kapl Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Pochopitelně ti nemohou fungovat ani blinkry, pokud to máš stále zapojené jak jsi psal. Njedřív oprav zapojení a pak musí vše běhat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 (editace) a jak ho mám opravit? mám to zapojený podle návodu na str.5. teď sem byl zkusit ty žárovky a celý mi to funguje. jinak pro ty co nemají vypichováky tak jako já: ustřihl sem si z 1mm hliníkovýho plechu tenký pásky a zasunul je do děr pro vypichováky. není to žádná elegance, ale funguje to... Editováno: 16. leden 2009, autor: Kubiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 jinak mnohokrát děkuji za veškeré rady tady nebo přes SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Jak jsem ti psal včera - musíš opravit zapojení u 5 a 6! V návodu je chyba., resp. to není návod na O1. Jak by to mohlo fungovat, když např. v jednom konektoru máš zem (hnědá) na 5 a v druhým na 6! Obdobně u zapojení na pozici 6! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 však mám hnědou (na původním konektoru pozice 5) donou do novýho konektoru na pozici 6 a odtud z5 do původního konektoru na pozici 5. prostě hnědý drát co leze z auta sem napojil na hnědý drát z tripplingu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 (editace) 2 kapl: Kdyby nekdo montoval tenhle tripling, mozna mu prijde vhod navod:Za vystraznym trojuhlenikem se nachazi vsechny potrebne vodice: +, -, L a P blinkr a comm. Mam tazne a zapojeni se s nim nijak nelisi. Jestli koupite verzi A tak to dostanete i s konektory, takze bude potreba vypichovak. Ja sem nakonec konektory uriznul a naletoval. V baleni se nachazi i navod, barvy jsou stejne jako v pripade Golfa, ale oznaceni pinu je jine, navic maji chybu v barve vodice v prilozenem schema! V moji octavce - m.r. 2001 jsou barvy nasledujici: funkce, oznaceni na rele - barva vodice v aute, barva vodice na rele comm, 49a - cerno-bilo-zelena, bilo-zelena pravy blinkr, 49R - cerno-zelena, zelena levy blinkr, 49L - cerno-bila!!!, bila kostra, 31 - hneda, hneda stale plus, 15 - cerno-bila!!!, cerno-bila U te cerno-bile je jediny problem, oba vodice jsou identicke, ale jeden je stale plus pri zapnutem klicku a druhy je levy blinkr, tohle je potreba zmerit voltmetrem. Plusy vedou do spinace dva - jeden cerveny drat kde je plus i bez klicku a uz zminovany cerno-bily s plusem spinanym, na ten je potreba zapojit rele. Jelikoz je za vystraznym trojuhlenikem jen 7dratu a zadne kriticke vedeni, neni snad co znicit v nejhorsim pripade vyhori pojistka. Editováno: 16. leden 2009, autor: Kubiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosh Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Kdyby to nekoho zajimalo tak zde je taky navod a za PODSTATNE lepsi cenu, sice to neni na skodovku ale myslim ze by to teoreticky melo jit taky http://www.astra-g.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 a kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alda2 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Pánovém kdo jste to kutil dle návodu, potřebuju poradit, jak správně nastavit programátor. Používám winpicprog a po naprogramování to fachá ale jenom na jednu stranu. Desku jsem skontroloval snad 100x, i dle návodu še ok. Zkoušel jsem i jiný procesor, stále stejný problém. Sw jsem zkoušel na simulátoru a tam běhá v pohodě. Tak mě napadá pouze špatně nahraný soft. Díky za každou radu Alda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosh Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 a kde? no clanek uplne nahore z dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 aha. já sem nějak blbě četl a nevim proč sem hledal vystřelováky. už asi blbnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Mam otazku pre tych, ktori pouzili konektory so sady (neletovali, ale prepinovali). Ako ste riesili nekompatibilitu dodanych a origo konektorov? Len vycvakanim / vyrezanim plastu, alebo inym sposobom? prerusovac vs konektor