Rocky Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Možná už to tady je, ale hledal jsem a nic. Tak kdyby něco napište a můžete smáznout... Chci se jen zeptat, čím se natírají nebo stříkají pneu když je nějaký tuning sraz? Ta guma vypadá hezky když je černá a lesklá zároveň. Je na to něco ,,spešl,, nebo znáte nějakou fintu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 (editace) Možná už to tady je, ale hledal jsem a nic. Tak kdyby něco napište a můžete smáznout... Chci se jen zeptat, čím se natírají nebo stříkají pneu když je nějaký tuning sraz? Ta guma vypadá hezky když je černá a lesklá zároveň. Je na to něco ,,spešl,, nebo znáte nějakou fintu? Třeba tohle: http://www.sonax.cz/web/image_cla/11249568...apneumatiky.jpg a nebo : http://www.autokosmetika.e-kramek.cz/produ...?products_id=32 nebo : http://www.autodily-market.cz/Armor-all/Ci...pena-g2340.html Jóóó a na vojně jsme leštili pneumatiky naftou, sice jsme smrděli jako nofto-prasata, ale pneu se leskly jako psí kulky Osobně doporučuju Sonax nebo Armor-All Editováno: 2. Duben 2007, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 Já používám toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 Ja pouzivam Coyote Ozivovac Pneu... tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 jo a my jsme používali na vojně glycerin a taky super.... jinak palo doporučil dobré věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 ...já používám Velvanu "ošetření pryže", je to bílé "mléko" a dává příjemně matnou čerň (takže o psích kulkách nemůže být řeč). Na gumy to ale působí jako balzám - papírově odepsané zimáky (ročník 02) jsou pořád jak nový....sakra !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda2 Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Ta guma vypadá hezky když je černá a lesklá zároveň. Je na to něco ,,spešl,, nebo znáte nějakou fintu? Tohle je přípravek, který je lesklý a vydrží. http://www.autokosmetika.e-kramek.cz/produ...;products_id=31 V servisu taky používájí tenhle, ale je to litrovka. http://www.autokosmetika.e-kramek.cz/produ...products_id=125 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Taky používám toto a nebo Coyote Ozivovac Pneu. Nebo jsem měl jednou i takovou pěnu to se na to nastříkalo a lesklo se to. U toho silikalu je výhoda, že je to na všechny plasty takže tím krásně oživíš veškeré plasty okolo auta nebo taky těsnění. Ale možná že to jde i tím Coyotem. quote name='alpako' date='3.4.2007, 4:44 ' post='435742'] Já používám toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Pouze na pneu používám pěnu od Sonaxu a při ošetření disků voskem Motip to vezmu komplet ráfek i s pláštěm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Ja pouzivam Coyote Ozivovac Pneu... tady Já používám tentýž Coyote. A s tím Silicalem bych byl velice opatrný! Pokud je mi známo, tak žádné oleje se na pneu nesmí používat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Používám taky Coyote oživovač pneu.Je to i na vnější plasty a krásně to všechno oživí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 14. Duben 2007 Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 Redex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 coyote - 90,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 (editace) Ale Silical jo, a je to tam napsané Taky se používá na gumové těsnění. Mám vyskoušeno silical vydrží méně než coyote a taky se na silical lepí více prach. Ja pouzivam Coyote Ozivovac Pneu... tady Já používám tentýž Coyote. A s tím Silicalem bych byl velice opatrný! Pokud je mi známo, tak žádné oleje se na pneu nesmí používat. Editováno: 3. Květen 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 3. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Jak dlouho vydrží ten Coyote než se ten lesk zase ztratí. Nepočítám déšť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzene Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Coyote moc nedoporučuji je to mazivo a ne oživovač on spíše má vlastvost vysoušet a to bočnicím pneu vubec neprospívá na pneu radši doporučuji Sonax popřípadě MaFra je to vše okolo 200kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 Jak jsi na to přišel? Na tom Coyote je přímo napsané, že pravidelným používáním životnost prodloužíš. Mazivo je to z principu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 Odpovidat na osm roku stary prispevek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.