Přejít na obsah

informacny system - sledovanie prasknutych ziaroviek

ivanl

Doporučené příspěvky

Proč ne ?? Natahat kabeláž, koupit RJ J571 a musí to jet. Podle schématu to nechce ani CAN, takže by neměl být žádný problém. Já mám ale jen DP2000 takže záleží na tom, jaký máš MR, možná je to jinak a bude to chtít VAG, to ti neporadím.

S tou kabeláží to ale bude asi rozsáhlejší, když se kukneš na schéma, tak to vypadá, že se měří úbytky na vedení k jednotlivým žárovkám, to zn., že ty signály pro J571 se budou asi muset vzít přímo od žárovek, ne jen od přepínačů (kde by se nám to náramně hodilo), záleží na citlivosti RJ, zkoušel tohle někdy někdo... někde ??

Jíra

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proč ne ?? Natahat kabeláž, koupit RJ J571 a musí to jet. Podle schématu to nechce ani CAN, takže by neměl být žádný problém. Já mám ale jen DP2000 takže záleží na tom, jaký máš MR, možná je to jinak a bude to chtít VAG, to ti neporadím.

S tou kabeláží to ale bude asi rozsáhlejší, když se kukneš na schéma, tak to vypadá, že se měří úbytky na vedení k jednotlivým žárovkám, to zn., že ty signály pro J571 se budou asi muset vzít přímo od žárovek, ne jen od přepínačů (kde by se nám to náramně hodilo), záleží na citlivosti RJ, zkoušel tohle někdy někdo... někde ??

Jíra

Jira velmi pekne dakujem aspon za toto info. Ak mate niekto schemu prosim dajte ju sem. Je velka skoda, ze Skoda takuto uzitocnu vec, ktora uzasne zvysuje bezpecnost (podla mojho nazoru) dava len do najvyssiej vybavy.

Prosim prosim pomozte mi v zhanani podkladov.

D

ivo

Odkaz ke komentáři

Jira velmi pekne dakujem aspon za toto info. Ak mate niekto schemu prosim dajte ju sem. Je velka skoda, ze Skoda takuto uzitocnu vec, ktora uzasne zvysuje bezpecnost (podla mojho nazoru) dava len do najvyssiej vybavy.

Prosim prosim pomozte mi v zhanani podkladov.

D

ivo

no on doplatek jako mimořádná výbava není příliš, teď tě to přijde asi dráž

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...