zo sady konektor prerusovaca vs konektor zo sady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Kdybys nebyl moderator tak ti reknu at si poradne prectes tohle tema nez se takhle zeptas :-) Je potreba kontakty vypinovat a dat je do novyho konektoru, nejedna se jenom o prepojeni svorkovnice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Ved som cital, len ma zaujimalo, ci to riesite len prepinovanim tych dvoch konektorov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Jinak to nejde, i v navodu co je k tomu je popsany, ze se musej puvodni piny vypichnout a nahradit novejma. Stary se zase daj do novyho konektoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Vdaka za potvrdenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Kdyby to nekoho zajimalo tak zde je taky navod a za PODSTATNE lepsi cenu, sice to neni na skodovku ale myslim ze by to teoreticky melo jit taky http://www.astra-g.cz/ A je tu nekdo, kdo by to mohl rict na 100%, ze to bude fungovat i v Octavii? Po vzneseni dotazu na tamnim foru mi prakticky nebylo odpovezeno... Pouze me autor odkazal na ten modul, co se tu probira od pocatku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajic79 Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Ahoj, mám origo trippling 000 998 229A a od prvního zapojení my to dělá toto: pokud páčkou krátce bliknu, blinkr krátce blikne, pak je kraťoučká pauza a pak světla třikrat zablikají. Myslím si že to mám dobře zapojené. Nevíte co s tím? Mám Golf IV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 mně to dělá taky tak... ale mám to v OI. ten první blik je vlastně takovej dvojblik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Mě to dělá taky, záleží jak se dlouho podrží páčka, když ji podržím tak akorát, tak je celej blik + tři z toho relé, jinak třeba čtvrt a tři k tomu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danok Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Takze podla navodu G. som to postavil a nefunguje to. mam stejny problem ako Alda2. Prosim o radu. dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Len pre zaujimavost davam pinout konektorov aj s vodicmi: original konektor prerusovaca pin vodic 1 49a cierno biely, zelene pasiky 2 49R cierno zeleny 3 49L cierno biely 4 sedo modry 5 31 hnedy 6 15 cierno biely 7 cerveno zeleny prepojeny konektor prerusovaca pin vodic 1 bielo zeleny 2 zeleny 3 biely 4 sedo modry (povodny vodic) 5 hnedy 6 cierno biely 7 cerveno zeleny (povodny vodic) prepojeny konektor tripplingu pin vodic 1 49a cierno biely, zelene pasiky (povodny vodic) 2 49R cierno zeleny (povodny vodic) 3 49L cierno biely (povodny vodic) 4 nezapojeny 5 nezapojeny 6 31 hnedy (povodny vodic) 7 15 cierno biely (povodny vodic) 8 nezapojeny 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekM Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Zdravím kolegové, mám na prodej komfortní relé 000 953 227 A za 500,- můžu dodat i konektor a kabeláž za 100,- a za 100,- to i namontuji. kdyby měl někdo zájem, tak ať písne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
extramtx Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Cumim jak blazen, normalne mi to ukradli. Tohle jsem kdysi vymyslel ja, par kousku prodal, pak sem na to nemel uz cas. Plosnak je trochu predelanej, soucastky rozmisteny stejne, software si zbastlili sami. Casti textu v manualu jsou moje, schema zapojeni je uplne stejny, ty kraavo , to jsou casy Ahoj , zajímalo by mě jestli na tom zmákli tu chybicku s tím vozíkem? Jinak díky ti jsi frajer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alda2 Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Tak jsem to zkoumal s tim kratkym blikem na zacatku a on tam proste byt musi z logiky veci. Pokud je totiz nastavena delka bliku na 300ms a ty tam posles 100ms impuls, tak ten program jeste 200ms ceka nez si uvedomi, ze ma spustit 3 bliknuti a tim vznikne ta mala mezera. Alda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.