jirkaK Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 promiň, ale ta debata je dál už docela zbytečná a nechci tu být od moderátora zase jebán, že plevelím fórum. Podstatný věci jsme si řekli a on už si z toho každej vybere, co chce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 Dick máš pravdu, ty ručíš zálohou a oni ničím. Auto dostaneš o dva měsíce později a oni ti to vykompenzují koberečky. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas_b_b Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 Zdravím. Když jsem v roce 2010 kupoval auto, tak jsem také neplatil zálohu, termín dodání 6 týdnů, byl dodržen. Smlouva byla sepsána, ale nijak jsem ji nestudoval. S tím, že někdo vybírá zálohu může souviset i to, jak solventní je daný prodejce. K termínům dodání v dnešní době: z vlastní zkušenosti (pracuji ve firmě, která upravuje vozidla, např. dodávky pro hasiče,...) se Vám dnes žádný prodejce nepodepíše pod smlouvu s nějakým zavazujícím termínem. Dám příklad. např. termín dodání 8 týdnů, realita 12 týdnů. Pokud řeknete, že chcete např. do smlouvy dát sankce za pozdní dodání, tak Vám na prodejce na rovinu řekne, ať jdete jinam, že nemá zájem. A to se jedná např. podvozky v hodnotě 1 000 000,- Kč. On je totiž problém v tom, že prodejce není schopen nijak tlačit na výrobce, další problém je přeprava podvozků k prodejci. Možná opravdu není problém na prodejcích, i když automobilka vyrobí za den x vozů tak by se to mělo lehce spočítat, kdy bude daný vůz vyroben, ale možná je prodejce pěkně vyčuraný, protože kdyby zákazníkovi řekl, že vůz bude až za 3 měsíce, tak se zákazník otočí a půjde jinam. Takže slíbí 6 týdnů, i když ví, že termín nesplní. Možná proto také vybírá zálohu, aby zákazník už necukl. Tomas. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Pak si kupte funglovku od dealera, zaplaťte zálohu a zbudou vám oči pro pláč. Možná to vyžehlí výrobce pro své dobré jméno............. http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/doprava/clanek.phtml?id=800103#utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_campaign=B&utm_term=position-21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slon100 Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Zdravím vespolek... Netuší zde někdo, proč nejde nakonfigurovat do akčního modelu Roomster Trumf tažné??? Dík za případnou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Nevím co přesně myslíš, ale mě jde v konfigurátoru u Roomsteru Ambition Trumf s 1.2 TSI bez problému přidat: Závěsné zařízení s odnímatelnou hlavicí za 9100,-. Možná zkus jestli ti to nepůjde dát nejdřív v konfigurátoru to tažné a až potom klikat výbavu.. Někdy mě to takhle blblo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slon100 Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Nevím co přesně myslíš, ale mě jde v konfigurátoru u Roomsteru Ambition Trumf s 1.2 TSI bez problému přidat: Závěsné zařízení s odnímatelnou hlavicí za 9100,-. Možná zkus jestli ti to nepůjde dát nejdřív v konfigurátoru to tažné a až potom klikat výbavu.. Někdy mě to takhle blblo. Díky za tip...Opravdu to jde!. To by mně nenapadlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 takže...cena dle konfigurátoru 295000....obesláno cca 15 autosalonů škoda..3 neodpověděli...4dali cenu 262000kč..jeden jediný dal 259900kč na Roomstříka poměrně ve výbavě:-)smlouva sepsána...dána záloha 10tis..ale z vlastní iniciativy...termín dodání 8-10týdnů...doufám že to bude dřív:-)Platba hotově..takže nevyužita sleva se škofinem 30tis.Jednání suprové...nic nenuceno,všechno vysvětleno..istupidní otázky ode mě:-)takže za mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Vlach Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Ne, že bych záviděl .. ale v sekci „Váš Roomster“ uvádíš svou konfiguraci z konfigurátoru a tam je 281 300 Kč. Takže odkud těch 295? http://skoda-car-configurator.cloudapp.net/CarCard/51136953 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Ivan Vlach:ano..celková konfigurace je 281300.....Ve smlouvě k autu mám přesnou částku kupní cenu auta 292000kč....295 000 jsem sem napsal protože jsme to zblbnul....a už pak neopravil... v konfigurátoru je 281300...a na kupní smlouvě je 292000kč...sám to nechápu..myslel jsem co je na konfigurátoru to je pak na kupní smlouvě.....není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 12. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2014 (editace) Já sem původně chtěl alespoň přepis a oběhání SPZtky zadarmo. Ale dostal sem ještě gumový koberečky, síťovej program do kufru a povinnou výbavu. Editováno: 12. Říjen 2014, autor: Mr.Pavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.