Přejít na obsah

Kto tu je bajker

houmr

Doporučené příspěvky

No jo.Ale v horach jich nejak extranejezdi.Ale zase kdyz potkas samotnou tak se da hned do reci,zajimavyAle nez nekam clovek dojede. :p

pokial nie si kilometrohonic, tak myslim ze sa oplati aj trosku spomalit a ist so slecnou, uz par krat praktizovane a zatial vzdy gut ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

juuu bajkerky :prc: do prace taky nektery jezdi na kole a kdyz vidim ty jejich zadní casti, jak maji nejaky uply kratasky...mlask :prc::p:);)

takze bikerky mozes, no dufam ze ked idu trochu viac v ceste tak netrubis a nevytlacas :)

p.s.:

tuto sobotu na zelenej vode bola nejaka bikerka sme s kamosom teda cumeli, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, odfotil ju, nuz keby tam nebol so zenou tak sa presunieme k nej, ako postavu mala to sa neda opisat stihla ( modelkovska postava), hnede dlhe kucerave vlasy, no slintali sme teda tu by sme :prc: :prc: :prc: :prc: :prc: :prc: :prc: :prc: :prc: :prc: :prc: :prc: :prc: :prc: :prc: :prc:

p.s.s.:

ten pohlad mi ostane asi navzdy ;) a na zaver ked odchadzala tak chytila bajk do jednej ruky ako proficka a tak si ho vyniesla hore od vody, to uz nam sanka padla dole kamarat s komentarom: ty voe videl si to, ja som sa nezmohol na slovo len hmmmmmmm :prc:

Odkaz ke komentáři

tak minuly vikend zase akcia: trencin- bezovec a spät, trasa mala cca 97km domov som sa vratil o 23:00 a zucastnilo sa jej 12 ludi.

kua všichni spořádaně čučí směrem k foťákovi, jenom "houmr" kontroluje, zda nemá poškrábané sklíčka na brýlích(teda pokud jsem tě poznal podle dresu)... :p

Odkaz ke komentáři

kua všichni spořádaně čučí směrem k foťákovi, jenom "houmr" kontroluje, zda nemá poškrábané sklíčka na brýlích(teda pokud jsem tě poznal podle dresu)... :p

spoznal si spravne, nekontroloval som poskriabanie okuliarov ale pozrel som ze musim ich nalestit to vies 30stupnov a slapat po luke to sa clovek poti ako blazon tak sa spotili aj okuliare ;)

Odkaz ke komentáři

A houmr: kolik vas krom tebe ,jeste nemelo kotoucovky.Jinak poznal podle kola.Chudinku na zem vali :p

nie som jediny bez kotucoviek :p na tej fotke sme bez kotucov ja, jedna bikerka ( zuzka), biker ( janko ) a este jeden kamarat ale ten nebol s nami.

p.s.: ale kde bike som starostlivo na zem ulozil do mäkkej travy aby sa mu dobre oddychovalo, neboj jemu sa aj prach vyhyba :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...