Přejít na obsah

Kto tu je bajker

houmr

Doporučené příspěvky

Fotky dobrý, ale ten krpál, co se ti tak líbil, ti tu nějak chybí :kol-24:

Ten sem asi nefotil, pac sem potreboval 10 min na vydejchani ;) Kazdopadne ja rikal, ze si ho dame jeste jednou ;) ... No dneska cejtim stehna :/ .. nejsem zvyklej ... ale vcera nakonec 61km ... sem idiot ... sem to vyslapal od Vas nahoru na Hrabetice s tim, ze dam Horni Maxov a pak Jindrichov a dolu do JBC ... misto toho sem vyslapal na Hrabetice a minul odbocku a sjel do Janova ... takze zajizdka do kopce jak svina a z Janova pak po silnici :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neco z dnesniho vyletu, timto dekuji jistemu nejmenovanemu P2M + jiste nejmenovane Mie ;):p za supr vyjizdku ;)

kua všude odkud jsou ty fotky, tak to znám, tam jsme byli i s kámošema, když jsme jezdili po Jizerkách...i na ten stánek s buřtama si pamatuju...tomu říkám nostalgie....

Odkaz ke komentáři

No ale legislativu máte stejnou jako my, ne? U nás už jsem zažil akce na alkohol u cyklistů, právě v blízkosti oblíbených hospůdek :feve:

ale tak zase pivo nepijeme v polke cesty ale na konci trasy kde to nejake dame ( pocet nie je podstatny ), pokecame a pomaly sa rozliezame domov, no neviem nemal by som to pisat ale niekedy chodi s nami ( bajker ) a zaroven je policajt si robi srandu ze ked sadneme na bajky tak nas skasiruje :)

Odkaz ke komentáři

Jen taková poznámka, když vidím kolo na kotoučovkách, k tomu stojánek a blatníky......mám z toho smíšený pocity.....není to prostě můj šálek kávy :-).... ale to je jen můj subjektivní názor :)

nevidim na tom nic spatnyho, aspon kdyz chci oprit kolo a trochu se protahnout, tak nemusim jak pii....ca hledat, o co kolo opru a blatniky jsou dobry do kaluzi a blata, kdy nejsou zasrany presmykace bahnem apod.

lollol

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...