MichalF Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Jinak pro zajemce luxusni mapka jizerek : http://www.horydoly.cz/files/jizerky_petr_mapa.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Jinak neco k tematu zdraveni : http://www.bike-forum.cz/forum/jak-zdravit...um.html#unread1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Jojo tam to cele zacalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 myslis ze pomer bikerka / biker je 50:50, alebo vies o takej oblasti kde je takyto, tak rychlo napis juuu bajkerky do prace taky nektery jezdi na kole a kdyz vidim ty jejich zadní casti, jak maji nejaky uply kratasky...mlask Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 No jo.Ale v horach jich nejak extranejezdi.Ale zase kdyz potkas samotnou tak se da hned do reci,zajimavyAle nez nekam clovek dojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 26. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 No jo.Ale v horach jich nejak extranejezdi.Ale zase kdyz potkas samotnou tak se da hned do reci,zajimavyAle nez nekam clovek dojede. pokial nie si kilometrohonic, tak myslim ze sa oplati aj trosku spomalit a ist so slecnou, uz par krat praktizovane a zatial vzdy gut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 26. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 juuu bajkerky do prace taky nektery jezdi na kole a kdyz vidim ty jejich zadní casti, jak maji nejaky uply kratasky...mlask takze bikerky mozes, no dufam ze ked idu trochu viac v ceste tak netrubis a nevytlacas p.s.: tuto sobotu na zelenej vode bola nejaka bikerka sme s kamosom teda cumeli, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, odfotil ju, nuz keby tam nebol so zenou tak sa presunieme k nej, ako postavu mala to sa neda opisat stihla ( modelkovska postava), hnede dlhe kucerave vlasy, no slintali sme teda tu by sme :prc: :prc: :prc: :prc: :prc: :prc: :prc: :prc: p.s.s.: ten pohlad mi ostane asi navzdy a na zaver ked odchadzala tak chytila bajk do jednej ruky ako proficka a tak si ho vyniesla hore od vody, to uz nam sanka padla dole kamarat s komentarom: ty voe videl si to, ja som sa nezmohol na slovo len hmmmmmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Tak jsem dneska po praci vyrazil a jako ... zdravi vazne jen holky ... zajimave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 tak minuly vikend zase akcia: trencin- bezovec a spät, trasa mala cca 97km domov som sa vratil o 23:00 a zucastnilo sa jej 12 ludi. kua všichni spořádaně čučí směrem k foťákovi, jenom "houmr" kontroluje, zda nemá poškrábané sklíčka na brýlích(teda pokud jsem tě poznal podle dresu)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Tak jsem dneska po praci vyrazil a jako ... zdravi vazne jen holky ... zajimave. musím potvrdit...taky mě zdraví jenom holky, ale to bude asi tím, že jsem tak simpatický.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 No to ja sem teda spis sYmpaticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 No to ja sem teda spis sYmpaticky to já jsem simpatický z měkým a jak se dám poté s bikerkou do řeči, tak až potom jsem sympatický s tvrdým.... to jenom pro vysvětlení mé mluvnice..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 "simpaticky z měkým " kdyz tu zacinas s mluvnici S měKKým A houmr: kolik vas krom tebe ,jeste nemelo kotoucovky.Jinak poznal podle kola.Chudinku na zem vali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 No vynechme mluvnici ... kazdopadne dneska dve kocky co sem s nima hodil rec nahore v Hraběticích ... moooc hezke !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 Neco z dnesniho vyletu, timto dekuji jistemu nejmenovanemu P2M + jiste nejmenovane Mie za supr vyjizdku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 (editace) Jeste par fotecek kola Editováno: 28. Červen 2008, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 Rádo se stalo a rádi sme tě viděli, už je vidět, že víš jak na to, i přehazovat už umíš Jinak zdá se, že se jen jedlo, ale trochu se i jezdilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 Ještě chybí popsat který je který Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 Je videt, ze si z toho sveho stanu na skodahome ani nevylezl, jinak bys vedel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 Hezke fotky.Ale po burtu bych asi uz nikam nedojel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 To uz nas cekal jen 5km sjezd dolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 A co brzdy.Ja jsem si dal z nouze dozadu organicke desky a vony dneska nejak prestaly brzdit.Mrchy se nejak prehraly.Jak jsi na tom ty.Skrtaj kotouce hlavne vpredu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 Brzdy zatim naprosto bez problemu A doufam, ze to tak i zustane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 29. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 kua všichni spořádaně čučí směrem k foťákovi, jenom "houmr" kontroluje, zda nemá poškrábané sklíčka na brýlích(teda pokud jsem tě poznal podle dresu)... spoznal si spravne, nekontroloval som poskriabanie okuliarov ale pozrel som ze musim ich nalestit to vies 30stupnov a slapat po luke to sa clovek poti ako blazon tak sa spotili aj okuliare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 29. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 A houmr: kolik vas krom tebe ,jeste nemelo kotoucovky.Jinak poznal podle kola.Chudinku na zem vali nie som jediny bez kotucoviek na tej fotke sme bez kotucov ja, jedna bikerka ( zuzka), biker ( janko ) a este jeden kamarat ale ten nebol s nami. p.s.: ale kde bike som starostlivo na zem ulozil do mäkkej travy aby sa mu dobre oddychovalo, neboj jemu sa aj prach vyhyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.