Přejít na obsah

Kto tu je bajker

houmr

Doporučené příspěvky

Ty pises jak...... No co uz jsem mel letos svuj prvni prelet pres ridirtka no.Nemel tam byt tak velky kmen pod travou :p a hned jsem si ohnul patku na novem ramu .

Ten posed jsem si uz doresil.Pells ma strasne zajimavou geometrii ,ktera me sedla,takze muzu mit vklidu 90mm predstavec.Je to lepsi pri technickych pasazich,ktere jezdim nejcasteji.Jinak ja mam spicku krapek ,ale krapek nahoru a drzak lyzin je presne uprostred.Ale uvatuji o sedlove Thompson ,jemne zahnute nahore s primým zamkem .Co vy na ni ,mate s ni nejake spatne zkusenosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

přečti si....

http://www.ivelo.cz/domaci-dilna/vymena-se...astaveni-posedu

a nebo to může být taky krátký předtasvec mimo jiné, ale hlavně musíš mít správnou velikost rámu vůči své výšce..já to teď konečně pořešil, mám větší rám a je pokoj....

dik za odkaz, prostuduji a zkusim udelat nove nastaveni a predstavec je co? na cem se sedi?jinak mam vysku 183 a ram "21". mozna si myslim, ze ram mohl byt i vetsi.

Odkaz ke komentáři

dik za odkaz, prostuduji a zkusim udelat nove nastaveni a predstavec je co? na cem se sedi?jinak mam vysku 183 a ram "21". mozna si myslim, ze ram mohl byt i vetsi.

Predstavec je to co ti drzi riditka.Je to jakoby spojka mezi vidlici a riditky. Napr. ja merim 191cm a ram mam taky 21" ,ale zato mam sedlovku o delce 400mm a hoooodne vysunutou. Kazdy ram ma jinou geometrii.Takze treba na meride 22" sedis stejne jak na pellsu o velikosti 21"

Odkaz ke komentáři

Ty pises jak...... No co uz jsem mel letos svuj prvni prelet pres ridirtka no.Nemel tam byt tak velky kmen pod travou :p a hned jsem si ohnul patku na novem ramu .

Ten posed jsem si uz doresil.Pells ma strasne zajimavou geometrii ,ktera me sedla,takze muzu mit vklidu 90mm predstavec.Je to lepsi pri technickych pasazich,ktere jezdim nejcasteji.Jinak ja mam spicku krapek ,ale krapek nahoru a drzak lyzin je presne uprostred.Ale uvatuji o sedlove Thompson ,jemne zahnute nahore s primým zamkem .Co vy na ni ,mate s ni nejake spatne zkusenosti.

ad. 1 odstavec:.... :palec2: velký kmen jde vidět, ne?..nebo to jsi jezdil v rákosí?.... :t

ad. 2 odstavec: Tomson je dobrá, ale nechutně drahá sedlovka....když na ni máš, tak si ji kup, možná by to vyřešil delší představec a nebo posunout sedlo dozadu¨.

Editováno: , autor: vrkal
Odkaz ke komentáři

no jestli máš horáka, tak rám větší by být nemohl, ba naopak, ideální pro tebe by byl rám velikosti 19", pokud ale máš trekingové kolo, tak velikost rámu je akorát....a jakou značku kola, respektive rámu máš? Na tom taky celkem záleží, bo jak jsem psal dřívě, nekteří výrobci dělají rámy ve stejné velikosti vyšší a kratší a jiní zase delší a nižší se slopingem..každému vyhovuje něco jiného.

Odkaz ke komentáři

no jestli máš horáka, tak rám větší by být nemohl, ba naopak, ideální pro tebe by byl rám velikosti 19", pokud ale máš trekingové kolo, tak velikost rámu je akorát....a jakou značku kola, respektive rámu máš? Na tom taky celkem záleží, bo jak jsem psal dřívě, nekteří výrobci dělají rámy ve stejné velikosti vyšší a kratší a jiní zase delší a nižší se slopingem..každému vyhovuje něco jiného.

ja mam cross viz odkaz: cross bohuzel jsem uvazoval aj o tom to: kellys bohuzel mi to matina rozmluvila na co tak drahe kolo a mi ho ukradnou a kde si co si..., pac dodnes toho lituji :aggressive:

Odkaz ke komentáři

Jen mam dotazek.Vsiml jsem se ,ze mas na kole mechanicke kotoucovky alivio BR-M415 .Jak prosimte brzdi.Jde to ,a nebo je to hruza.Bylo by to pro nenarocneho cyklistu,protoze mam problem v montazi prednich V-braku.

