Publikováno Duben 12, 200718 r Zdarec chlapaci...........potřebuju bleskově poradit......nevíte někdo na kolik přijde ten střední díl vejfuku nebo celej vejfuk??? dneska sem ho prorazil, tak potřebuju helpnou.................zajímá mě jen cena dílu bez jakýkoliv práce, díky
Duben 12, 200718 r Zdarec chlapaci...........potřebuju bleskově poradit......nevíte někdo na kolik přijde ten střední díl vejfuku nebo celej vejfuk??? dneska sem ho prorazil, tak potřebuju helpnou.................zajímá mě jen cena dílu bez jakýkoliv práce, díky Myslim že tak kolem +- 1200kč
Duben 12, 200718 r Autor Zdarec chlapaci...........potřebuju bleskově poradit......nevíte někdo na kolik přijde ten střední díl vejfuku nebo celej vejfuk??? dneska sem ho prorazil, tak potřebuju helpnou.................zajímá mě jen cena dílu bez jakýkoliv práce, díky Myslim že tak kolem +- 1200kč CELEJ NEBO JEN TEN STŘEDNÍ DÍL???
Duben 12, 200718 r Zdarec chlapaci...........potřebuju bleskově poradit......nevíte někdo na kolik přijde ten střední díl vejfuku nebo celej vejfuk??? dneska sem ho prorazil, tak potřebuju helpnou.................zajímá mě jen cena dílu bez jakýkoliv práce, díky Myslim že tak kolem +- 1200kč CELEJ NEBO JEN TEN STŘEDNÍ DÍL??? Jen středni dil.
Duben 12, 200718 r Od bosalu 220-039 1750,- kč edit: link http://www.catalogue.bosal.com/pages/exh_s...;sysnr=07496015 Upraveno Duben 12, 200718 r od kodemi
Duben 15, 200718 r Autor tak změna, není to ten střední díl, ale pletenc, což je náročnější na výměnu, nemohl bys mi prosím zjistit cenu pletence??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.