mischicka Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Je videt, ze si z toho sveho stanu na skodahome ani nevylezl, jinak bys vedel. Viděl jsem a poznal dost jiných lidí, celý škodahome se poznat nedá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Jizerky dnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M2C Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Fotky dobrý, ale ten krpál, co se ti tak líbil, ti tu nějak chybí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 tjo, vidím dobře, Žižkovácí na kolech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M2C Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 (editace) Pozor bajker se ozval Bych chtěla vidět Tebe, příště jedeš s náma Editováno: 29. Červen 2008, autor: M2C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Bobíček tak max. na 4 kolech, vždyť jízdní beztak ani nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Fotky dobrý, ale ten krpál, co se ti tak líbil, ti tu nějak chybí Ten sem asi nefotil, pac sem potreboval 10 min na vydejchani Kazdopadne ja rikal, ze si ho dame jeste jednou ... No dneska cejtim stehna :/ .. nejsem zvyklej ... ale vcera nakonec 61km ... sem idiot ... sem to vyslapal od Vas nahoru na Hrabetice s tim, ze dam Horni Maxov a pak Jindrichov a dolu do JBC ... misto toho sem vyslapal na Hrabetice a minul odbocku a sjel do Janova ... takze zajizdka do kopce jak svina a z Janova pak po silnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 (editace) V nedeli najeto 81km Editováno: 1. Červenec 2008, autor: Vinca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Neco z dnesniho vyletu, timto dekuji jistemu nejmenovanemu P2M + jiste nejmenovane Mie za supr vyjizdku kua všude odkud jsou ty fotky, tak to znám, tam jsme byli i s kámošema, když jsme jezdili po Jizerkách...i na ten stánek s buřtama si pamatuju...tomu říkám nostalgie.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Tak co , jedete nekdo????? http://www.bike-forum.cz/forum/cemba-viken...um.html#unread1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Ja urcite neee :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 A co tohle ? Připojuju jednu fotku z loňského ročníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 30. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 tak tento vikend sme teda mal taky relax, bolo sa na zelenej vode. fotka ako nepoznate ju ( je to po festivale ) a odchychovka pod orechom dotankovanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Teda kluci, všichni píšete jak jedete na kolo a fotky všechny jen z hospod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 30. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 a kde sa da obcerstvit podla teba lepsie ? ja myslim ze nejaka hrcma je to gut a mas pokoj aj pokecas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mongoose Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Jen taková poznámka, když vidím kolo na kotoučovkách, k tomu stojánek a blatníky......mám z toho smíšený pocity.....není to prostě můj šálek kávy :-).... ale to je jen můj subjektivní názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 a kde sa da obcerstvit podla teba lepsie ? ja myslim ze nejaka hrcma je to gut a mas pokoj aj pokecas No ale legislativu máte stejnou jako my, ne? U nás už jsem zažil akce na alkohol u cyklistů, právě v blízkosti oblíbených hospůdek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Jen taková poznámka, když vidím kolo na kotoučovkách, k tomu stojánek a blatníky......mám z toho smíšený pocity.....není to prostě můj šálek kávy :-).... ale to je jen můj subjektivní názor Tohle taky nemusím, ale ne každý má rád mokrou prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 No ale legislativu máte stejnou jako my, ne? U nás už jsem zažil akce na alkohol u cyklistů, právě v blízkosti oblíbených hospůdek Vsak my nepijem pivo to jen slecny co s nama jezdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mongoose Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Tohle taky nemusím, ale ne každý má rád mokrou prdel Něco jiného je biker a cykloturista :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 30. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 No ale legislativu máte stejnou jako my, ne? U nás už jsem zažil akce na alkohol u cyklistů, právě v blízkosti oblíbených hospůdek ale tak zase pivo nepijeme v polke cesty ale na konci trasy kde to nejake dame ( pocet nie je podstatny ), pokecame a pomaly sa rozliezame domov, no neviem nemal by som to pisat ale niekedy chodi s nami ( bajker ) a zaroven je policajt si robi srandu ze ked sadneme na bajky tak nas skasiruje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Tak to potom jo:-) Já si teda rád dám jedno i na zajímavých místech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Jen taková poznámka, když vidím kolo na kotoučovkách, k tomu stojánek a blatníky......mám z toho smíšený pocity.....není to prostě můj šálek kávy :-).... ale to je jen můj subjektivní názor nevidim na tom nic spatnyho, aspon kdyz chci oprit kolo a trochu se protahnout, tak nemusim jak pii....ca hledat, o co kolo opru a blatniky jsou dobry do kaluzi a blata, kdy nejsou zasrany presmykace bahnem apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 30. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Tak to potom jo:-)Já si teda rád dám jedno i na zajímavých místech ono treba dat do kazdej nohy teda 3x -_- -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 To jsem si kdysi před roky asi 3 km od baráku dal pár 12°...a pak jsem si přejel sluneční brýle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.