kdyz vymenis dverni jednotky co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 jojo, to je to řešení jak to udělat i po faceliftu, asi jsem to už i v tomto vlákně psal. Přendat jednotky je to nejmenší, protože kabeláže je taky pár desítek (možná stovek metrů ) potřeba. A znova bych to už dělat nechtěl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Já myslím, že ve spolupráci s LINovou komfortkou by to nějak šlo.. ale rozhodně to zkoumat nehodlám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Urcite by to slo udelat jednoduseji. Vymyslet nejakej prodlizovac impuluzu pro odemknuti tak by to slo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Žádná LINová nebo CANová komfortka není - je pouze jeden druh, všechy komfortky E (možná i nějaké jiné) umí stahování oken s CAN ŘJ ve dveřích, dálkovým ovládáním. Já mám v autě původní komfortku z výroby. Stačí se podívat na kódování, po faceliftu se kóduje jako bez elektrických oken před faceliftem. Informaci o dlouze stisknutém tlačíku na ovladači podává komfortka pouze datově po CANu a jediné jednotky na CANu, které této informaci "rozumí" a vědí, co mají dělat, jsou ty ve dveřích a u střešního okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik734 Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Našel by se tu někdo kdo by mi nakodoval dojíždění okýnek z okolí Brna? Mám předface r.v.2000 elegance 4 okna el. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siky7 Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Někdo Ústecký kraj/středočeský? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 umím v Humpolci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 26. Březen 2017 Sdílet Vloženo 26. Březen 2017 Vytvořil jsem návod: Pokud si to někdo bude chtít udělat sám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.