Publikováno Duben 10, 200718 r Máte někdo skušenosti se škrtící klapkou ?Dělá se prej druhovýroba .Chtěl bych vědět zda se vyplatí jí použít? Originál je od siemensu 06A133064J a je drahá jako prase a ta druhovýroba je podstatně levnější.Otázka je zda to za to stojí.Aby se mě to pak na dovolené v cizině nepodělalo.Kdo poradí?Předem dík
Listopad 1, 200717 r čau, řeším tentýž problém, potřebuji škrtící klapku-030133064F do 1.6/55kw (spálené vynutí serva) . máte někdo zkušenost s její pravděpodobně čínskou náhražkou? předem dík
Listopad 1, 200717 r Máte někdo skušenosti se škrtící klapkou ?Dělá se prej druhovýroba .Chtěl bych vědět zda se vyplatí jí použít? Originál je od siemensu 06A133064J a je drahá jako prase a ta druhovýroba je podstatně levnější.Otázka je zda to za to stojí.Aby se mě to pak na dovolené v cizině nepodělalo.Kdo poradí?Předem dík co s ní máš, že ji chceš měnit? V auto kelly ji měli za 4tKč. Záruka 2 roky. výroba v ???? Upraveno Listopad 1, 200717 r od milix
Listopad 2, 200717 r Máte někdo skušenosti se škrtící klapkou ?Dělá se prej druhovýroba .Chtěl bych vědět zda se vyplatí jí použít? Originál je od siemensu 06A133064J a je drahá jako prase a ta druhovýroba je podstatně levnější.Otázka je zda to za to stojí.Aby se mě to pak na dovolené v cizině nepodělalo.Kdo poradí?Předem dík osobni zkusenost zrovna s timto nemam, pouze vim, ze to co je cina, kvalitni neni a nikdy asi ani nebude....
Listopad 2, 200717 r čau, mám spálené vinutí motorku který ovládá volnoběh. Za 3-4tis. je k mání čína ovšem málokdo se tím chlubí. Kvalita začíná od 6tis. A jak to vypadá asi si připlatím.
Listopad 3, 200717 r Klapka od Auto Kelly?Špatná volba.Před půl rokem jsem ji koupil do felicie 1.6 a špatný.Klapka vůbec nešla dát do základního nastavení.Vrátil jsem ji a koupil org.
Listopad 3, 200717 r Ahoj, ty klapky prodavam, cina se prodava kolem tri tisic, i min, ale fakt jsou problemovy - rekl bych tak 30% reklamace, coz je hodne moc, takze ja osobne to nikomu nedoporucuju, presto to lidi dost berou, cena je holt lakadlo - obecne bych si veci s elektronikou z Ciny na auto nedal...
Září 12, 200817 r Ahoj, ty klapky prodavam, cina se prodava kolem tri tisic, i min, ale fakt jsou problemovy - rekl bych tak 30% reklamace, coz je hodne moc, takze ja osobne to nikomu nedoporucuju, presto to lidi dost berou, cena je holt lakadlo - obecne bych si veci s elektronikou z Ciny na auto nedal... Ahoj, potrebuji skrtici klapku na octaviu II, r.v. 2005, 2,0TDI...za kolik se da sehnat? ale nechci cinu diky
Září 13, 200817 r Zkusenosti mam, taky jsem chtel usetrit(koupil jsem taky tu zminenou z kelly za 4000) ale po mesici jsem musel doplatit a vzit si siemens. Me osobne se stavalo to ze kdyz jsem pustil plyn a znovu na to slapl, auto skubalo a nejelo. myslel jsem na vahu vzduchu, ale jeden hodne dobry diagnostik me rekl at to vyhodim, sehnal siemens za 6500kc a je to naprosto bez problemu.ale mozna jsem mel jen smulu na spatny kus. ale original je original! Upraveno Září 13, 200817 r od fiser
Září 13, 200817 r Určitě co se týče elektroniky doporučuji pouze originální díly!! Měl jsem O1 1,6 55kW a originální klapka najela 240 000km, poté odešla, tak jsem právě chtěl ušetřit a koupil jsem made in china.. Ta byla tak půl roku OK, ale odešla (a to najela tak 8 tisic km), dal jsem jí na reklamaci a koupil originál. Auto jsem potom prodával když mělo skoro 300 tisíc a klapka pořád OK . Ta investice se vrátí!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.