Přejít na obsah

Kto tu je bajker

houmr

Doporučené příspěvky

chlapi, nevite cim by to mohlo bejt, nafoukam zadni kolo a ono prvni dva dny drzi a treti az ctvty den pomaly uchazi - ze by ventilek? ale nemam ten autoventilek, mam ten spesl, ze se napred odsrubuje pojistka kulata na zavitu a teprv muzu zmacknutim upustit nebo dofoukat, ale tam nejde vymenit ventilek, toz teda nevim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mas galuskovy ventilek, to ze ti upusta az 3 dni moze byt mini defekt, prepustat ventilok alebo pri fukani si utrhol ventilok od duse tym ze si trochu s tym mykal. vymenil by som dusu a neriesil pokial tam nemas nejaku extra XXL light za 300-400 korun, pri obycajnej by som neriesil a vymenil a mas pokoj lebo skor ci neskor sa to prejavy tak ze ti koleso vyfuci dost rychlo a hlavne necakane.

Odkaz ke komentáři

Já měl jednou stejné příznaky a byla to šmejd duše už z výroby. Prostě byla v jednom místě nějaká řídká. Furt mi to nedávalo smysl, proč mi uchází nová duše, tak jsem ji vytáhl a nafoukl jen tak, mimo kolo a čuměl jsem jak puk, že ta duše je už z výroby po nafouknutí šišatá jak sfiňa, v jedné polovině normální a v druhé polovině byla dvakrát tak široká :feve::kuk: Jelikož jsem paragon od nákupu neměl, taky putovala ihned do popelnice... ;)

Od té doby už se dívám, kde byla duše vyrobena a Made in Tchaiwan, China apod už mi nesmí do baráku. A beru jedině české a gut :palec2:

Editováno: , autor: Wassermann
Odkaz ke komentáři

cauec kolisti!!chci se optat..mam vybrane dve kola.jsou stejne jen s rozdilem brzd.jedno je destickove a druhe ma kotouce.jeden me rekne ze kotouce super,druhej ze jsou drahy na udrzbu a vymenu,treti ze se zasiiraji ctvrtej ze jsou gut..poradite??mam vybrano z techto kol..nebo shanim neco v teto cenove relaci.tak kdyztak poradte...dekuji

http://www.vseprokolo.cz/jizdni-kola/Horsk...sk%e9+kolo.html

http://www.solidosport.cz/detail.asp?ID=226200820047

Odkaz ke komentáři

Tak chlapi, trochu ho matete :) souhlasim s Houmrem, kolo za takovouhle cenu neni urceny na zadny skopiciny, ktery by stejne ani neprezilo, tudiz tyhle brzdy na nich asi nenajdou plny vyuziti.... Na druhou stranu nemohu souhlasit s poslednim prispevkem o levnych kotoucovych suntech, tak to proste neni... I kvalitni vecka nebudou brzdit jako tyhle (byt jedny z levnejsich) kotoucu... Zadny sunty to nejsou, mam trikrat drazsi kolo a taky bylo seriove vybaveny temahle brzdama a brzdili slusne...

Odkaz ke komentáři

a co rikate na to kolo co jsem si vybral?preci kotouce musi brzdit lepe ne??nez vecka....proc me od toho odrazujete??dekuji

Brzdit to bude lepe, to mi ver, obcas je trochu potreba jim venovat peci-seridit trmeny-malinko se obcas rozhodi.....

Jestli ti nejde o penize, tak si klidne kotoucovky porid, brzdit to lip bude a bude to lip vypadat, otazkou dalsi je, co na to rekne predni vidle ;)

Odkaz ke komentáři

kluci sakrys to je nazoru...ja se stotoznuji s kolegem co psal vyyse...no me rikal od pritelkyne otec ze se to strasne spinii a ze to je hodne drahe na vymenu opotrebenych dilu....no na myslim mam ty dve varianty kol co jsem sem dal...muzete tedy nejak jeste poradit?cim vice nazoru tim lepe aby jsem si udelal usudek..dekuji

Odkaz ke komentáři

co jsem cetl tak to ma hydraulickou brzdu....ona je i mechanicka kotoucovka....no me se ty kotouce libii vic no....ale nechci udelat blbej kup...tudiz chci poradit...proste si jednou za tyden vyjedu s pritelkou na kolik na cca 20km nekdy vice nekdy vubec takze spise rekreacni nez nejak aktivne

Odkaz ke komentáři

Spini? Tomu moc nerozumim, prave ze u kotoucovek muzes jezdit snehem, blatem, kaluzema atd. aniz by se to negativne projevilo na brzdnym ucinku... A ze se opotrebovavaji, tak to je jasny.... a musis taky menit brzdici kapalinu, takze na udrzbu narocnejsi jsou, to je pravda...

Odkaz ke komentáři

burek:

myslim ze uz nejake skusenosti v V-ckami mam nakolko na biku najazdim rocne viac ako niekto auto len tuto sezonu to bolo 6tkm. takze mam bike author modus v cene 35tSK kde su V-cka shimano LX a nemyslim si zeby brzdili zle dokonca ked som ich porovnal s mechanickymi lacnymi kotucovymi tak tie V-cka boli ostrejsie a brzdili lepsie.

druha vec je ze pri kotucoch menis iba dosticky a sem tam kotuc kdezto pri veckach zoderes brzdove spalky a samozrejme casom aj rafik ( to zalezi v akom prostredi jazdis, myslim tym blato, nepriaznive podmienky kedy mas znecisteny rafik a necistota vytvara doslova brusnu pastu na rafiku )

neodcudzujem kotuce sam teraz idem kupovat novy bike kde budu kotuce, lenze cena toho biku je uplne niekde inde pre niekoho az astronomicka a vzhladom na moje jazdenie ich vyuzijem.

na zaver udporucania pre teba co som usudil a bude asi najrozumnejsie pre teba vzhladom na to co si napisal kde budes jazdit a ako a na cenovu kategoriu biku jednoznacne V-cka a neries to. v cene 12t odcerpaju slusne kotuce znacnu cenu biku a tym padom vyrobca bude setrit inde, takze radsej normalne V-cka ktore budu dostacovat a nebudu tvorit taku cenu na biku a vyrobca bude mat ako tak financie na o nieco lepsie osadenie oproti verzii s kottucmi. jasne treba chapat to lepsie osadenie v ramci moznosti teda ceny.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...