Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Je videt, ze si z toho sveho stanu na skodahome ani nevylezl, jinak bys vedel.

Viděl jsem a poznal dost jiných lidí, celý škodahome se poznat nedá :p

Jizerky dnes ;)

post-6121-1214761131_thumb.jpg

post-6121-1214761293_thumb.jpg

post-6121-1214761348_thumb.jpg

post-6121-1214761408_thumb.jpg

post-6121-1214761452_thumb.jpg

post-6121-1214761500_thumb.jpg

post-6121-1214761749_thumb.jpg

post-6121-1214761757_thumb.jpg

post-6121-1214761763_thumb.jpg

post-6121-1214761774.jpg

Fotky dobrý, ale ten krpál, co se ti tak líbil, ti tu nějak chybí :kol-24:

tjo, vidím dobře, Žižkovácí na kolech lol

Pozor bajker se ozval :kol-98::kol-46:

Bych chtěla vidět Tebe, příště jedeš s náma :aggressive:

Upraveno od M2C

Bobíček tak max. na 4 kolech, vždyť jízdní beztak ani nemá :p

Fotky dobrý, ale ten krpál, co se ti tak líbil, ti tu nějak chybí :kol-24:

Ten sem asi nefotil, pac sem potreboval 10 min na vydejchani ;) Kazdopadne ja rikal, ze si ho dame jeste jednou ;) ... No dneska cejtim stehna :/ .. nejsem zvyklej ... ale vcera nakonec 61km ... sem idiot ... sem to vyslapal od Vas nahoru na Hrabetice s tim, ze dam Horni Maxov a pak Jindrichov a dolu do JBC ... misto toho sem vyslapal na Hrabetice a minul odbocku a sjel do Janova ... takze zajizdka do kopce jak svina a z Janova pak po silnici :(

V nedeli najeto 81km :palec2:

Upraveno od Vinca

Neco z dnesniho vyletu, timto dekuji jistemu nejmenovanemu P2M + jiste nejmenovane Mie ;):p za supr vyjizdku ;)

kua všude odkud jsou ty fotky, tak to znám, tam jsme byli i s kámošema, když jsme jezdili po Jizerkách...i na ten stánek s buřtama si pamatuju...tomu říkám nostalgie....

Ja urcite neee :/

A co tohle ?

Připojuju jednu fotku z loňského ročníku -_-

• Autor

tak tento vikend sme teda mal taky relax, bolo sa na zelenej vode. fotka ako nepoznate ju ( je to po festivale ) a odchychovka pod orechom dotankovanie :)

post-1730-1214843890_thumb.jpg

post-1730-1214843919_thumb.jpg

Teda kluci, všichni píšete jak jedete na kolo a fotky všechny jen z hospod -_-

• Autor

a kde sa da obcerstvit podla teba lepsie ? ja myslim ze nejaka hrcma je to gut a mas pokoj aj pokecas ;)

Jen taková poznámka, když vidím kolo na kotoučovkách, k tomu stojánek a blatníky......mám z toho smíšený pocity.....není to prostě můj šálek kávy :-).... ale to je jen můj subjektivní názor :)

a kde sa da obcerstvit podla teba lepsie ? ja myslim ze nejaka hrcma je to gut a mas pokoj aj pokecas ;)

No ale legislativu máte stejnou jako my, ne? U nás už jsem zažil akce na alkohol u cyklistů, právě v blízkosti oblíbených hospůdek :feve:

Jen taková poznámka, když vidím kolo na kotoučovkách, k tomu stojánek a blatníky......mám z toho smíšený pocity.....není to prostě můj šálek kávy :-).... ale to je jen můj subjektivní názor :)

Tohle taky nemusím, ale ne každý má rád mokrou prdel :p

No ale legislativu máte stejnou jako my, ne? U nás už jsem zažil akce na alkohol u cyklistů, právě v blízkosti oblíbených hospůdek :feve:

Vsak my nepijem pivo ;) to jen slecny co s nama jezdi ;)

Tohle taky nemusím, ale ne každý má rád mokrou prdel :p

Něco jiného je biker a cykloturista :-)

• Autor

ale tak zase pivo nepijeme v polke cesty ale na konci trasy kde to nejake dame ( pocet nie je podstatny ), pokecame a pomaly sa rozliezame domov, no neviem nemal by som to pisat ale niekedy chodi s nami ( bajker ) a zaroven je policajt si robi srandu ze ked sadneme na bajky tak nas skasiruje :)

Tak to potom jo:-)

Já si teda rád dám jedno i na zajímavých místech -_-

nevidim na tom nic spatnyho, aspon kdyz chci oprit kolo a trochu se protahnout, tak nemusim jak pii....ca hledat, o co kolo opru a blatniky jsou dobry do kaluzi a blata, kdy nejsou zasrany presmykace bahnem apod.

lollol

• Autor
Tak to potom jo:-)

Já si teda rád dám jedno i na zajímavých místech -_-

ono treba dat do kazdej nohy teda 3x -_- -_- -_- -_- ;)

To jsem si kdysi před roky asi 3 km od baráku dal pár 12°...a pak jsem si přejel sluneční brýle :feve:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.