je to hruza, bohuzel nez jsem se "dostal" do tej cyklistiky, tak jsem neresil, jake mam kotouce, proste ze mam kotouce a hotovo. Jinak kdyz jsem jel teren v lese krokem za krokem a pribrzdoval, tak to piskalo, jak ludra, ucinek brzdny jak staks. Premyslim, zda-li si necham prestavit ty brzdy nebo to vydrzim, nez splatim auto a pak si poskladam nejakyho bika. esce pripominam a nekolikrat jsem psal, ze je to seriovka :wallbash: no jo, jenze kdyz jsem zacinal, tak clovek nevedel, zda-li ho to bude bavit nebo pak s tim slahne do sklepa, toz asi tak. ;) jinak co muzu rict o kellys, tak jsou dobre pneu, dobre vzorky, zdvojene ravky (ted se delaj vyplety ci co), kostra, tlumice se me zdaji nic moc. Spravny tlumic ma zajet do dovnitr ze? jenze ten co mam, tak proste malo zajizdi a spis se ten "otres" ztraci v ose, na cem drzi tlumic a ten predstavec na riditka. taky jsem si kupil dress dresy i kdyz je to pekna cenova palka, tak ty dresy provzdusnuji, clovek se nepoti :palec2:

Odkaz ke komentáři

Heh takze sama chvala.No zkusim se juknout po Avid Ball Bearing Five ,ale jen predni.Kdyby byla dobra koupe Avid Ball Bearing Seven,tak bych vzal tuto.No jeste uvidim.Jinak diky.

kde pak,sama chvala ne, zapor maji tlumice a brzdy. to je jen muj nazor na to kolo, tod vse. :palec2: samozrejme hodne lze usoudit i podle tech odkazu, jak je to kolo vybaveno a co na nem jen z ceho se sklada a tak. ;)

Editováno: , autor: Vinca
Odkaz ke komentáři

kde pak,sama chvala ne, zapor maji tlumice a brzdy. to je jen muj nazor na to kolo, tod vse. :palec2: samozrejme hodne lze usoudit i podle tech odkazu, jak je to kolo vybaveno a co na nem jen z ceho se sklada a tak. ;)

nikdy nemůžeš čekat za málo peněz hodně muziky....možná projdeš tím, co většina z nás, kdy si zakoupili levnější kolo, pak je cyklistika chytla trošku více a postupem času, jak byly finance začali si kolo vylepšovat...ale pro běžné rekreační ježdění máš dostačujicí kolo...servis si časem taky budeš dělat sám a uvidíš, že budeš nakonec spokojen...

Odkaz ke komentáři

Vinca: hm oblecenie na bike je celkom slusna cena ked to tak vezmes co na seba obleces tak si na peknej sume, uvediem seba ked to spocitam:

dres: 2000

kratasy:2000

tretry: 3000

rukavice: 600

prilba: 2500

+ ponozky :)

toto je vybava uplne do tepla

samo ze treba este nejake tie navleky na nohy a ruky a cez leto sa moze jazdit.

ked to tak zrazam tak cena za oblecenie na leto je cca 11 litrov :)

Odkaz ke komentáři

Vinca: hm oblecenie na bike je celkom slusna cena ked to tak vezmes co na seba obleces tak si na peknej sume, uvediem seba ked to spocitam:

dres: 2000

kratasy:2000

tretry: 3000

rukavice: 600

prilba: 2500

+ ponozky :)

toto je vybava uplne do tepla

samo ze treba este nejake tie navleky na nohy a ruky a cez leto sa moze jazdit.

ked to tak zrazam tak cena za oblecenie na leto je cca 11 litrov :)

kurna, ty jsi zasej o tridu vis, to jezdis tour de france? ;)

Odkaz ke komentáři

nikdy nemůžeš čekat za málo peněz hodně muziky....možná projdeš tím, co většina z nás, kdy si zakoupili levnější kolo, pak je cyklistika chytla trošku více a postupem času, jak byly finance začali si kolo vylepšovat...ale pro běžné rekreační ježdění máš dostačujicí kolo...servis si časem taky budeš dělat sám a uvidíš, že budeš nakonec spokojen...

s tim se pocita, ze bude zasej jinaci kolo...servis si delam uz sam, treba v zime jsem rozebral presmykace, vsechno ocistil od bordela a zasej poskadal zpet a sladil to tak, jak to bylo :palec2:

Odkaz ke komentáři

Tak mi nekdo dejte nejakej link na pekny rozumny kratasy :( Vsude same elastaky a na to ja nejsu ... gay look nepodporuju a nejsem zadnej zavodnik.

kurna,ty jsi jak moje...ne, to ja si nekoupim, takove uple kratsky a kde si co si....ani to nezkusila,jak je to pohodlny a bezvadny, nez vlajici kratsy.....ted uz uvazuje, ze si aspon koupi tricko.....a snad se nestidis za tvoje telesne krivky :);)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...